Scudo Sports

Delta Bisiklet İznik Turu harika geçti

Gezi gercekten cok guzeldi..
Hepinize cok tesekkurler.. 50 kisilik bir organizasyon sorunsuz bir sekilde mutlulukla sona erdi, en kısa zamanda yenilerinde gorusmek uzere.

Davut!
Gelememen bir yana aksamin o saatine kadar ayni guleryuzlulukle bizleri bekledigin ve karsiladigin icin en buyuk tesekkur sana..
Viva freeride!

Sevgiler
Ali

Scudo
Evet arkadaşlar İznik den güzel kareler...,geç oldu ama temiz oldu...;)

İzniğe ulaşmanın ve sevgili dostlarımız yanında olmak güzel,kimse tutmasın beniiii.

sevgili arkadaşlar merhaba idrisa zate bi kaç ayrıntıyı verdi.
bütün ayakları pedal basan dostlarımı kutluyorum inanın sizin için değil 250 km 1000'ide pedallarım.ekibim de eminimki yanımda olur onları ve sizleri çok seviyorum:p şuandan kaslarımda oluşan kısmi kasılmalar sebebiyle imageshacks çalışmıyor:D
sağ elimde frenlemeden dolayı oluşan uyuşmadan dolayı mouse'u pek kullanamıyorum(şaka şaka)
arkadaşlar fotoları yükliyeceğim ancak biraz gec kalacak çünkü hakikatten iamgeshack te bi problem var.
hepinize çok teşekkür ederim.reis'ime,ulaş'a,tuğrul abime,serkana isimleri hemen aklıma gelmeyen herkese,iiki varsınız..
bursa ekibine her zmn güvenebilirsiniz.çünkü yakında konya ile yarışçaz(ne haddimize mesut hojam şaka yapıyorum ama ne olacağı belli olmaz:p )
arkadaşlar en yakın zmnda tekrar bir araya gelmek üzere.kendinize iyi bakın.

fotolar en yakın zmnda burda

Arkadaşlar imageshack'e fazla yüklenmeyelim..:D :D :D

İdris kardeşim ne yapalım sağlık olsun,bir dahaki sefere görüşürüz inşallah..;)

Aman efendim bunlar ne sıcak mesajlar böyle. Okurken mest oldum vallahi. Ne iyi olmuş da bir araya gelmişiz. Bu arada Serhat'ın koymuş olduğu "DutTurhan" resmine bayıldım. :D Turhan Abi, adın "Dut Turhan" kalcak valla benden söylemesi. Doğum gününde 1 kilo karadut bulim bi yerden napim artık.:p Bu arada Sevgili Serhat ve Uğur sizlerle de tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum. Gezilerimize her zaman bekleriz efem. Bu arada teşekkür etmeyi unuttuğum bazı şahsiyetler var onlara da unutmadan kısa bir teşekkür; su dağıtıcımız milli sakamız Serkan, Samsun'dan aramıza katılan Murat, güleryüzü ile bizleri karşılayan Davut, 1 yıldır görmediğim sevgili arkadaşım İlgin sağolun varolun.:p

Yanlız Ulaş'çım Ayça Hanım dediği çok doğru. Biz bir dahaki gezilerde Davut'u da aramızda görmek istiyoruz. Yanık sesine hasret kaldık. Bakarsın o gelirse Şurup gibiyim şurup şarkısının tamamını da gaza gelip ben söylerim.:D Artı bir de şiir hediyesi.:D

Bu arada sevgili bisikletsever bayanlar hakikaten gezilerimize sizleri de daimi bekliyoruz. Bu kadar böceğin arasında zaman zaman da olsa çiçekler görmek hoş oluyor heheheheh:D

Sevgiler

MFG(+)

Grubu yolda giderken çektiğim 3 video ve birde tripotsuz çektiğim bir panorama resminin bulunduğu dosyayı (link)indirebilirsiniz.:)

Boyut=44.5 MB

Sevgili Fatih bizde seninle ve bu güzel tura katılan diğer bütün arkadaşlarla tanıştığımıza hem çok sevindik hemde çok büyük keyif aldık.

Öncelikle İznik turun da tanıdığım bütün güzel insanlara dostlukları için çok teşekkürler.

Bu turun düzenlenmesinden başlayıp otobüsten son bisikletin indirilmesine kadar büyük emeği olan İznik turumuzun baş mimarı, tur operatörümüz sevgili Ulaş'a, Kendisini yakından tanıma şansı yakaladığım Büyüğümüz Tuğrul abimize ve otobüste bizi susuz bırakmayan Serkan arkadaşıma, isimlerini yazamadığım emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Gerçekten aranızda olmak büyük mutluluktu, turumuzun her dakikasından büyük zevk aldım.
Keşke aranızda çok daha önceleri olabilme şansım olsaymış diye düşünüyorum,ama bundan sonra ki her tura katılarak açığımı kapatmak isterim.

