Scudo Sports

Delta Bisiklet'ten 1 Kasım seçimine kadar benzeri görülmemiş süper kampanya

Ofki of şimdiye kadar 60 elemanın bir başlığı takip ettiğini görmemiştim. Eli çabuk tutmak lazım. Birde bu akçeli işlerde millet kokuyu hemende nasıl alıyor, nasıl duruma erkenden uyanıyor, AWACS sistemleri nasıl çalışıyor ciddi ciddi merak etmekteyim. Birisi beni aydınlatırsa sevinirim.

Scudo
@taner07

internet gibi şeffaf bi dünyada öyle bir kandırmaca yapmaya hiçbir satıcı cesaret edemez zaten..

mesela sanalmarketim.com sitesinin başına gelenleri duymuşsunuzdur (duymadıysanız ekşisözlükte yeterince konuşuldu).. firmanın "iade taleplerinde %20 kesinti yaparız" argümanı bi anda olay oldu, birçok kişi oradan alışveriş yapmamaya karar verdi, firma bi dünya zarar etti, sonra da ekşide açıklama yapma zorunda hissetti kendisini. eskiden yaşanan şeyler alıcı ile satıcı arasında kalırdı, artık olumsuz herşey sosyal medyada ışık hızıyla yayılıyor.

Neden seçime kadar? Seçimle gelen seçimle gider mantığı mı işliyor?

kask aynası bulamadım :acpsnr:,
yok mu ben mi beceremedim?

@GCSüzgün

Kampanya başarılı olursa devam edebilir.

@ulas (link) yol bisikleti için prestaya uygulayabiliyor muyuz? Bilginiz var mı?

Demek ki dolar daha beter olacak seçimden sonra. Şimdiden bütün stoklarınızı yapın mesajı olabilir bu :D

@Anonim Eğer ucu açılabiliyorsa uygulanabiliyor.. Örneğin continentaller açılıyor.

Hayır sökülmüyor. Bazıları iki parçadan oluşuyor.

videoda anlatılıyor. Sökülenler için videodaki anahtara da gerek yok. Pense ile de açabilirsin.

Ben de çanta vs. almayı düşünüyordum, fiyatlar gerçekten güzel. Teşekkürler.

Seri sonu ürünler olmasın, kış geldi hali hazırda bisiklet mevsimi de bitti . 2016 ürünleri çıkacak artık eldeki ürünleri çıkarmak lazım .

@hcikler SelamForumda arama yaparsanız belki bulabilirsiniz geçenlerde bir arkadaş orbea kask aynasını 15 TL ye satıyordu...

@Furkan TK Güzel bilgi olmuş + diğer sayfaları nasıl kontrol edeceğini bilmeyenler için kırmızı işaretli kısmı yani linki değiştirmeleri yeterli :)

Yedek bir conti iç lastik alsam mı diyorum ? Kafamı karıştırdığın için teşekkür ederim Delta :)

Takip ettiğim kaliteli ürünlerde, pek fark göremedim..

Conti 4 season / conti gp 4000s2 ?..?

(link)

Geri