Scudo Sports

Delta Bisiklet sitesine tavsiyeleriniz neler olur?

@BerkEvren

Teşekkür ederiz. Gerekli çalışmaları hızlı bir şekilde yerine getirmek için çalışmaları başlatıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Scudo
@ahlaksız

Merhabalar,

Ürünlerimiz için de gerekli çalışmaları göz önünde bulunduracağız. Amacımız tüm bisiklet kullanıcılarına hitap etmek. Gerekli çalışmalar yapılacaktır :)

@Çetin ŞAHİNÖZ

@Çetin ŞAHİNÖZ

Merhabalar :)

Bu tür durumlar olduğu zaman lütfen ama lütfen mail yoluyla bizlerle iletişime geçiniz. Sizlere daha iyi hizmet, en iyi fiyat garantisini verebilmek adına bu tür geri bildirimler ile birbirimize çok daha iyi yardımcı olmuş oluruz.

en sevmediğim site sizin siteniz idi, yavaş, arama yapma konusunda sıkıntılı vs. bugün gördüğüm kadarı ile fena olmamış hızı artmış,

@BarkinD

@BarkinD

Teşekkürler. Gerekli işlemler yapılacak :)

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
@Afyon35

@Afyon35

Merhabalar,

İyi fiyat garantisi olarak tabi ki Türkiye pazarını baz alacağız. En iyi fiyat garantisini vermek amacımız :)

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@Ilter Elmas

@Ilter Elmas

Merhabalar :)

Öneriniz bizim için çok değerli. Gerekli çalışmalar yapılacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
- Online destek kısmına bakmanız iyi olur gün aşırı belki 4-5 defa yazdım bir kere bile geri dönmediniz.
- Geçen senenin ürünlerinde bile yeni etiketinin bulunması.(Gerçekten yeni ürün gelip gelmediğini anlamak zor)
- Youtube üzerinden bisikletlerin, bisiklet parçalarının ve aksesuarların incelemelerini yapabilirsiniz. Bisikletle su altında gibi fantazi videoları yerine insanların ürün tercihlerini etkileyebilecek videolar faydalı olur.
- Ürünlerin açıklamaları yetersiz
- Fiyat konusunda bir de daha uygun ve rekabetçi olmanız önemli olur.

arkadaşlarımız dediği çoğu şeye katılıyorum özellikle açıklama ve fiyatların belli bir kesime hitap etmesi gibi
@ahlaksız çok güzel değinmiş konuya 20 liralıkda olsun 200 liralıkda her kesime hitap etsin. :harika: Hatta keşke kendi markalarınızı çıkartıp fiyat/performans ürünleri satsanız. Ama üretim veya çinden taşeron üretim kolay bir iş olmadığı çok iyi biliyorum.
Promosyonlar kısmı çok zayıf hiç göze batmıyor.
Bisikletlerin ağırlıklıklar yok.
Birde birşey daha sormak istiyorum tamamen bilgi amaçlı. Niçin Cube, ktm, scott giant gibi markalar ile çalışmıyorsunuz. Abi sizden bisiklet almak istesekte CANNONDALE ve CORRATEC ten başka marka yok. Yanlış anlamayın da Full xtlıi fox maşalı Cube ltd varken aynı fiyata deoreli ,Manitou maşalı corratech almam.

Pahalı. Bir kaç ay önce sele altı çantası bakıyordum sizin sitenize bakayım dedim evet markalar kaliteli ama bende o para yok. Sonra decathlona gittim sizin sitenizden alabileceğim çanta parasına çanta, suluk kafesi, suluk, zincir temizleme spreyi aldım çıktım. Geliri yüksek kesime ve bu işi performans amaçlı yapan bu yüzden buna güzel paralar harcayan kesime uygun fiyatlarınız var.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@BarkinD

@BarkinD Vermiş olduğunuz öneri bizim de fark etmediğimiz bir notaymış. Hemen internet sayfamızın alt kısmında ''bisiklet servis ücretlerimiz'' kısmını açmış bulunmaktayız ve güncelliyoruz. Tamamen bittiğinde tekrar size haber vereceğiz.

(link)

@BerkEvren görmek istediğiniz filtreleme şemasını bizlerle paylaşırsanız daha iyi olur.
destek@deltabisiklet.com adresine mail yollar mısınız konu ile ilgili ? Böylelikle istekleriniz doğrultusunda hareket etmiş oluruz.

@BerkEvren

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Getirdiğiniz bisikletlerin çoğunda kadro boyu çeşidi çok az . Örnek bu yıl içinde caad 12 modelini alacaktım ancak sadece 56 ve 54 kadro mevcuttu . Belirli boy harici ürün yelpazesi çok az . Bir de canlı desteği geliştirirseniz iyi olur düşüncesindeyim . Sorduğum soruya ( 2 ay oluyordur ) hala cevap gelmedi .

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Delta
İlk fırsatta maille dönüş yaparım :harika:

@BarkinD merhaba,

@BarkinD

Öneriniz üzerine gerekli çalışmaları başlattığımızı ve güncellemelerin yapıldığını sizinle paylaşmıştık.
Hizmetlerimizin fiyat listesini hazırladık ve (link) adresinde görülmektedir.

(link)

@Delta Site olarak bi istek degil ama delta bisikletten sadece kadro getirmesini(suankiler cok yetersiz) bekliyoruz. Ve fiyatlarda bi optimizasyon tabiki

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
Merhabalar sitede anasayfada günün indirimli ürünleri şeklinde bir yer olsa. Ve burda gerçekten o güne özel gerçekten indirimli olan ürünler olsa. Güzel olurdu.
Bizlerde günlük takibini yaparak bugün sunulan fırsattan hangisinden yararlanabilirize bakardık.
Teşekkürler.

Geri