Scudo Sports

Delta Bisiklet Şile Ağva Turu yapıldı.

@zzyzx

Sevgili Ulaş,
Bence mart'a kadar beklemeyelim, havalar bu şekilde devam ederse şubat ayı içinde bir pazar günü bu geziyi yapabiliriz.
Ama senin zamanın müsait olursa tabii.
sevgiler.

Scudo
@hdeveci

Sevgili Harun,
Övgülerin için çok teşekkür ederim.
Kardeniz turu ön hazırlıklarını ben kendi şahsıma şimdiden yapmaya başladım.
haziran sonu ile temmuz sonu arası bir hafta azami 10 günlük bir gezi Samsundan Hopaya kadar ve yeni yapılan sahil yolundan.
herkesin izin durumuna göre ortak bir zaman belirleyebiliriz.
Sevgi ve sağlıkla kal.

Evet Siki Durun

Fİkrİm Geldİİİİİİİİİİİİ

Tek tek yine herkese tesekkur ederim...

Yakın zamanda da olabilir tabi ama ben de merak ettim nedir Aydın abi bu fikir :)

@zzyzx

Evet yine senin prensiplerin doğrultusunda hareket edip keşiften sonra paylaşalım.

Yakın, günü birlik, inişi çok, maliyeti minimize,dostlukların pekiştiği, hayret verecek, gelmeyenlere yine kaçırdık diyecek çılgın bir tur olacağından eminim.

Nerden buldunuz dahi denecek ama arkadaşlar bilmeliler ki onlar en iyisine layikler (sen anladın onu:D ) umarım fikirdaşlarımız kararımızda bizimle olurlar.

Sevgilerimle,

Aydın

@(ZEO)

ZEo bilmelisin ki çıkış km varış km yol fizibilitesi tek tek tur için yazılı olarak bildirildi. ve aynen basahse konu iniş çıkışlar yol boyuınca bizimleydi. O yol esnasında alenen belliydi ki yapılan latife ( şimdi bitti, bu son çıkış kelimeleri tebessümle söylenildi ve hep güldük) son 2 km de ben dahi iki ayaktan itmeli dengei hayriye aletimi bırakıp yerde sırt üstü yatarak nabzımı düşürmeye çalıştım.

Kısacası yalan söyleyende yoook laf edende yok o yüzden ağır ağbi tripleri yapıp kimsenin huzurunu kaçırma öyle burnundan falanda soluma burası Türkiye örf ve adetlerin unutulmadığı dostlukların hep kazanılacağı adam gibi adamlara ihtiyacı olan cemiyetlerdeki hoş görünün sınırları aşacağı toplumları yaratmakla mükellefiz.

kendine ve etrafına iyi davran,
seni seven ve sayan,
Aydın

@metaxaonline

Ooooo Murat Bey ben siğe muntezirem men hara sen ora amma hayrola moreller bozula sen neyledin ki ömrüne tiken ettin gülü soldurdun çemene ot kondurdun

Sen anladıııınnn onu yoksa seni beğenmüüür mü

Valla ekip yavaş yavaş kuruluyor sanırım yine keşfe çıkacağız ne diim Aydın Dayım nere ben ora :)

@zzyzx

Güzel olur, hem günlerde uzamış olur. :)
Haaa aklıma gelmişken, mart kapıdan baktırır derlerdi eskiden :rolleyes:
2005 yılında da özlemle beklediğimiz kar şubat ayının sonunda yağmıştı :D
Bende o sıralar yeni almış olduğum cici bisikletimle karda sürebilme ve buzda patinaj yapabilme şansına ermiştim bizim sahil boyunca.

@Aydın

Galiba bu sefer bende anladım. :)
Sürekli iniş. :p
Hmmm, Uludağ'a çıkacağız vede 30 km. ineceğiz demek, hemen bir yerlerden yedek fren pabucu edinmeliyim
Hem böylece ben dahil hiç kimse de sızlanmamış olacak.;)

Anladın sen onu :)

Bu küresel ısınma nedeniyle 5-10 seneye sanırım çevremizde su kalmayacak :(
Havaların bu kadar güzel gitmesi aslında korkutucu

haruncuğum merhaba
teşekkür ederim bülentin dediği gibi haziran sonu veya temmuz başı gibi olur herhalde izinleri organize edip karadeniz turunu yapabiliriz sağlıcakla kal

kemal ağbi selam,

Ortak bir takıntımız var seninle, hatırlarsan! adını ''BEYAZ AT'' koyalım
tur bisikleti için nasıl performansı yakalayabilir miyiz ya da daha da geliştire bilir miyiz? Yardımına ihtiyacım var ( yahu arkadaşlar pırlanta gibi insanlar bir de MTB ye binince yetişelemiyor. o yüzden düşünüyorum

Saygılarımla,

Aydın

aydıncığım merhaba
isim yakışmış performans için biraz zaman ayırmak lazım gördüğüm kadar sende boğazın oralarda çok geziyorsun onu biraz kısıtlamak lazım çünkü bendede aynı sorun var zor tutuyorum kendimi bu boğaz ve damak işi çok zor bişey görüşmek üzere hoşçakal

kemal tecimen

@k.tecimen

Valla Aydın bey'in sofra zevkini birebir en çok yaşayan benim heralde bu forumda. Spagetti yaptığı zaman tabakta bişey kalmaz. Hem damak zevki hemde mahareti bir aradadır:)

Merhaba,

Herşeyiyle mükemmel bir gezi olmuş. Geziyi düşünen, gerçekleştiren ve katılanlara bravo! İşte İstanbul farkı: Hani derler ya hem bıktırır hem de vazgeçilmez, bu kadar renkli ve sayıca çok bisiklet dostları da İstanbul gibi metropollerden anında çıkabiliyor işte :)

Birşey daha farkettim, bisiklet gezilerinde arkaplanda ya da yakınında denizin varlığı ne büyük bir keyif ve tabii şans. Tabii dağların da gücü bambaşka ama bizler gibi denizle büyüyenler hakikaten arıyor.

Sanırım uygun bir ortak tarih aralığında tüm Türkiye'den katılımlı bir büyük gezinin ışığını görüyor gibiyiz. Ne güzel olur :)

Hoşçakalın

Umarız bir gün Antalyalara da geliriz :)

Siz de bizleri ağırlarsınız...

saygılar

biraz geç oldu belki ama, anca vakit bulabildim yapmaya.
o güzel günü tekrar yaşıyalım istedim.
emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
en kısa zamanda devamını yapalım.

(link)

akşama doğruda rapid linkini eklemiş olurum.

kalın sağlıcakla...

Geri