Scudo Sports

Denge Bilekliği Alacaklara...

Scudo
Çevremde kullananlar var itiraz ediyorum psikolojik olduğunu söylüyorum ancak bakıyorum da herkes inanıyor ben inanamıyorum

bunun yerine gg de satılan titanyum bilekliklerden alın daha iyi hem görünüşü iyi hemde çok çok hafif

@MuhammedErkan

Ben denedim, bi ise yaramiyor. Para verdim, iyi geliyor diyeyim millet de kazik yesin diyemem.

İzmir fuarında ziyaretçileri kolundan tutup denettiriyorlardı geçen sene Bilekliği taktırıp tek ayak üstünde durdurarak denge testi yapıyorlardı sözüm ona Sizde deneyin dediler iyi dedim taktım bilekliği Kollarımı iki yana açmamı istediler tek ayak üstünde dururken.Sonrada bileklik olmayan kolumdan bastırmaya başladılar.Napıyorsunuz yav dedim Bu ne biçim test düşecektim.Bu bir işe yaramaz dedim.Bana ne deseler iyi olur.Sende sorun var abi dediler.Ben dengesizmişim meğersem fuarda öğrendim Hay allah:eek: :D

Youtube'da yaptıkları testlerin hilelerini gösteren videolar var. Bir arkadaşıma aynı testi tükenmez kalemle yaptım, işe yaradı. Hem bileklikten daha ucuz, hem de çok fonksiyonlu. Bileklik almak isteyenlere kalem tavsiye ederim :)

@ilker çelikcan
:)

İlginç gerçekten! Vidyolar hakkında bir bağlantı var mı ya da arama için anahtar sözcük?

Başarılar...

Tamamen dolandırıcılık başka bişey değil.

@Onur Özgün

A dan Z ye şarlatanlıktır.Mükemmel bir beyin tarafından tüm faaliyetleri hatasız olarak düzenlenmiş bir organizmanın açığını,bir bilezik kolye yüzük vs düzeltecek öyle mi? 21.yy'da buna inanıyor olmak.....Hadi neyse "Saflıktır" diyelim.Üstüne üstlük,bisiklet gibi bir sporla uğraşan bizlere,böyle şarlatanlıklara alet olmak yakışmaz.

Tüekiye piyasında bir çok ürün var ve tr dispilütör ü yok ama efx markasını özellikle denedim ve gerçekten işe yarıyor piskolojik diyorlar power balance (nette 6 tl olan ürün) alıp bir başka arkadaşımda test ettim direk bir faysasını göremediğini söledi sonrasında ise efx i denettirdim aynı şekilde kendisi bile inanamadı

@onr hülür

Dispilütör mü? Distribütör mü:)

bende denedim tamamen psikolojik bir olay. bir de millet tv ye çıkıp nasıl olduğunu anlatıyordu.

@tayfun sezer

bir de hazır cevaplar yani :D :D

Teşhisi de hemen orada koymuşlar :)

bizim böle satıcılarımız hazır cevap olmassa satamazlar bunları zaten :)

Toplu mulakatlarda denge bilekligi takanlari, karar verme ve arastirma asamalarinda eksiklik oldugu icin, mulakatin basinda eleyenleri taniyorum.

arkadaşlar bende bunun hakkında araştırmalar yapmıştım almayı düşünüyordum ama çoğu kişi bana insan üzerinde psikolojik olarak etki yarattığını ve çok gereksiz ve faydasız olduğunu söyledi..

Geri