Scudo Sports

Demir Atım Üzerinden Attı. Surat Murat Kalmadı Bende. Bir Yaralı Yüz'ün Hikayesi.

Scudo
Çok geçmiş olsun dostum, tez iyileşirsin umarım

Geçmiş olsun. Umarım kısa sürede iyileşirsiniz.

büyük geçmiş olsun, yüzeysel yaralar acır da biliyorum, ister istemez yüzümü ekşitmişim fotoğraflarınıza bakarken. Umarım son kazanız olur bir daha yaşamazsınız böyle bir şey.

Geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşirsiniz. Birçoğumuz aynı durumdayız aslında, bisikletin 1KG daha hafifini veya lambanın 100 lümen daha fazla aydınlatanını, vitesin bir üst modelini derken bir sürü parayı gereksizce harcıyoruz, kask, bagaj, çanta vb. günlük hayatta işimizi kolaylaştıracak ve güvenliğimizi sağlayacak konuları hep göz ardı ediyoruz.

Geçmiş olsun.

Bisiklete bazılarımız sanırım fazla basit bir alet gibi bakıyoruz. Hız yapacaksak üzerimizde ağırlık namına bir şey olmamalı. Sırt çantası, arka bagaj, gidona poşet vs... Çünkü aşırı hızlıyken belki cebimizdeki ağır bir cüzdan bile(vardır böyle ağır cüzdanlar, paradan değil, ıvır zıvırdan :D) dengemizi alt üst edebilir. Manevra kabiliyetimizi azaltır. Ağırlık taşırken ne olursa olsun yavaş gitmeli.

Kask işine gelince, sanırım ne kadar kaza görsem de kask takamayacağım. Bilmiyorum aslında hiç denemedim bile. Ama takınca sanki kafamda bir ağırlık olacak ve yolu yeterince göremeyecekmişim gibi geliyor. Aptalca bir düşünce işte. Kafayı kırmayana kadar da takmam heralde. Kafayı kırınca da iş işten geçmiş olur.

Yine de genç arkadaşlara sesleniyorum takın şu kaskı.

Büyük geçmiş olsun, riskleri önceden kestirebiliyorsak gerekli tedbirleri almak hayati önem taşıyor

Geçmiş olsun. Bizimle paylaştığınız için ayrıca teşekkürler. Poşet işi beni de korkutuyor, bir iki kere bende de sürtme olmuştu, o sebeple çok çok yavaş gitmiyorsam hiçbir şekilde poşet moşet asmıyorum gidona. Sürtme haricinde ağır ve sallanan poşetler gidon kontrolünü de zorlaştırıyor.

Cok gecmis olsun, ilk fotografi gorunce asagiya doğru inemedim vallahi.

Buyuk gecmis olsun! En kisa zamanda iyilesmeniz ve daha dikkatli, tedbirli bir sekilde bisikletinize kavusmaniz dilegiyle...
Maalesef sert bir sekilde ders almissiniz hayattan :(
Allah beterinden saklasin!

Geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun Allahtan acil şifalar, düşüp omzumu kırmıştım, o günler geldi aklıma, sizde Allahtan kırık yok, buradan kask takmayan arkadaşlara seslenmek istiyorum, ne olur şu kaskı takın,

Çok çok geçmiş olsun bende seneler önce aynı poşet olayından sağ kolumu 2 yerden kırmıştım çok tehlikeli gerçekten... Hız olacaksa kask, hatta mümkünse dirsek ve diz koruması bile gerekiyor bence. Tekrar çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...

Geçmiş olsun, allah acil şifalar versin.

Acımla hemhal olan tüm forumdaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaraların büyük bir kısmı geçti, kimisi birazcık iz bırakacak. Her musibette bir hayır vardır derler, buna inancım pekişti. Uzun zamandır görüş(e)mediğim, birbirimize kırgın olduğum bir dostum, bu kaza vesilesiyle aradı, telefonlaştık. İnanın bu iyi geldi bana. :harika:

Geri