Scudo Sports

Delta Bisiklet sitesine tavsiyeleriniz neler olur?

Scudo
Daha önce de bahsi geçti sanırım ama tekrarlamak isterim. Bisiklet ve diğer ekipmanların sadece katalog verileri dışında, kendiniz fiziki olarak tartıp ürünlerin gerçek ağırlıklarını da verebilir misiniz?
Sadece ekipman ağırlığını öğrenmek için bile tüm dünyadan hit alır site. Şahsen en çok ihtiyaç duyduğum bilgilerden biridir. Bu sporda her gramın anlam ve önemi olduğundan çok faideli bir iş olur. Şimdiden teşekkürler :harika:

@ulas bey merhaba,

1) Bisiklet sekmesinin alt kategorilerinde seçim yaptıktan sonra markaların olduğu banner kısmına, o türün (aşağıdaki ekran görüntüsünde olduğu gibi dağ bisikleti alt kategorisinden örnek verecek olursak) hakkında genel bilgi ve o türe (örneğe istinaden dağ bisikleti) ait örnek bir görsel eklenebilir. Böylece, web sitesinde bisiklet arayanlar için az çok fikir sahibi olmaları sağlanabilir.

Mevcut Banner'da yer alan markaları, yukarıda bahsettiğim banner'ın hemen altına yatay sıralı olarak eklenirse daha güzel bir görünüm elde edilebilir.
upload_2018-3-30_15-33-7.png

2) Bisikletforum hesabı ile üyelik girişi: Forumdaki hesabımız ile deltabisiklet.com adresine giriş yapılamıyor. Olursa forum kullanıcıları için kolaylık olur.

3) Kullanıcı yorumu: Test etmedim ancak, satış haricinde mevcut olan ürünler için yorum ekleme özelliği gelirse alıcılara kolaylık sağlanır kanaatindeyim. Böylece yorum yapmak için satın alma koşulu olmadan, kullanıcılar ürün hakkında yorum yapabilir. Satın alan kişinin yorumu farklı gösterilebilirse, daha verimli bir çalışma olur.

@e2a4 1 nolu sorunuzda; Bu konuda fazla fikir verebilir misiniz? Çok anlayamadık.

2. Bisiklet Forum üyelik girişi ile çok mümkün değil fakat yazılım ekibine soracağız.

3. Kullanıcı yorumu yapabiliyorsunuz açık.

@ulas 1 nolu soruda anlatmak istediğim şey için paint terk bir görsel hazırladım:), aşağıdaki gibidir.

12345.png

(link)

• Beğen
Tepkiler: ulas
@Delta usta uluslarası pazarda yer edinmenizi isterim çok iyisiniz önerim ise müşteri memnuniyeti birde dükkan girişine "bismillahirrahmanirrahim" yazdırırsaniz işiniz rast gider her işe Allah ın adıyla başlamak iyi olur. Tabi siz bilirsiniz yine.

@ahlaksız

@ahlaksız Merhaba,

Formalarımızın çoğu ithal olduğu için fiyatları yüksek kalabiliyor. Delta Bisiklet olarak sizin önerinizi dikkate alarak bir çalışma yaptık.
Kendi markamız adı altında ürettiğimiz formaları satışa sunuyoruz. Hatta maliyetinin de altında bir fiyat ile satıyoruz.

İlgili ürünlere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz:

delta-bisiklet-forma-on-kc.jpg

delta-bisiklet-forma-arka-kc.jpg

delta-bisiklet-forma-on-arka-kc.jpg

Ürün linki:

(link)

Hakkımızda kısmında "Firmamız başta İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerde mağazalar zinciri kurarak gelişmektedir" benzeri bir ifade var ama İzmir'de şubeniz yok siteden gördüğüm kadarıyla.

Arkadaşlar,
Delta Bisiklet olarak kullanıma açtığımız Online Destek WhatsApp İletişim Hattı hizmetinize sunulmuştur. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için elimizden geleni yapıyor, yapmaya da devam edeceğiz. Artık bize ulaşamama gibi bir durumunuz yok. Bir telefon uzağınızdayız !

pictures_3_1.jpg

Sitenizde tam 7 adet 20" tekerli katlanabilir bisiklet listelemişsiniz, hepsi de Geotech, buraya kadar herşey tamam. (muadillerine göre fiyat/performans konusuna girmiyorum)

Katlanır bisiklete özgü en çok değiştirilen yedek parçalar nelerdir : Lastik, jant, ön göbek (74mm'lik) ve katlanır pedal. Peki sitenizde bu parçaların durumu nedir, ona bakalım.

