Scudo Sports

Delta Bisiklet yılbaşı çekilişi yapacak mı?

@Anonim Geçen sene kime çıkmıştı hatırlıyor musunuz?

Scudo
Delta sevdiğim, güzel çalışan firmalardan. Geçen yılki çekilişten haberim yoktu çok güzel jest yapmışlar.

@ilker
Hatırlamıyorum :) Forumda arama yaparak bulunabilir, ben üşendim şimdi :D

@ulas
Teşekkürler. Farklı heyecanlar olsun arada. Merakla bekliyoruz. Yalnız organizasyon denilince sadece İstanbul'da yapılacak birşey olmasın. Forum yani ülke genelini kapsar umarım :D

@Deniz Tezcan
Murat Çolakoğlu (aka. Ali Uzel) diye birine çıkmıştı.

• Beğen
Tepkiler: Helen
@Berke Murat Çolakoğlu pek hatırlanası bir isim değil diye hatırlıyorum. Forumun bir kısmını sinir krizlerine sokmuştur.

Büyük hediyelere gerek yok. Çeşitli ürünlerde geçerli indirim çekleri bile verilebilir. Delta'dan alışveriş yapmamış insanlar da siteye ısınmış olur. Örneğin sadece online alışveriş için geçerli, giyim kategorisinde %50 indirim çeki mesela ;)

Çekiliş olsun da çamurdan olsun diye düşünüyoruz sanırım:D

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@Snorlax
Bir heyecan olsun, birşeyler olsun istiyoruz aslında :) Son dönemde @Anonim ve @yusufixx tarafından yüklenen başarılı videolar dışında forumda bir hareket yok. Canlansın şenlensin buraları yılbaşına girerken :D

geçen sene güzel bir heyecan yaratmıştı :) gelenekselleşşin istiyoruz yaw. çok mu şey istiyoruz? ;) milli piyango biletlerim ve bisikletforum yılbaşı çekilişi; umut fakirin ekmeği, ne güzel değil mi?...haydi bakalım, haberdar edin beni :)

Geri