Scudo Sports

Delta MTB Race Gold Tour 2011 Dağ Bisikleti Yarışları - YAPILDI

Scudo
Merhaba arkadaşlar..

Avrupa yakasından yarış alanına gidecek arkadaşlar için ben yardımcı olacağım.Bana yardımcı olmak amacıyla adınızı ve numaranızı bildirebilirseniz kesin bir liste oluşturacağım.Katılacak arkadaşlar için iletişim numaramı ve mail adresimi veriyorum.Haydi elleri görelim :D

0541 823 46 45
ortakoy@deltabisiklet.com

Hareket yer: Beşiktaş Otobüs Durakları,İskelenin Tam karşısı
Hareket Saati: 08.00

Arkadaşlar otobüs tam 8de hareket edecektir lütfen geç gelmemeye özen gösterelim.

avrupa yakasında araba ile gelecek olan arkadaşlar için yol tarifi yapılabilirmi

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
@victory

2. Köprüden Gelirken Ümraniye Sapağından Çıkıtığınızda Tekrardan Küçüksü Sapağı Karşınıza Gelecektir. Ordan Dümdüz Aşağıya Doğru Salıverin Kendinizi 3-4 Dak Sonra Yarış Alanındasınız.

Ümraniyede İkamet Etmekteyim. Eğer Bisikletle Gelen ve Yolu Bilmeyen Varsa Ümraniyede Buluşup Beraber Gidebiliriz.

• Beğen
Malesef yapacak hiç bir sey yok. Listeler ve numaralar hazır. Çip numaraları için listeler Federasyona bile yollandı. Artık yapabilecek gerçekten bir sey yok.

• Beğen
Ulaş bey,
yeni yayınladığınız parkurda tem üzeri köprüyü geçtikten sonra sola geniş toprak yola sapılacak gibi göstermişsiniz. O yol eğer yağmur yağarsa çok inanılmaz yapışkan bir çamur oluyor. Herkese problem yaratacaktır. Ona gelmeden sola sapak olan orman içi patika hem çok daha ilginç hem de çamursuz bir yol, sonra bir noktada çamurlu yola bağlansa da daha güzel bir geçiş olur sanki.

• Beğen
tam bir dağ bisikleti festivali olacak gercekten özellikle master lar:))

• Beğen
@Burak Yılmaz

avrupa yakasından bende katılacağım...
benim haricimde çok meraklı fotoğraf çekmek isteyen 2 arkadaşım var onlarda gelmek istiyor, acaba gelebilirler mi_? bisikletleri falan yok ayakta falan gitmeye razılar :)

• Beğen
Merhaba arkadaşlar..

Avrupa yakasından yarış alanına gidecek arkadaşlar için ben yardımcı olacağım.Bana yardımcı olmak amacıyla adınızı ve numaranızı bildirebilirseniz kesin bir liste oluşturacağım.Katılacak arkadaşlar için iletişim numaramı ve mail adresimi veriyorum:

0541 823 46 45
ortakoy@deltabisiklet.com

Hareket yer: Beşiktaş Otobüs Durakları,İskelenin Tam karşısı
Hareket Saati: 08.00

Arkadaşlar otobüs tam 8de hareket edecektir lütfen geç gelmemeye özen gösterelim.

Şu anda bendeki listede adı olanlar:

1.Mustafa akman
2.Can Ayan
3.Onur Berberci
4.Burak Öztarak
5.Gökmen Özyurt
6.Haasip Çehre
7.Ahmet Doğan
8. ?

@Burak Yılmaz

LİSTEYE EKLEME

1.Mustafa akman
2.Can Ayan
3.Onur Berberci
4.Burak Öztarak
5.Gökmen Özyurt
6.Haasip Çehre
7.Ahmet Doğan
8. BURAK GÜNDOĞDU

-

Arkadaşlar parkurdan geliyorum. Şeritlemeye başlandı. Sizden ricam şeritlere dikkat edelim kopmasın.

Ayrıca CNN ve NTV de aramızda olacak canlı yayın yapılacak.

Bir gönüllü yarış sırasında eğer kamerası da varsa bir turun çekimini yapabilir mi?

Geri