Lastik : Sadece bir adet 20" lastik var, o da 1.35 ( Fuji Origami sahiplerine duyurulur ) , halbuki sattığınız bisikletlerde bu değer 1.50 ile 1.95 arasında değişiyor, muhtemelen hiçbirinin jantına uymaz/
Jant : Yok
Ön göbek : 2-3 tane var ama hangisi 74mm'lik ( muhtemelen hiçbirisi )
Katlanır pedal : Sadece 300 TL'ye bir tane Strida var. Baba bu Strida kuş mu konduruyor nedir 300TL fiyatı hakedecek ne yapıyor? Hadi diyelim bu Strida uçuyor kaçıyor, benim 3-4 ay kullandığım 50TL'lik malı 6'ya katlayıp 2 sene iş görüyor, peki benim mütevazi bisikletime uyar mi bu pedal, bilgi yok.

Deltacı arkadaşlar,

Bırakın internet sitesini falan bir kenara, size sattığınız Geotech katlanırlar ile ilgili yedek parça talebi gelince ne cevap veriyorsunuz siz ondan haber verin.

• Beğen
Tepkiler: Berke Şahan
@antika

İstekler bence doğru ve güzel ama üslup neden bu kadar sert? Yüz yüzeyken sarf edemeyeceğimiz kelimeleri bence yazışırken de kullanmamalıyız. Saygılar.

kolay bir şey ile geleyim, aşağıdaki promosyonlar alanında promosyonları yazıyorsunuz güzel de, göremiyoruz.
neymiş bu promosyonlular diye bakayım dedim geçen, tek tek arama alanında adlarını yazmak zorunda kaldım tabi. Bunlar bağlantıya çevrilse küçük ama az da olsa faydalı bir dokunuş olur

Screenshot_2018-04-18_16-08-58.png

İkinci bir nokta da aynakollar. Yakınlarda aynakol alacağım, ama benim baktığım aynakolların hiçbirinde hangi tip göbekler ile uyumlu olduğu yazmıyor. Ona bakmak için müşterileri rakiplerinizin sitesine yönlendiriyorsunuz :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@antika

@antika Gördüğüm kadarıyla Delta yazılan her şeyi dikkate alıyor. Bu konuda dikkate alınacaktır. Keşke bu kadar sert yazmasaydınız. Onların anlayışla karşılayacağına da eminim :)

@antika

@antika öncelikle bu uyarınızdan ötürü teşekkür ederiz. Kesinlikle bu konuda haklısınız. Genelde Geotech kullanıcıları mağazalarımıza gelip yedek parça ihtiyacını giderdiği için web sayfamızda Geotech yedek parça ürünlerini yayınlamaya gerek duymamıştık.

Geotech marka katlanır bisikletlerimizin yedek parçaları mağazalarımızda mevcut. Fakat yedek parçalar ile ilgili işlemleri genellikle mağaza ortamında halletiğimiz için ve hesaplı parçalar olduğu için de internet ortamında sergilemiyorduk. Fakat bu önerinizi dikkate alacağız, ürünlerimizi web sayfamızda yayınlayacağız. Hatta bu durum ile ilgili size de bilgi vereceğiz.

Kolay gelsin delta bey iyi çalışmalar.

@Özcan. @Ozan_Aydin

Sert mi ? Belki biraz iğneleyici ama hiç faüllü ifade yok. Ve emin olun yüzlerine karşı da aynen bu kelimelerle konuşurdum.

@Delta

Sanırım bugüne kadar öngördüğünüz veya bizzat gözlemlediğiniz katlanır bisikletin müşteri profili henüz internetten parça peşine düşecek kıvama gelmedi. Belki de ben yaz ve kış katlanır ile haftada ortalama 150km yapan birisi olarak yedek parça peşine düşme konusunda marjinalim. Ama son zamanlarda yollarda gördüğüm katlanır sayısı belirgin şekilde arttı, dolayısıyla taban genişledikçe çan eğrisinin benim tarafıma düşen kısmı da önemli bir sayıya ulaşacaktır.

Katlanırda lastik ve jant çemberi her ne kadar sizin sitenizde yayınlanmamış da olsa piyasada bulunan şeyler. Katlanırda kaliteli pedal ve 74mm'lik ön göbek veya ön teker seti bulmak kanayan yara, bilginize.

Geri