Çok yoğun bir Pazartesi günü geçirdim.Bu nedenle resimler biraz gecikti,özürlerimi kabul ederseniz hemen fotolara geçelim.Tekrar resimleri olmasın diye ben sadece yol resimlerini ve en... resimlerini ekliyorum.Tüm fotoları ise rapid'leyip linkini koyacağım...
Öncelikle küçük bir ders,biz biz olalım yoğun katılımlı turlarda bisikletimizi bagaja bu şekilde paketleyerek teslim edelim.Hem yükleyenlere kolaylık olur hem de bisikletimiz maximum derecede korunmuş olur.Malzeme kalorifer yada klima borularının izolasyon maddesidir.Fiyatı yaklaşık 0,75 ytl/mt.'dir.
TOP SECRET /Delta Bisiklet İznik Tur'u katılımcılarının tam listesini ele geçirdim,önce ve sadece bisikletforum ayrıcalığı ile sizlerle paylaşıyorum...
Tur Kaptanımız Ulaş kalkış öncesi son kontrolleri ve yoklamayı yapıyor.Yanında gelmeyeni olan varmı arkadaşlar??...
Ayarlar son kez kontrol edildi,işte İznik turu'nun start anı :vroam:
Hasan ağabey'in gözü yolda kulağında ise kimbilir hangi türkü ona yoldaşlık ediyor...
Turumuzun tek Doktor katılımcısı olan Ahu ilk uzun yol tecrübesi olduğunu söylediyse de performansı ile hepimizi şaşırttı.
İznik Orhangazi etabının en uyumlu pedal çifti Sevgili Ayça ve Ali... (Arkadaşlar isimleri yanlış kullanıyorsam lütfen bağışlayın,listeden bakıp hatırlamaya çalışıyorum :7: )
İşte gurubun ayrılmaz ikilisi,arkada emniyet şeridi dışında ise Serkan gurubun gerisinde kalıp ön tarafa telsizle sürekli durum raporu veriyor.Haklı olarak en çok önde yüksek tempo ile bir ara gurubun arasının açılmasına neden olanlara sitem ediyor.Bende oradaydım,bu seferlik bağışla bizi Serkan...
İznik 30 Km...İlk 10 Km.sorunsuz geçiliyor...
Küçük bir mola,biraz sıvı takviyesi,sele ayarları yenileniyor,biraz gölge,ilk izlenimler değerlendirmeler vs...
Dünya tatlısı Aydın(ortada)son derecede pozitif elektrik saçıyor,alıcınızın ayarları ile oynamayın bisikleti bir "Lefty"
(tek kollu bir canavar yani) Tuğrul'da yeni maşasının performansından çok memnun,bu arada fon da mükemmel olmuş...
Enis'i nasıl anlatmalı bilmiyorum.Tur boyunca bir tek benim lastiğim patladı ama daha ben patlağı ararken Enis lastiğimi değiştirmişti bile,işte öyle birşey.
Turların olmazsa olmazı;Turhan ağabeyimiz,iyiki varsın..
Barbaros,Behçet ve gurubun Süpergirl'lerinden(üstün performansı ile)Ayfer.Veee Serkan ile herşey kontrol altında,o varsa sorun yok...
18. kilometrede Enişte'nin saklı cenneti ve mola görüntüleri...
Her ne kadar makinam 4 adet kalem pille çalışsa da

(bir de biraz daha geniş açılı objektifi olsa)çok fonksiyonlu tripod'u ile gurup resimlerinde benimde yer almama yardımcı oluyor...Ama ben sığmamışım vede 10 kadar kişi daha karenin dışında kalmış galiba.Olsun en azından denemişiz...
Orhangazi'den çıkalı 20 Km.olmuş bile.Bu tabela parkurun tek rampasının tam tepe noktasında ve Orhangazi istikametine bakıyor.Rampa yaklaşık 1500mt.uzunluğunda idi,herhalde hala öyledir ama bize sanki 3000mt. imiş gibi geldi...
İZNİK RAMPASI ISARITAH....Yüzlerdeki ifadelere göre performansları değerlendirebiliriz...Ama görünen o ki pek zorlanan yok galiba..
Veeee İznik,Güzel İznik,hepimize huzur verdi...Nüfusu bir anda 20.250 oluveriyor...
İznik'in dört bir yanı surlarla çevrili.Bu kadar bisikletli bu surdan mı çıkıyor acaba.Yok yok göz yanılması,çıkmaz yol sadece...
Şehrin kapılarından bir tanesi;Yenişehir Kapı ve muhafızları...Yine dayanamamışız ve duvar yazılarıyla süsleyivermişiz güzelim surları...

Muhafızlara rağmen...
Tarihi ve doğal dokunun iç içe olduğu bu güzel ortamda pedallamak muhteşemdi doğrusu.Cennet neresi diye sorarsanız işte tam burası,mı sadece tabiki de değil.Forumun şehirler arası turlar bölümünü bir karıştırın,her yer cennet aslında yani cennet bir vatanımız var fazla uzaklarda aramaya gerek yok...
Şehri çevreleyen tarihi surlar çevresinde pedal basıyoruz.Her yer bahar kokuyor...
Son olarak otobüsün aynasından Kaptan Şöförümüz,hatasız kullandı doğrusu... Ellerine sağlık...
Muhteşem bir tur oldu.Emeği geçen katılan katılamayan herkese teşekkürler.Yaşasın bisiklet...
Gezinin En'leri birazdan geliyor.
Öncelikle En'li fotolarda yer alan arkadaşlar ve pozları tamamen tesadüfi olup(bir ikisi hariç onlar da kendilerin bilirler zaten)amaç kimseyi kırmak yada kükçük düşürmek değildir ve olamaz zaten.Anlayışınıza teşekkürler...
EN küçük parmağı havada tutan bir pozu...
EN uykulu bir anı...
EN Robocop'sı duruşu...
EN Delta ve EN şirinleri...
EN karizmatik bakışı...
EN lepiska saçlı katılımcısı...
EN Leylek sen dur,biz gezelim pozu...(Leylek tamamen tesadüfen oradadır ve orada kalacaktır...)
En iki karakter arasındaki 7 farkı bulun pozu...
EN içten pozu...
EN self servis pozu...
EN Alpay'ın Sit Down pozu...(Stand Up pozu bende olmadığından ekleyemiyorum)
EN yüksekten tek elle ve kimin kimi çektiği belli olmayan pozu..
EN şehirlerarası pozu...
EN çinili pozu...
Bu arada İznik Çinilerine ait bir tek kare çekmeden geri döndüğüm için kendimi kınıyorum.Sırf bunun için tekrar bir tur düzenlememiz gerekecek.En kısa zamanda...Yukarıdaki de bir teselli pozudur...