Sitenizde tam 7 adet 20" tekerli katlanabilir bisiklet listelemişsiniz, hepsi de Geotech, buraya kadar herşey tamam. (muadillerine göre fiyat/performans konusuna girmiyorum)
Katlanır bisiklete özgü en çok değiştirilen yedek parçalar nelerdir : Lastik, jant, ön göbek (74mm'lik) ve katlanır pedal. Peki sitenizde bu parçaların durumu nedir, ona bakalım.
Lastik : Sadece bir adet 20" lastik var, o da 1.35 ( Fuji Origami sahiplerine duyurulur ) , halbuki sattığınız bisikletlerde bu değer 1.50 ile 1.95 arasında değişiyor, muhtemelen hiçbirinin jantına uymaz/
Jant : Yok
Ön göbek : 2-3 tane var ama hangisi 74mm'lik ( muhtemelen hiçbirisi )
Katlanır pedal : Sadece 300 TL'ye bir tane Strida var. Baba bu Strida kuş mu konduruyor nedir 300TL fiyatı hakedecek ne yapıyor? Hadi diyelim bu Strida uçuyor kaçıyor, benim 3-4 ay kullandığım 50TL'lik malı 6'ya katlayıp 2 sene iş görüyor, peki benim mütevazi bisikletime uyar mi bu pedal, bilgi yok.
Deltacı arkadaşlar,
Bırakın internet sitesini falan bir kenara, size sattığınız Geotech katlanırlar ile ilgili yedek parça talebi gelince ne cevap veriyorsunuz siz ondan haber verin.