Scudo Sports

Delta Bisiklet Sirkeci'den 29" MTB Continental iç lastik aldım (*ŞİKAYET)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@M. Mert Babayiğit

Noktasından virgülüne haklı bir yazı. İsterse Türkiye'nin en iyi markası olsun. Sirkecideyse iş değişiyor. :)

Scudo
O şubedeki Delta çalışanlarının yaptığı terbiyesizlik. İşini sevmeden yapan adamları orada tutup, bizim güler yüzümüzü düşürmeye hakları yok. Her gördüğüm bisikletçi ile yüzüm gülüyor, sohbet etmeyi seviyorum. Girdiğim dükkanda (vakitleri varsa) mutlaka birkaç kelime etmek isterim çalışanlarla. Çünkü çok pozitif bir hobi yapıyoruz. Bir de vergi kaçırıyorlar o kadar kazandıkları halde. Fiş istenildiği halde vermemek ne demek?

demekki burdaki aydın bisiklet gibi başka yerlerde varmış o fiyata ve daha doğrusu bu davranışlara rağmen almamalıydın

• Beğen
Tepkiler: KADİR ERKUL
@Tolga Tezcan

Bir hobi dalini meslek olarak secen insanlarinda ruhen pozitif olmasi gerekir ki bu da o hobiyi o sporu yapab insanlari cok daha olumlu sekilde etkilesin. Malesef dun gittigim bu yerde bunun tam tersi bir anlayis hakimdi.

Eskiden bir bakkala girip alışverişini yapan müşteriye sıkılarak şöyle dermiş bakkal amcalarımız... "Metin Bey özür dileyerek affınıza sığınarak söylüyorum.. benden yeterince erzak aldınız efendim. çok teşekkür ederim. Daha alacaklarınız var ise eğer komşulardan da alınız onlar da kazansınlar efendim. Yine bekleriz.."
"Hay hay efendim ne demek doğru söylüyorsunuz hadi kalın sağlıcakla. Kolay gelsin."

:)

biraz ironi oldu yazdıklarım biraz hayali kalıyor. belkide yalanın önde gideni. tamam başka bir yere göndermesinler bizi komşusunu düşünüp ama bizimle de doğru dürüst ilgilensin esnafımız.
benim moralimi bozan adamın ben daha çok moralini bozarım. o ürünü alırım fişimi söke söke alırım. alır almaz da iade işlemi yapmak istiyorum derim. söke söke de iademi yaparım. paramı alırım çıkar giderim.

saygıda kusur etmeyelim arkadaşlar. bu söylediklerimi yaparken beyefendi hanımefendi şeklinde konuşurum. güler yüzümü eksik etmem. tavrımla sinir ederim. haklıysam hakkımı alırım.
sinir adamım naapayım :)

saygılar, sevgiler...

Merhaba Kadir Bey,

Yazdıklarınızı en ince ayrıntısına kadar değerlendireceğimizi bilmenizi isterim. Sirkeci şubemizde yaşadığınız bu sorun en az sizin kadar bizi de üzmüştür. Gerekli her türlü işlemin yapılacağını bilmenizi ister arkadaş adına sizden özür dileriz.

Personelimizi bu konularda hep eğitmeye çalışan bir firmayız olmuştur kusura bakmayın demek bile bizim için acı bir durumdur. Gerçekten gerekli işlemleri yapacağıma inanabilirsiniz.

Ulaş Bey, bu sorun sadece Sirkeci şubenizde yaşanmıyor. Kadıköy'de ki Delta Bisiklette de benzer bir muamele ile ben karşılaştım ki gerçekten böyle davranışlar insanın canını sıkmakla birlikte markanızdan da adım adım uzaklaştırıyor.
Benim yaşadığım olayı, daha evvel kaleme aldığım bir yerden aynen kopyalıyorum;
kızıltoprak'ta ki şubesi için konuşuyorum;
müşteri velinimetimizdir düsturundan nasibini alamamış çalışanlara sahip.

