Scudo Sports

Delta Bisiklet'ten 1 Kasım seçimine kadar benzeri görülmemiş süper kampanya

Scudo
Güzelll, hoş, fevkalade.

• Beğen
Tepkiler: ulas
Gözatmakta fayda var.

bende merak ediyorum. fiyatlar güncel mi?

@massaget 1 USD = 2,39 TL 1 Euro = 2,69 TL olarak web sayfamızda güncel.

Merhaba Arkadaşlar,

TL yazan fiyatlar 1 USD = 2,39 TL 1 Euro = 2,69 TL olarak otomatik olarak gelmektedir ;)

yani 100 Euro olan bir ürün dün sitede 342 TL iken şuanda 269 TL olarak geliyor.

Ayrıca Nakit / Havale indirimi de ayrıca %5 olarak yine uygulanıyor.

Diğer bir önemli nokta ise indirimli ürünler de bunlara ek olarak aynı oranda tekrar indirimde ;)

Umarız bu güzel fırsatı değerlendirirsiniz.

Güzel kampanya bakalım kışlık için bir şeyler arıyordum ve 1 ay süre gerçekten iyi acele etmeden karar verebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Delta
geçen sefer "heybe çantalarda" sıfır indirim vardı bakalım bu sefer birşeyler değişmiş mi?

SKS CHAINBOARD 46-48 DIŞLİ ZİNCİR KORUYUCU ürününü alıcam umarım stoklarınızda vardır.

@Türka¥ web sayfamızdan baktığınız modeli inceleyin. İndirimli halini göreceksiniz.

eski fiyatın üstünü çizik olup altında yeni fiyatı yazsa daha cazim olurdu şahsen bizzat kendi fikrim

@promuro Merhabalar, stoklarımızda var. Link; (link)

@chnkrmz İlginiz için teşekkürler. Evet olabilirdi. Oran olarak %25 +5 gibi indirim söz konusu

1 kasımdan sonra dolar ucacagi icin guzel olmus

• Beğen
Tepkiler: olympos
Sezon sonu güzel bir kampanya olmuş. Bunu yazın yapma durumunuz olsaydı çok daha fazla geri dönüş alırdınız.

İndirim ürünlere nasıl yansımış bakmak isteyenlere.

Kur değişikliği öncesi fiyat : (link)

Değişiklik sonrası fiyat: (link)

Başka bir örnek;

Önce : (link)

Sonra : (link)

Müthiş kampanya değerlendirmek lazım.

Fiyatların değiştiği konusunda şüpheniz olmasın; ben pd-r540'lara bakıyordum 135 lira idi şimdi 100 küsura inmiş :harika:

Geri