Scudo Sports

Demir Atım Üzerinden Attı. Surat Murat Kalmadı Bende. Bir Yaralı Yüz'ün Hikayesi.

Scudo
geçmiş olsun hocam görünce içim acıdı umarım kimsenin başına gelmez..

Musa geçmiş olsun kardeşim. Anladığım kadarıyla tüm yaralar yüzeysel. Şükür daha kötüsü olmamış. Acil şifalar dilerim sana.

Allah tez zamanda şifalar versin, geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın..(

öncelikle geçmiş olsun,bende yıllardır poşet taşırım,ama şöyle yaparım;poşetin sapını elime dolarım,gidon sapının ucundan tutarak,sallanma durumlarında janttan poşeti uzaklaştırmaya çalışırım.tele hafif deyince,bu bana uyarı sesidir,poşeti hemen kenara çekerim.tabi bunlar tehlikeli olabir,şöyleki;sizin poşet jant teli ile maşa arasına sıkışıp,tekere ani fren yaptırmış olabilir.burda gidon kol uzunluğu bile önemlidir.bazı gidon sapları kısa olabilir,poşeti uzaklaştırmaya çalışmanız bir işe yaramayabilir.allahtan şifalar dilerim,herkese kazasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Çok geçmiş olsun.
Uzun zaman önce bende bisikletin gidonunda kova taşırken, kovanın tekere değmesiyle yete kapaklanmıştım. Sol dirseğim neredeyse kemiğe kadar yüzülmüştü. O günden bu yana gidonda hiç bişey taşımıyorum.

ay ben yeni gördüm @MUSA Ç.
yukarıda iyi olduğunuzu, yaraların büyük kısmının geçtiğini okudum, çok sevindim...
e geçmiş olsun demiyorum artık, geçmiş zaten :) bundan sonrası için sağ salim, kazasız belasız sürüşler diliyorum..

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Çok geçmiş olsun ben de sürekli poşet takardım ama ön tekere çok sürttüğü için uzun zamandır hiç poşet takmıyorum

@MUSA Ç. Abi ne diyecegimi bilemedim inan.Bir solukta okuyup resimlere baka kaldım.Acil sifalar dilerim.Kucucuk birsey nelere yol acmıs.Cok cok üzüldüm.
İyi Forumlar Dilerim.

çok geçmiş olsun, acil şifalar.

Çok geçmiş olsun hocam :/

Geri