geçenlerde atladım bisikletle bir kaç aksesuar almak için kızıltoprak şubesine gittim. gitmeden evvel de sitelerinden bakıp ne olur ne olmaz diye bir kaç alternatif bulunan bir liste hazırladım. dükkanda 3 personel vardı ama resmen konu mankeni izlenimi uyandırıyorlar, müşteri ile ilgilenmek falan hak getire. gözlerinin içine bakıyorum ilgilensinler diye, oralı bile olmuyorlar. hal böyleyken koca dükkanın içinde dolanmaya başladım. aradığım ürünlerin olduğu reyona yöneldim ve elimdeki listeye göre inceliyorum ama elemanlardan hala bir hareket yok. en sonunda seslendim birine, "falanca markanın şeyini arıyorum" dedim. bezmiş bir şekilde yanıma geldi, üstün körü bir bakıştan sonra "elimizde kalmamış sanırım, bir stok kontrolü yapayım" dedi. giderken de listeyi tutuşturdum eline komple bir tarama yapması için. 20 dakika sonra yanıma geldi, "bu ürünler elimizde kalmamış ancak ankara şubemizde bulunuyor. isterseniz sitemizden sipariş edebilirsiniz." yanıtını verdi. teslimat adresi ve saatleri konusundaki sıkıntılardan dolayı böyle bir imkanımın olmadığını söyleyince, siparişlerin kendilerine teslim edilmesi ve daha sonra benim oradan almam yönünde bir çözüm önerisi ürettim (evet ben ürettim, bunu dahi akıl edemediler ya da pek yanaşmadılar). ben böyle deyince adam oflaya poflaya bilgisayarın başına geçti, tekrar elimdeki listeyi alıp ürünleri sipariş etmeye kalktı ama resmen "nereden çıktın sen ya, hadi git bir an önce" tavırlarında. bir 10-15 dakika kadar cebelleşti kendi kendine, bir şeyler yaptı etti ve sonrasında "ankara şubemizde de yok bu ürünler" diye döndü bana. "az önce orada olduğunu söylemiştiniz yarım saat içinde satıldılar mı yani?" dedim, mırın kırın edip "sistem güncellenmemiş sanırım" diyerek kestirip attı ve ellerim bomboş bir şekilde çıktım dükkandan. yarım saat sonra dükkanı tekrar arayıp "x markasının y ürününü arıyorum, elinizde var mı acaba?" diye sordum bir 30 saniyelik bekleyişin ardından telefondaki personel ellerinde bulunduğunu belirtti.

ulan şimdi burada birisi yalan söylüyor ama hangisi çözemedim. müşteri ile ilgilenmekten aciz olan personel mi yoksa müşteriyi kaçırmamaya çalışıp başka ürün kakalayarak beni kazıklamaya niyetli olan telefondaki eleman mı?

hayır aslında bu olay iyi de oldu. internet üzerinden alışveriş yapmak yerine satıcı ile birebir iletişim kurarak, satıcıdan bilgiler/tavsiyeler almayı yeğleyen biriyim. bu yüzden kısıtlı ürün yelpazesindeki astronomik fiyatlara ve hakkında yapılan yorumlara rağmen bunları tercih etmiştim ama sanırım bu bir işaret olsa gerek ki böyle bir durumla karşılaştım.

Bostancı'dan kalkıp Kızıltoprak şubenize gelene kadar arada bir dünya bisikletçiyi es geçtim, dükkanınıza ulaştığımda da gördüğüm bu davranış bir daha hiçbir şubenize uğramama kararı vermemi sağladı. Hayır madem personelleriniz, müşteri ile ilgilenmekten aciz halde; ya onlara gereken eğitimi verin ya da değiştirin. Cidden anlamıyorum amacı satış yapmak olan bir yerde, çalışan(lar) neden müşteri ile ilgilenmez, müşterilerini memnun etmeye çalışmaz?

• Beğen
Tepkiler: ulas
Genel bir düzenleme yapılacağından emin olabilirsiniz. Eleştirilerinizden dolayı teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
Konu tüm detaylariyla Ulaş Bey'e sizlerin de sikayetleri dahil edilerek aktarildi. Ulaş Beyin bu konuda gerekeni yapacagini daha onceki duyumlarima dayanarak biliyorum. Bu durumun aktarildigina sevindim ve memnun oldum. Teşekkur eder, iyi gunler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: ulas
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri