Scudo Sports

Delta Bisiklet'ten 1 Kasım seçimine kadar benzeri görülmemiş süper kampanya

(link) yazan bir çift lastiğin fiyatımı yoksa 1 adetinin mi?

Scudo
Değerli arkadaşlar kampanyaya olan ilgi oldukça iyi gözüküyor. Umarım ihtiyacı olan arkadaşlara faydalı olmuştur.

27.5 bisikletleri bu linkte görebilirsiniz
(link)

@Emre O. 1 adet lastiğin fiyatıdır.

aradığını bulamayanları görünce şaşırıyorum.. sitenin tasarımı oldukça basit, nasıl bulamıyorsanız artık :cool:

150-200 tl arası kask önerebilecek var mı, fiyatı uygunsa siz de memnunsanız alayım

Hıhhh...Benim eksiğim kalmadı (belki nabız,kadans sensörlü km saati alabilirim o da Deltada yok zaten) Delta indirim yapıyor :(
Deltayı alışveriş yapılacak sitelerden çıkarıyorum. Daha doğrusu normal zamanda ..... Anca indirim dönemi alışveriş yaparım artık..
2 ay bile olmadı bir dünya para verip aldığım pedal (R540) gönderi dahil nakite 97 TLye inmiş. Dolar euro daha düşükken bu indirimi yapaydınız da sizden alsaydık :(

O kur üzerinden 100000 $ alsam olur mu :) kurlar çok iyi

36 delik, disk fren, 29" (700c) jant çemberi arıyorum. Sitenizde yok. Ankara, Emek mağazanızda var mı?

Varsa marka, model ve fiyat öğrenebilir miyim?

Ben De bugün pedal ayakkabı ve çamurluk bakacağım inşallah internet sitesinde görünenler gerçekten stokta vardır. Çünkü bugüne kadar internetten görüp almaya gittiğim üç parça ürün de yoktu :) deltadan ilk alışverişimi gerçekleştirmeye çok yakınım :) olmadı gene yakın diye velespit veya accell'den alacam...

@ulas 3 aydır şu ürünü bekliyorum, keşke olsa da alsam.

(link)

@Delta bazı ürünlerin (özellikle bisikletlerin) "ürün bilgisi" bölümünde yeterli bilgi yok. Bu bölümle ilgilenirseniz daha iyi olur gibi geldi bana.

Contınental Race Kıng Lastik Alacam Fakat Yapı Kredi Play Kart'a taksit yok mu hangi seçeneğe tıklamam gerek...Master ve Vısa Seçeneği Yok.

@osiosborn Merhabalar, Emek mağazada remerx marka var. 25 EUR tek fiyatı. İsterseniz 0312 223 60 27 numaradan bilgi alabilirsiniz.

@Ozan k. Baktığınız beğendiğiniz modelleri bize bildirin isterseniz stok durumlarını da size söyleyelim.

@Fatih ÇT stoklarımıza girer girmez size haber vereceğiz.

@Abdllh Merhabalar. İlginiz için teşekkürler. İlgili birime konu hakkında bilgi verilecek. Sizin ilgilendiğiniz bir ürün hakkında soracağınız bir şey varsa yanıtlayalım.

@can akıncılar Merhabalar Can. Web sayfamızda hemen hemen bütün kredi kartları tanımlı. Sizin kredi kartınızın bizim web sayfısının taksit anlaşması olmayabilir.

@Delta @ulas yaa aslnıda bana şu ürün lazım
göbek bilya yan plastik kapak tutucu. nasıl aratacağımı bilmediğim için bulamadım.

IMG-20151001-WA0003.jpeg IMG-20151001-WA0005.jpeg

@chnkrmz Teknik servis ile alakalı bir konu. İstanbul Kadıköy mağazamıza uğrama şansınız var mı ? Bakalım.

@Delta o şube bana çok uzak hemde bisikletim yokken :agla:
avrupa yakasına şube açsanıza. :islik:

bir örnek de benden gelsin. Ama aylardır bu ürünü tekrar getirmeyen, bana 3 ay önce ağustos sonu gelecek diyen @Delta bisiklet hevesimizi kursağımızda bıraktı

Eski fiyatın üzeri çizilip yeni fiyatı yazılsaymış daha iyi olurmuş gerçekten de...

Geri