Scudo Sports

Delta Bisiklet Sitesi Değişiyor Beklentileriniz Nelerdir? Yorumlarınızı Bekliyoruz...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
Merhaba Değerli Arkadaşlar

www.deltabisiklet.com sitesi tamamen değişiyor. Bu yönde sizlerin fikirlerini alarak olabilecek en iyi hale getirmeyi planlıyoruz. Bu konuda sizlerin değerli yorumlarına ihtiyacımız var.

Tasarım kısmı şuanda gizli tutulmaktadır. Sizlerden ricamız beklentilerinizi dile getirmenizdir.

Şimdiden ilginizden dolayı teşekkürler.

Sevgi ve Saygılarımızla...

Scudo
flash animasyonla karşılaşmak güzel olurdu.

• Beğen
Tepkiler: ulas
Benim de önerim var :)

Ürünlerin içinde filtreleme seçeneklerinin arttırılması harika olacaktır.

Atıyorum;

"Bisikletim için" bölümünden "Vites Grubu"na girdim, oradan da "Ruble" bölümüne girdim.
Bu sayfanın sol tarafında çıkacak işaret kutularıyla (tick box) ürünleri daha çok filtreleme imkanı olabilir.

Aslında demek istediğim tam olarak şuradaki gibi bir şey;
(link)!

Bu kesinlikle arama süresini etkileyen bir durum kanımca.. :)

@Edip Dinçer

Çok güzel bir filtreme sistemi yapılıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
fiyatların türk lirası olması lazım, euro dolar görünce kaçıyorum direkt..

Bence ürünün stok durumu daha belirgin olmalı. Mesela stokta olmayan ürün hafif silik olabilir.

HTC Wildfire S cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yeni nesil basit, flat bir tasarim, renkleri uyumlu belirli bir tema, daha gelmismis drop-down menu ve ustlerinde yarim saniyelik gecikme ile,
mouse ile ustunden gecince aninda acilmamali, urunlerin renk seceneklerinin de gorsellerinin olmasi,
tum menulerin caps ile yazilmasindan ziyade daha sempatik, guncel bir font ile yazilmasi, arama sonuclarinda cok satanlara gore siralayabilme, indirimdeki urunleri listeleyebilme
arama/listeleme sonuclarinda gorsel uzerinde tiklanmasi ile buyuk halinin acilmasi yerine urun detaylari sayfasina gitmesi,
ayrica detaylar butonu yerine sepete ekle, hemen al tarzi buton eklenmesi, yepyeni bir urun sayfasi,
butun 2003 model butonlarin yeni nesile gore revizesi, daha sik vitrin banner guncellemeleri, 10 ay once giren urunun hala vitrinde kalmamasi,
en onemlileri tabii ki guzel bir filtreleme sistemi ile guncel stok bilgisi. "Stokta var" ya da "Stokta yok" yerine 7-8-9-10+ gibi olabilir.

Benim tavsiyelerim bu yonde :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet AKÇA
Örneğin lastik ararken, boyutlarına, kalınlığına, türüne göre filtreleme yapılamıyor.
Filtreleme özellikleri arttırılmalı diye düşünüyorum.
Edit: Edip bey aynı öneriyi yapmış hali hazırda :alkis:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet AKÇA
Kesinlikle mantıklı çalışan bir stok sistemi..

Aradığım bir gidon bandını sitenizde buldum, hem sitedeki stok bilgilerine zaten güvenmediğim için hemde spor olsun diye şahsen gidip almaya kalktım, ürün gerçekten stokta yoktu, şaşırmadım, dahada komik olan bana yapılan açıklamaydı. Ben siteden ürünü sipariş verecekmişim, delta bisiklet bu ürünü yurt dışından talep edecekmiş, ürün ellerine varınca bana gönderilecekmiş..

Kesinlikle ve kesinlikle stok yönetimi mükemmel olmalı, ürün resmi estetik falan hikaye zaten markaların ayrıntılı bilgi ve/veya resimlerine yurtdışı sitelerden ulaşabiliyoruz.
Stokta olmayan ürün satılmaya kalkışılmasın, olan olmayan ürün bilgileri gerçek olsun.

Sadece tanıtım amaçlı olmayan üzerinden satış da yapılan site mutlaka böyle olmalı. Daha Türkiye de internet yeni başlarken den beri
internet alışverişi yaparım.

Bir siteden alış veriş yapmaya niyetli kullanıcıyı kaçıran en önemli şey sitenin stok bilgisine güvenememesidir.
Gerekiyorsa bu işe bir personel verilir, performans harcanır, ama mutlaka stok bilgisi doğru olmalıdır.

Stok durumları güncel tutulsun en azından...

Ürünlere ait daha çok resim olması ve bizzat o ürüne ait olması. ( Corratec'in bisiklet resimlerinin hepsi aynı nerdeyse, insanlar yanılabiliyor, mağazaya gittiğinizde ama resimde bu ürün vardı denebiliyor )
Stok durumunun yansıtılması.
Sitede canlı destek olması ( Alınacak ürünün bisiklete uyumlumu daha uygun fiyatlısı var mı diye sorulabilir)
İndirimler mail ile bildirilebilir.
Haftanın ürünü diye bölüm açılabilir.

diğer bir yandanda, kullanıcının gözünü yormayan renkler kullanılmalı diye düşünüyorum.
ürün araştırılması yapılırken, zırtpırt çıkan flash menüler zorlaştırabilir. Bu konuda en sevdiğim site Sahibinden.com gayet basit istediğiniz herşeye ulaşılabiliyor.

Ara tuşunun enter a basarak çalışması daha pratik olur :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Aksan
Arkadaşlar bu dediklerinizin hepsini son derece dikkate alarak çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü bilmenizi isteriz. O yüzden hiç çekinmeden lütfen önerilerinizi yazın. Bu konuda çok iyi bir ekip kurduk ve bu denilenlerin hepsini yapmaya çalışacağız. Şuana kadar dediklerinizin hepsini oldu bilin ;)

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri