@ulas Firmanın biz kullanıcılara yapacağı indirim ne oranda olur? Bunu satın alma ile görüşüp kendileri karar verecek. Bisiklet almaya giden herkes de forum üyesi olsun olmasın bunu suistimal etmesin diye buradan ilgili bir kişiyle irtibata geçip bir kod alabilir. Bu kod ile indirim yapılır.
Firmaya bunun geri dönüşü ise şu şekilde olabilir, Bisiklet üzerinde sabit taşınabilecek bir logo ile firmanın reklamı yapılabilir.
Diğer arkadaşların dedikleri kısmen doğru ben pek katılmıyorum bu konuda onlara. 14 senedir dh üyesiyim. Sırf bedava diye kargo ücretsiz diye bal alanlar,diş fırçası alanlar kampanya kodları birleşiyor ve ürün ucuza geliyor diye ihtiyacı olmadığı halde kedi köpek maması alanlar, yetişkin alt bezi alıp da stok yapanlar gördüm tanıdım.
O yüzden herkese açık bir indirim çok doğru olmayabilir. Forum üyesi olmak şartıyla 100 merak veya 200 mesaj şartı da belki pek işe yaramayacak çünkü adam aklına tanış bisiklet alacak. 200 mesajı doldurmaya da zamanı yok. Müşteri kaybı olur.
Kod sistemi de suistimal edilebilir elbette ama bir nebze olsun önüne geçilmiş olur. Tek seferlik kod tek kişiden verilecek. Aynılar delta bisikletin de bilgisayarında olacak. Kodlar tutuyorsa indirin yapılacak. Basit bir Excel tablo yeterli.
N11 kampanyaları gibi alışveriş yaptıkça artan kazanç sistemleri de hayata geçirilebilir fakat bu firma açısından kar getirse de kullanıcı açısından mecbur edildiği için biraz sıkıntılı olabilir.
Benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Ortaya bir laf attım kimse dikkate almaz diye. Alındı. Helal olsun ne diyim.