Scudo Sports

Delta Bisiklet sitesine tavsiyeleriniz neler olur?

Forum üyelerine ekstra indirim olsun. İlk mesajınızda ne yazmışsınız? Sizlerin sayesinde çok başarılı olduk yazmışsınız. O halde siz bu kaymağı yerken biz de ucundan tadalım. İlk mesajda : "Delta Bisiklet sitemizi yenilerken sizlere sormuş ve ona göre sitemizi güncellemiştik. Bu konuda da sizlerin sayesinde oldukça başarılı olduk." yazıyor. Bizler de bu başarınıza ulaşmanızda etken olduk madem, siz de bize başarıya ulaşmamızda etken olu, forum üyelerine ekstra indirim yapın.

Scudo
@burakncn Bu konuyla da ben ilgileneceğim elbette :) Gereken fazlasıyla yapılacaktır. Yalnız bir yöntem bulmak ve statüye göre oran belirlemek gerek.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@ulas En azbir senelik üyelik + en az 100 mesaj gibi koşullar getirilebilir indirim kodu vs. için. oksa çok suistimal eden olur bence.

@Ilter Elmas

En az 2 senelik üyelik yapalım sizi de kapsamasın o zaman. Yani çok saçma dediğiniz şey. Suistimal derken sanki bedava ürün verecekler.

@Ilter Elmas

Donanımhaber de 8 yıllık üyeliğim var. Mesaj sayım 1000 in üzerinde. Orda da foruma özel indirimler oluyor sık sık. Yeni üyede yararlanabiliyor ki olması gereken bu.

Bu tip kıstaslar olmuyor. Herhangi bir suistimal de olmadı şuana kadar.

@ulas Firmanın biz kullanıcılara yapacağı indirim ne oranda olur? Bunu satın alma ile görüşüp kendileri karar verecek. Bisiklet almaya giden herkes de forum üyesi olsun olmasın bunu suistimal etmesin diye buradan ilgili bir kişiyle irtibata geçip bir kod alabilir. Bu kod ile indirim yapılır.

Firmaya bunun geri dönüşü ise şu şekilde olabilir, Bisiklet üzerinde sabit taşınabilecek bir logo ile firmanın reklamı yapılabilir.

Diğer arkadaşların dedikleri kısmen doğru ben pek katılmıyorum bu konuda onlara. 14 senedir dh üyesiyim. Sırf bedava diye kargo ücretsiz diye bal alanlar,diş fırçası alanlar kampanya kodları birleşiyor ve ürün ucuza geliyor diye ihtiyacı olmadığı halde kedi köpek maması alanlar, yetişkin alt bezi alıp da stok yapanlar gördüm tanıdım.

O yüzden herkese açık bir indirim çok doğru olmayabilir. Forum üyesi olmak şartıyla 100 merak veya 200 mesaj şartı da belki pek işe yaramayacak çünkü adam aklına tanış bisiklet alacak. 200 mesajı doldurmaya da zamanı yok. Müşteri kaybı olur.

Kod sistemi de suistimal edilebilir elbette ama bir nebze olsun önüne geçilmiş olur. Tek seferlik kod tek kişiden verilecek. Aynılar delta bisikletin de bilgisayarında olacak. Kodlar tutuyorsa indirin yapılacak. Basit bir Excel tablo yeterli.

N11 kampanyaları gibi alışveriş yaptıkça artan kazanç sistemleri de hayata geçirilebilir fakat bu firma açısından kar getirse de kullanıcı açısından mecbur edildiği için biraz sıkıntılı olabilir.

Benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Ortaya bir laf attım kimse dikkate almaz diye. Alındı. Helal olsun ne diyim.

@burakncn

Söylenen her şeyi dikkate alıyoruz. Forum üyelerinin de özellikle bu konuyu dikkate alması yapılması gereken bir durum olduğunu ortaya koyuyor zaten. Bundan dolayı fikirler sonucu çabuk getirecektir.

@Delta slm.uzun zamandir hayalim olan cannondale marka yol bisikletine gecenlerde nihayet sahip oldum.bu sürecte cok yardımlari olan kendi geliştirmis bilgi sahibi ekibinize tesekkür etmek isterim.saygılar.

@ulasTebrik edilesi bir tutum sergiliyorsunuz. Attığınız adımlar gözümden kaçmıyor. takdire şayan bir çabanız var hem firma olarak, hem de birey olarak. En kısa zamanda ziyaretinizde bulunmak isterim. Hem ticaret hem ziyaret amacıyla. İyi çalışmalar.

ürünlerin altına yazılan yorumları silmemeniz. Çünkü aldığım ürünlere yaptığım hiç bir yorum oraya konulmadı, bunu yapan chainreactioncycles a bu yuzden daha çok saygı duyuyorum. İyisi kötüsüyle alırken müşteri yorumu bilgi veriyor aydınlatıyor. Bunu üretici reklamları sağlayamıyor

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
(link) mongoose tur bisikleti serilerinide görmek istiyoruz Artery Expert, Artery Comp, Artery Sport yeni sezonlarınıda olsa iyi olur sadece artery sport var oda eski model bu markanın saydıklarımın sadece kadro olarakta getirilse iyi olur.

@alper 76 bugüne kadar hiç bir yorum silinmemiştir. Bir yanlışınız olmasın. Ayrıca yorum modülü kapalı. Varsa yorum yazdığınız bir ürün kontrolünü sağlayalım.

Vites sistemleri grupset olarak bulunmuyor. Parcalar ayri ayri. Grupset fiyatlarinida gorebilirsek iyi olur

Bisikletçilere verdiği destekle sevdiğim bir firma ama fiyat ve ürün çeşitliliği olarak aynı duyguları hissetmiyorum. Gravel kullanıcı olduğum için ürün çeşitliliği problemi çekiyor olabilirim ama yurtdışından vergi dahil 1500 TL'ye aldığım ürünün ülkemde 2 katı 3 katı fiyatlara satıldığını görmek gerçekten üzücü. Umarım bir gün yurtdışından alışveriş yapmak zorunda kalmayacağım fiyatları ülkemde görürüm.

Yurtdışında kullandığım iki siteden iki özellik söyleyeyim.

1. bike-discount.de'den. Euro bölgesinde en iyi fiyat garantisi veriyor. Eğer sitede satılan ürün euro para birimi kullanan bir ülkeye ait başka bir sitede daha ucuza satılıyorsa, ilgili modülden linki bildiriyorsun ve dakikalar içinde ürünün fiyatı bazen bir kaç cent de olsa o sitedekinden aşağı çekiliyor. Bunun her iki taraf içinde faydalı olduğuna inanıyorum.

2. Merlincycle.com'dan. Her siparişten sonra aldığın her bir ürün için yorum, değerlendirme yapabiliyorsun. Her yaptığın değerlendirme sonucu 100 sterlinlik hediye çeki kazanma şansı yakalıyorsun. (o talihlilerden biri benim :)) Böylece hem ürünler hakkından kullanıcı deneyimleri oluşuyor hem de sipariş sayıları eminim ki artıyor.

Geri