Scudo Sports

Delta Bisiklet yılbaşı çekilişi yapacak mı?

Scudo
Arka planda yürütülen bazı çalışmalar mutlaka vardır bugün yarın bir şeyler açıklanır.

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
gecen senede cekilisin yapilacagini 23 aralikta haber etmisler forumda, 10 ocakta falanda belli olmus cikan kisi, bir umut bi kac gun icerisinde haber gelir belki. onemli olan o heyecani tatmak, eglenmek. buyuk hediyeler yerine kucuk seyler versinler cekilis iptal olmasin. :):)

Çekiliş olsunda ne çıkarsa bahtımıza.

topeak portbagaj ve heybe çantası beni acaip heycanlandırır :)

ben full süspansiyon fox maşalı sram xx setli bisiklet hediye istiyom

arkadaşlar, boşverin bisikletforum yılbaşı çekilişini yaw! alın birer çeyrek milli piyango bileti ; en azından büyük hayaller kurun :) umut fakirin ekmeği hesabı, o büyük, ulaşılamaz ama neden olmasın dediğimiz hayaller bile yeterince heyecan yaratıyor yılbaşından önceki son haftada ;)

Uzun süredir forumu takip ediyorum burada cok sey öğrendim universite okuyorum tıp fakültesinde kendi çabamızla arada bir tur gerçekleştiriyoruz ancak bu turları kimi arkadaslardan aldigim odunc bisikletlerle yapıyorum bisiklete olan tutkum bambaska ancak okuduğum bölüm masraflı bi bölüm para biriktirip giris seviyesi bir yol almayı planlıyorum ama uzun surecek gibi insaallah bu cekilise katilmak isterim teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: shielD
Takipte kalalım :harika:

1 kişiye bisiklet yerine birçok kişiye birçok hediye çok daha başarılı ve reklamlı olur bence ;)

bence hiç çekiliş yapmayın şanslı olduğuğm için zaten bana çıkacak direk look'u verin gitsin:srnsml::srnsml::srnsml:

Delta bisiklet bu yazılanları gerçekten görmüyorumu acep yoksa tepkisimi kalıyorlar :uyku:vahşi hayvan saldırılarında ölü takliti yapmak hayat kurtarır derler aynı taktik mi diye düşünüyorum :D gerçi bu yazımda sonra bana hediye çıkması imkansız ama siz değerli kardeşlerim için değer :cool:

mıchelın lastik versin yeter ama çekiliş olsada bana çıkmaz

Geri