Scudo Sports

Delta MTB Race Gold Tour 2011 Dağ Bisikleti Yarışları - YAPILDI

p i c a s a w e b.google.c o m/113657714224396822757/20032011DeltaYarSFinal?authkey=Gv1sRgCNSLwYzSj57IhgE&feat=directlink#

olmuyormuş.

Scudo
Harika 3 yarış geçirdik... kime nasıl teşekkür edeceğim bilemiyorum; organizasyonda emeği geçen, yarışlara katılan, izlemeye gelen, fotograf ceken, ya da soyle soyleyeyim bisiklete gönül vermiş tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür etmek istiyorum... iyi ki varsınız...

Her şey en ufak ayrıntısına kadar çok güzeldi.Hiç bir aksaklık olmadı elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım.Emeği geçen herkeze teşekkürler.Teşekkürler Gazi BİLİR, Teşekkürler FotoHasan (Hasan YILDIZ)

• Beğen
Tepkiler: can ayan
bugünkü yarışa katılamadım.
organizasyonu yapanların da katılanlarında ellerine, yüreklerine sağlık.

artık delta bisiklet için bu büyük bir sorumluluk aldı üzerine sanırım.
herkes kendilerinden artarak sürecek bir beklenti içine girecek.
sanırım şimdiden bir daha ki yarış için çalışmaya başlayacaklardır.

tekrar teşekkür ederim(z)...

herzamanki gibi güzel bir organizasyon olmuş ama yine gelemedim yine katılamadım hakanım çıkmışsın yine kürsüye helal be coco:):):)

Yine çok güzel bir organizasyon ve yine katılamadım :(
Emeği geçen,Türk bisiklet sporuna gönül veren herkese sonsuz teşekkürler...

Başta Gazi Bilir ve Ulaş Baydar'a sonsuz teşekkürler...

Delta bisiklete, destek veren diğer firmalara, tüm izcilere, fotohasan'a, bis.federasyonu çalışanlarına, yarışmasalar da yarışı izlemeye gelen seyircilere, redbull'a ve yarış sırasında bana destek veren vermeyen tüm bisiklet gönüllülerine sonsuz teşekkürler...

Ayrıca sınırlarımı zorlamamı sağlayan güçlü rakiplerimi ayrıca teşekkürler..

Bu yarışın klasik olması dilerimle..

Görüşmek üzere.

Saygılarımla.

Bora TİRKİ

Öncelikle bu organizasyonu düzenleyen Ulaş abi ve bütün emeği geçen abilerimize teşekkür ederim, gerçekten çok güzel bir yarış ortamı vardı. Bursa ' dan geldiğimiz taktirde hiç pişman kalmıyacağımız bir ortam gördük netten konuştuğum arkadaşlarla tanıştığım oldu herkes çok kaliteli ve güzel yarışçılardı, bütün herkese sevgiler :)

Emeği geçen herkese teşekkürler...

Delta bisiklete ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: hız
Emeği geçen herkeze cok tessekur edrim burdan

Ulaş Bey Fotoğrafları bekliyoruz :)

düzenlenen yarış ve organizasyon tam bir görsel şov ve herşey mükemmel her ne kadar yarışları en sonda tamamlamış olsamda işin başındada olsam artık benmde bir yarışçıyım herkese çok teşekkerlerimi sunarım tebrikler

dört dörtlük bi organizasyondu delta bisiklete özellikle ulaş bey e sonsuz teşekkürler
klasikleşmesi dileğiyle

kusursuz ve mükemmel bir organizazyona imza atan delta bisiklet ve izcilik federasyonuna. ve emeği gecen herkese teşşekkürler inşallah bir dahaki seneye görüşmek üzere ..

Geri