Scudo Sports

Delta MTB Race Gold Tour 2011 Dağ Bisikleti Yarışları - YAPILDI

Scudo
Kadıköy:

1.
2.

Beşiktaş:

1.Mustafa Akman
2.Onur Berberci
3.Burak Öztarak
4.Gökmen Özyurt

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
bu gün parkurdaydık akşama doğru parkur gercekten ck güzel hazırlayanların ellerine sağlık..

• Beğen
Elit Sonuncusu Ben Olacağım :) Şimdiden Tebrikleri Alıyım :):):):):) Buda Bir Başarıdır :)

sırf yarış havasını tatmak için geliyorum:)

• Beğen
Kadıköy:

1.Semih Doru
2.Murat Içlek
3.Onur Kahraman

Beşiktaş:

1.Mustafa Akman
2.Onur Berberci
3.Burak Öztarak
4.Gökmen Özyurt

Arkadaşlar yarış için son bir kaç kişilik yer kaldı. Bilmeyen arkadaşlarınız varsa haber verin. Önemle duyurulur.

Ayrıca isim yazdırıp da katılamayacak varsa lütfen bildirsin sporculara yer açılsın.

Eğer kişi sayısı dolarsa Cumadan önce kayıtlar tamamlanacaktır.

selamlar ulaş abi,

1. yarışa gelemiyorum. benim kaydımı silebilirsiniz. Kaşif Temuçin Garzan U23

• Beğen
Tepkiler: faruk eker ve ulas
Herkeze merhaba,
Cumartesi öğleden sonra parkurdaydım.
güzel bir parkur....

iki nokta vardı biraz tehlikeli olan:
Fotolarda bir kapı var ( sanırım ikinci kapı)
oraya varmadan 20-25m önce ağaç kesilmiş kökü yerden 5-10cm yüksek ve köşeli duruyor üzerine düşülür ise sorun çıkartır.
ince bir sünger atılabilir üstüne.

Kapı ile tünel arasında bir yerde 10cm çaplı bir ağaç kesilmiş 15-20 cm yüksekliği var ve yere paralel kesilmemiş yamuk kesildiği için ucu sivri duruyor o gözden kaçmamalı.

inşallah herşey çok güzel olacak.

• Beğen
@ulas

selam. koıntenjan ların dolup dolmamasıyla ilgili bir bilgi varmı nasıl takip edebiliriz. sagolun

• Beğen
200 Kişilik kontenjanımız dolmuştur. Bundan sonraki kayıtlar sırasına göre yedek kayıt olarak alınacaktır. Katılamayacak kişilerin yerine sırasına göre yedek kontenjandan alınacaktır.

Yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Bugün gittim gördüm zor güç bela parkuru....
Gayet güzel ve eğlenceli olduğu kadar çamurlarla inip çamurlarla çıkılacak teknik iniş ve çıkış gerektiren yerler var,yani çamur banyosuna hoşgeldiniz diyor bir nevi...
cumaya kadar sabah 9.da üsküdarda olmak şartıyla bana eşilk edecek arkadaşlar var ise 05556126610 telefon numarama mesaj atsın haberleşelim...Her sabah çıkacağım

• Beğen
Şuana kadar olan yarış kategori analizi ve kayıtlar

Bayanlar 20 Kişi
Junior 44 Kişi
Under 23 31 Kişi
Elite 30 Kişi
Master 30 47 Kişi
Master 40 27 Kişi
Master 50 6 Kişi

Arkadaşlar kayıt yaptırıp da girmeyecek olan varsa lütfen bildirsin. Başka sporcuların hakkı geçmesin. Bu konuda lütfen duyarlı olalım.

Kayıtlar devam ediyor. Girmeyen kişiler bana ulaşıyor ve yedeklerden eklemeler yapıyoruz. Bugün 5 kişi bildirdi 5 yedek arkadaş alındı. Siz yine de yedek kayıtlarınızı yaptırın. Eğer planlayabilirsek yedekleri de yarışa sokmaya çalışacağız.

JUNIOR Kategorisinde yarışacak arkadaşların dikkatine!

18 Yaşından küçük olduğunuzdan dolayı Ailenizden İzin Belgesi Almanız gerekiyor. Bu izin belgesini en kısa sürede yayınlayacağız. Bu konuyu mutlaka takip edin. Yarışa gelirken izin belgesi ile gelmeniz gerekiyor.

• Beğen
hoca sımdı kayıt yaptıranların karsısına nasıl bısey cıkıyor "yedek kaydınız yapılmıstır"mı dıyor ?

ayrıca benım kaydım var cuma gunu bellı olucak eger gelemessem burdan bıldırcem

• Beğen
@cesiceyms

Şuan yapılan kayıtlar yedek olarak alınıyor. Zaten kayıt yaptığınız sayfada artık yedek kayıt olduğu yazıyor.

linkten bakabilirsiniz (link)

• Beğen
Yarıştan önce kayıt yaptıran kişilerin listesinin açıklanma şansı varmı?

• Beğen
@PELİN

Muhtemelen listeyi yarın açıklarım. Liste hazır ama bir kaç düzenleme yapmamız gerekiyor. Sormak istediğiniz sorular varsa listeye bakarak cevaplayabilirim

@ulas

Katılacak arkadaşları görmek açısından yarıştan önce listeyi görmek istedim. Liste düzenlendikten sonra bakabilirim. Teşekkür ederim.

• Beğen
Geri