Herşey çok güzeldi önümüzde ki yaz günlerinde yeni turlarda karşılaşmak dileğiyle tüm forum dostlarıma sevgiler, saygılar.

@Fatih - MFG(+)

Eyvah yaktınız beni valla. Dosya ismini şaşırmayayım diye dutturhan ismini vermiştim yüklemeden önce, onu da nereden yakaladınız ? :)

Turhan abi eğer okuyorsanız tamamen bir yanlış anlaşılma dut aslında dijital uygulamalı taslak teriminin kısaltması.. :D

@Fatih - MFG(+)

Bizlerde sizlerle tanıştığımızdan inanılmaz memnunuz. Sabahtan beri işi gücü bıraktık sizlerden bahsediyoruz hatta gezi akşamı dönerken "yaw geç kalmışız biz keşke daha önceleri tanışsaymışız" diye konuşuyorduk.

Tekrar tekrar emeği geçen, katılan herkese teşekkürler.

Sevgili Serhat Turhan Abimizin resmini tam yakalamışsın ve yazında süper olmuş, eminim butün arkadaşların hoşlarına gitmiştir. Turhan abimizin anlayışına sığınarak söylüyorum.

Saygılar Turhan abimize..

• Beğen
Tepkiler: Serhat ÖNAL
@nazim

Nazım abi, sağ ol. Seninle tanışmak da benim için ayrı bir güzellik oldu. Sevgiler.

Çok yoğun bir Pazartesi günü geçirdim.Bu nedenle resimler biraz gecikti,özürlerimi kabul ederseniz hemen fotolara geçelim.Tekrar resimleri olmasın diye ben sadece yol resimlerini ve en... resimlerini ekliyorum.Tüm fotoları ise rapid'leyip linkini koyacağım...

Öncelikle küçük bir ders,biz biz olalım yoğun katılımlı turlarda bisikletimizi bagaja bu şekilde paketleyerek teslim edelim.Hem yükleyenlere kolaylık olur hem de bisikletimiz maximum derecede korunmuş olur.Malzeme kalorifer yada klima borularının izolasyon maddesidir.Fiyatı yaklaşık 0,75 ytl/mt.'dir.

TOP SECRET /Delta Bisiklet İznik Tur'u katılımcılarının tam listesini ele geçirdim,önce ve sadece bisikletforum ayrıcalığı ile sizlerle paylaşıyorum...

Tur Kaptanımız Ulaş kalkış öncesi son kontrolleri ve yoklamayı yapıyor.Yanında gelmeyeni olan varmı arkadaşlar??...

Ayarlar son kez kontrol edildi,işte İznik turu'nun start anı :vroam:

Hasan ağabey'in gözü yolda kulağında ise kimbilir hangi türkü ona yoldaşlık ediyor...

Turumuzun tek Doktor katılımcısı olan Ahu ilk uzun yol tecrübesi olduğunu söylediyse de performansı ile hepimizi şaşırttı.

İznik Orhangazi etabının en uyumlu pedal çifti Sevgili Ayça ve Ali... (Arkadaşlar isimleri yanlış kullanıyorsam lütfen bağışlayın,listeden bakıp hatırlamaya çalışıyorum :7: )

İşte gurubun ayrılmaz ikilisi,arkada emniyet şeridi dışında ise Serkan gurubun gerisinde kalıp ön tarafa telsizle sürekli durum raporu veriyor.Haklı olarak en çok önde yüksek tempo ile bir ara gurubun arasının açılmasına neden olanlara sitem ediyor.Bende oradaydım,bu seferlik bağışla bizi Serkan...

İznik 30 Km...İlk 10 Km.sorunsuz geçiliyor...

Küçük bir mola,biraz sıvı takviyesi,sele ayarları yenileniyor,biraz gölge,ilk izlenimler değerlendirmeler vs...

Dünya tatlısı Aydın(ortada)son derecede pozitif elektrik saçıyor,alıcınızın ayarları ile oynamayın bisikleti bir "Lefty"
(tek kollu bir canavar yani) Tuğrul'da yeni maşasının performansından çok memnun,bu arada fon da mükemmel olmuş...

Enis'i nasıl anlatmalı bilmiyorum.Tur boyunca bir tek benim lastiğim patladı ama daha ben patlağı ararken Enis lastiğimi değiştirmişti bile,işte öyle birşey.

Turların olmazsa olmazı;Turhan ağabeyimiz,iyiki varsın..:)

Barbaros,Behçet ve gurubun Süpergirl'lerinden(üstün performansı ile)Ayfer.Veee Serkan ile herşey kontrol altında,o varsa sorun yok...:cool:

18. kilometrede Enişte'nin saklı cenneti ve mola görüntüleri...

