Scudo Sports

Denge Bilekliği Alacaklara...

Scudo
@burak durel

Plasebo etkisi bu. Sarlatanlara kanan bendeniz, ki aslinda dengesizlik yapmisimdir, kabul ediyorum, onermem...

@Salih Dinçer

(link)
(link)
(link)
gibi videolar var.
Ben power balance trick yazdım aramak için.

Ekleme: şimdi de denge bilekliği aldatmacası yazınca bunu buldum: (link)

placebo mlacebo... birileri 50-60 milyona kendilerini çok dengeli falan hissettiler işte... şimdi de aslında o degenin tamamen psikolojik olduğunu anladılar... dengeli hissetmeyenler de aslında psikolojiyi düzeltince nasıl da dengeli olunabildiğini gördüler... e işte placebo etkisi bir kere daha kanıtlanmış oldu...

doktorlaron moktorların yaptığı placebo ilaç deneylerini halka indirmiş oldular, bilim dünyasına büyük katkıları olmuş oldu :)

(valla dalga mı geçiyorum, ciddi mi konuşuyorum ben de bilemedim... tarzım dalga geçer gibi ama bunları da ciddi ciddi düşünüyorum.... arada kaldım :D)

(bu arada placebo'yu da severim, dinlerim... tavsiye ederim :) )

Bu fikri bulup reklamı, satışı, popülerliği v.s. tüm organizasyonu sağlayan adamı bulup para kazanmak ile ilgili ders alamk gerekli. Bu bilekli bu şekilde yüksek fiyatlara satıldı, üstüne taklitleri çıktı. iktisat filan boş iş. resmen boşuna okumuşuz : )))

@mesut emin yarıcı

we know my friend... we know ;)

(link)

altındaki yoruma bittim.. :D

Hocaya sormuşlar şu dandik bilekliğe niye inanıyorsun diye,

Hoca da "ağaca çaput bağlayınca öss'yi kazanacağına, türbeye yüz sürünce koca bulacağına, muska takınca iyileşeceğine inanıyorsun da buna niye inanmıyorsun..."

demiştir herhalde...

:))) ben cokindirim diye bir siteden aldım. buyuk takımların bilekliği var. eses bilekliği olmadığı için bende bundan aldım. kırmızı siyah güzel gözüküyor. :)

Tamamiyle faso fiso...ben normalde düşen biri değilim ki niye denge sağlamaya çalışayım..bana da test yaptılar belimi kıracaklardı nerdeyse..bir kere fizik kurallarına aykırı...

Denge bilekliği yerine şu tip bilekliklerin insan hayatına daha çok yarar getirdiğini düşünüyorum..
(link)

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Göçmez
Livestrong, Lance Armstrong'un başlattığı bir hareket.
Her bileklik 1$ ve her bilekliğin geliri kanser hastaları ve hayır kurumları için harcanıyor.

Daha fazla bilgi;
(link) (ingilizce)
(link)

millet nasıl para kazanıyor şaşıyorum. plastik bileylik 60 liradan takr takır satıldı birkaç ünlü alıp bileğine taktı diye. dükkanında satan arkadaşım bir haftada iki kutu sattım diyordu.

yha şimdi bizim markette 5TL ye satıolar :haha: sonuç hava atmak için :)

Geri