Scudo Sports

Demir Atım Üzerinden Attı. Surat Murat Kalmadı Bende. Bir Yaralı Yüz'ün Hikayesi.

Scudo
Çok geçmiş olsun.. :(

Hocam iyi ki yayinladiniz fotoğraflaarı. Kask takmayanlara gayet iyi bir cevap oldu. Size de gecmis olsun diliyorum en acilinden.

Geçmiş olsun,kask takmak da gidona bişeyler asmamak da doğru,fakat yine de kafanıza darbe almamışsınız ona da şükür etmek lazım,tekrar geçmiş olsun. . .

Acı bir tecrübe kazanmış oldunuz. Geçmiş olsun.. Bende kısa mesafelerde kask takmıyorum aslında, caddede zaten kesinlikle kasksız sürmüyorum sadece sokak aralarında kask takmadan sürüyorum. Gidona kesinlikle poşet benzer hiçbir şey takmam. Sırt çantasıyla idare ediyorum. Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun çok üzücü gerçekten :(
Allah beterinden korusun, acil şifalar versin inş. kısa zamanda iyileşirsiniz.

Musa Bey,

Çok geçmiş olsun, Allah bir daha böyle kazalar göstermesin. Hakikaten kazalar istesekte istemesekte oluyor, kaskı sürekli takmamız gerek keza eldivenleri de öyle. Genelde çoğu arkadaşlar ciddi kazalar geçirince bu kanıya varıyorlar ama kaza olmadan önce bu kanıya varmalarını temenni ediyorum. Poşeti gidona takmayla zaten sıkıntı çıkarmaya meyletmişsiniz malesef. Benzer kaza benim başıma gelmişti, süratle giderken sırt çantamın tek kolunu çıkarmak istedim sırtım hava alsın diye, içindeki ağırlık dengemi bozdu ve gidonu istemsizce kırmam sonucunda elimdeki yaralarla atlattım. Tüm arkadaşlara kazasız sürüşler. Sizede acil şifalar diliyorum Yüce Allah-u Teâla`dan ~

Çok gecmis olsun.Allah beterinden korusun kardesim.İsallah en kisa zamanda sagligina kavusursun.Keski yasanmasaydi ama bu olay bize en buyuk ders!

Çok geçmiş olsun. Bisikleti daha sonra bulabilmeniz de küçük yerde yaşamanızın şansına olmuş sanırım. Acil şifalar

çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...

Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...
Yere dustukten hemen sonraki anlari ben de cok yasadim ayni call of duty de cok fazla kursun yiyince ekran kararir hareket agirlasir beynin donar ahanda aynisini yasiyosun.Cok kotu bi his

Tekrardan cok gecmis olsun

• Beğen
Tepkiler: ismail.yüksel
Geçmiş olsun...

Geçmiş olsun. Allah daha beterinden sakınsın.
İnşallah en kısa zamanda toparlarsın.

@MUSA Ç. Çok geçmiş olsun, acı ve zor bir tecrübe olmuş. Ama Allah korumuş daha kötüsü de olabilirdi, şansınıza etrafınızdaki insanlar olmuş.

Çok çok geçmiş olsun.
Allah beterinden korusun.

Hocam geçmiş olsun.Kask arabadaki emniyet kemeri gibidir seleye oturdunmu istersen 1 metre git yinede takmak lazım.

Çok büyük geçmiş olsun, umarım kısa sürede yaralarınız iyileşir ve tekrar demir atınıza kavuşursunuz. Kazada tam olarak ne oldu bilinmiyor ama yaralara bakınca sıradan bir bisiklet kaskı zaten sizi bu kazada kurtaramayacakmış gibi geldi, full face kask anca çare olurdu gibi. Poşet benim de çok yaptığım bişey, çok dikkat etmek lazım

Geri