Her ne kadar makinam 4 adet kalem pille çalışsa da:D (bir de biraz daha geniş açılı objektifi olsa)çok fonksiyonlu tripod'u ile gurup resimlerinde benimde yer almama yardımcı oluyor...Ama ben sığmamışım vede 10 kadar kişi daha karenin dışında kalmış galiba.Olsun en azından denemişiz...

Orhangazi'den çıkalı 20 Km.olmuş bile.Bu tabela parkurun tek rampasının tam tepe noktasında ve Orhangazi istikametine bakıyor.Rampa yaklaşık 1500mt.uzunluğunda idi,herhalde hala öyledir ama bize sanki 3000mt. imiş gibi geldi...

İZNİK RAMPASI ISARITAH....Yüzlerdeki ifadelere göre performansları değerlendirebiliriz...Ama görünen o ki pek zorlanan yok galiba..:p

Veeee İznik,Güzel İznik,hepimize huzur verdi...Nüfusu bir anda 20.250 oluveriyor...:D

İznik'in dört bir yanı surlarla çevrili.Bu kadar bisikletli bu surdan mı çıkıyor acaba.Yok yok göz yanılması,çıkmaz yol sadece...

Şehrin kapılarından bir tanesi;Yenişehir Kapı ve muhafızları...Yine dayanamamışız ve duvar yazılarıyla süsleyivermişiz güzelim surları...:( Muhafızlara rağmen...:D

Tarihi ve doğal dokunun iç içe olduğu bu güzel ortamda pedallamak muhteşemdi doğrusu.Cennet neresi diye sorarsanız işte tam burası,mı sadece tabiki de değil.Forumun şehirler arası turlar bölümünü bir karıştırın,her yer cennet aslında yani cennet bir vatanımız var fazla uzaklarda aramaya gerek yok...

Şehri çevreleyen tarihi surlar çevresinde pedal basıyoruz.Her yer bahar kokuyor...

Son olarak otobüsün aynasından Kaptan Şöförümüz,hatasız kullandı doğrusu... Ellerine sağlık...

Muhteşem bir tur oldu.Emeği geçen katılan katılamayan herkese teşekkürler.Yaşasın bisiklet...
Gezinin En'leri birazdan geliyor.

Öncelikle En'li fotolarda yer alan arkadaşlar ve pozları tamamen tesadüfi olup(bir ikisi hariç onlar da kendilerin bilirler zaten)amaç kimseyi kırmak yada kükçük düşürmek değildir ve olamaz zaten.Anlayışınıza teşekkürler...

EN küçük parmağı havada tutan bir pozu...
EN uykulu bir anı...
EN Robocop'sı duruşu...
EN Delta ve EN şirinleri...
EN karizmatik bakışı...
EN lepiska saçlı katılımcısı...
EN Leylek sen dur,biz gezelim pozu...(Leylek tamamen tesadüfen oradadır ve orada kalacaktır...)
En iki karakter arasındaki 7 farkı bulun pozu...
EN içten pozu...
EN self servis pozu...
EN Alpay'ın Sit Down pozu...(Stand Up pozu bende olmadığından ekleyemiyorum)
EN yüksekten tek elle ve kimin kimi çektiği belli olmayan pozu..
EN şehirlerarası pozu...
EN çinili pozu...

Bu arada İznik Çinilerine ait bir tek kare çekmeden geri döndüğüm için kendimi kınıyorum.Sırf bunun için tekrar bir tur düzenlememiz gerekecek.En kısa zamanda...Yukarıdaki de bir teselli pozudur...

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
iznik ekibi,
bana gelmek kısmet olmadı.
gayet güzel vede keyifli bir gün geçirmisiniz.
düzenleyen, katılan vede fotoğraf çekip foruma ekleyenlerede teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ulas
Arkadaşlar mükemmel fotolar ve yorumlar hepinizin eline emeğine sağlık, elleriniz dert görmesin, çok teşekkürler...

Arkadaşlar bu arada fotograflar için verdiğim link'in bildiğimiz "velespit bisiklet" ile ilgisi yoktur...
MSN'de Kullanıcı adı olarak kullanılmıştır...
bilginize...
Sevgiler saygılar...

Enis fotoların süper,bana biraz torpil yapmışsın gibi geldi.Yani senin 172 pozunun EN'i ben olmuşum...

• Beğen
Tepkiler: ayce
Hüseyincim eline koluna sağlık diyecek yorum yapacak fazla bir sye kalmamış... :):):)

• Beğen
Tepkiler: ayce
O el bu fotoyu çekiyordu.:D

http://i81.photobucket.com/albums/j206/Eciption/Iznik2007/IMG_1878.jpg

Geri