Scudo Sports

Delta Bisiklet İznik Turu harika geçti

Arkadaşlar Selam,

Çok güzel bir gezi oldu,organize eden,katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler...

Scudo
@Fatih - MFG(+)

Heheh, hehehehehehe :) :) :)
Durum şimdi anlaşıldı, tur sonunda bazı arkadaşlar, " -Hani Turhan Abi, biz dut falan yiyemedik " demişlerdi.
Tabiiki önde sürat denemesi yaparken dutları göremediniz.
Biz arkadakiler ise, ne kadar dut, kiraz ağacı varsa alt dallarını yolup yolup yedik. hehehehehehehehe :) :) :)

Simdi yukledim ve seyrettim. Bence forumdaki herkes izlemeli.

Ellerine sağlık Tuğrul abi.

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Kaçmayacak turdu ama ne yapalım. :boese157:
Spil dağında daha az eğlenmedik.:)
Üzerine Hindistan yolcuğu için gerekli malzemeleride alınca ; üzüntüm biraz azaldı. :D

Selamlar . Bir daha ki sefere artık.

Arkadaşlar herkese çok teşekkürler. Çok güzel bir geziydi. Başından sonuna kadar ben çok büyük keyif aldım. Gerçekten eğlendik. Paylaşım önemli zaten. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Ben artık her geziye gelirim bundan sonra. Buna kadar nerdeymişim, kendime kızıyorum. Stand-up yapmam mevzusuna gelince, iyi olmadı. Arkadaşlar teşekkür ediyorlar falan ama iyi olmadı. Olmazdı da zaten o ortamda. Stand-up denilen şey yerinde yapılır ancak. Taksim Old City Comedy Club'a bekliyorum yani. Her Salı gecesi saat 22:00'da ben ordayım. Elimde mikrofonla resmen muavin gibiydim, orası komikti ama bak gerçekten. Baktık olmuyo, biraz da sert gidiyo, kestik zaten gösteriyi. Ama ben yine de arkadaşlarıma bir şeyler anlatmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Amaç oydu zaten. Herkese tekrardan çok teşekkürler.

@mac_ist

Arkadaslar,
Hakikaten Rapidshare'e koyar mısınız, siteye yüklediğiniz fotoları.
Size iki kere zahmet ama cok farkediyor, lutfeennn..:dua:

Hayatımda yaşadığım en güzel turlardan biriydi gerek gezi gerek grup acısından
bu güzel günü sizlerle paylaştığım için ayrıca çok memnunum nice böyle güzel turlara hazırlayan ve tüm katılanlara teşekkürler

@alpay erdem
Alpaycım ben nazım stand up çok iyidi geleceğin cem yılmazı olarak görüyorum abi seni görüşmek üzere kendine iyi bak

Arkadaşlar ben yalnış mı hatırlıyorum,
dün hangi makinaya poz vereceğimizi şaşırmıştık,'burda,bu kamera' söylemleri kulaklarımda çınlıyor,nerde bu fotolar...kim kendine sakladı...bulalım yeni turlar da tüm fotoları çekmekle cezalandıralım. :p

offf harika bir gezi ve dostluk ortamı var bu resimlerde ,tüm günümü formda geçiriyorum ama kaçırdım işte bu etkinliği,önder bahsetti ama son dakka olunca katılamadım size,neyse diğer sefere inş.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür edip konuyu dağıtmak istemiyorum sağolun varolun

Bu gün çok güzel bir şey oldu :)

Turhan Abi bana turdan dolayı çiçek getirdi..çok mutlu oldum.. :)

Turhan Abime Teşekkürler

Mesajlarınızla beni onure ettiniz bütün forum ailesini çok seviyorum çok sağolun hepinize sevgiler saygılar.

Emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkür ederim.
Tekrar aynı duyguları paylaşmak dileğiyle...

Bizim için çok zorlu ve hızlı bir gün oldu gerçekten... Sabah feribotunu kaçırdıktan sonra :( Otogar'a gidip Bursa otobüsü ile orhangaziye kadar gelmeyi başardık...

Bu güzel günümüzden kareler de bizden...

Orhangaziye indik ve uzun ve çok güzel bir parkur bizi bekliyordu...

Tekerleğimiz patladı malesef ve esas üzücü nokta ise patlak setimizdeki yapıştırıcılar zaman aşımına ugramış yara bantı ile hallettik :)

Davut'cugum,
Sabah senin gelemedigini ogrenince cok uzuldum ama seni gaza getirmemek icin bisey demedim..
Bir dahaki sefere seni de aramizda gormeyi diliyorum..
Buradan Davut'un yoneticilerine sesleniyorum:
Evet biliyoruz, Delta'ya geldigimizde Ulas kadar Davut da bize yardimci oluyor.. O da artik vazgecilmez bir arkadasimiz oldu..
Ama ayda yilda bir guncuk, hele hele Pazar gunu dukkan kapali olsa ne olur.. Kapatın da arkadaslarimiz arkamizdan aglamasin..:)
Sevgilerimle

Merhabalar
Dünkü İznik gezisi gerçekten muhteşemdi.
Biz bursa ekibi olarak sabah saat,7:20 de bisikletlerimizle yola koyulduk.
Yolda ilerlerken,Elman arkadaşım, forumdan gelecek ismleri saymaya başladı.O an içimde tarif edilmez bir sevinç vardı.
İznik gölünün yarısını turladık,rota yalnışlığından dolayı:)
sonra,Örnekköy istikametinden Orhangazi'ye döndük.Ve orhangazide bir lokanta'da çorba'larımızı ve çay'larımızı içtik.:)
İstanbul ekibinin otobüsle durduğu yerin yol tarifini öğrendikten sonra buluşma noktasına gittik..
Gerisi malum zaten ;) çok keyifli ve güzel bir tur oldu.herkeze teşekkürü borç bilirim.
İstanbul ekibinin hepsi bisiklet forumdan katıldı sanırım,ama bazı simaları tanıyamadım malesef:( Örnek vermek gerekirse Önder Özdoğanı tanıyamadım tanışmak isterdim,avatarlardaki simalardan farklı oluyor kişilerin canlı halleri,bunuda daha iyi anladım.
Bizim Bursa ekibi olarak evlerimize dönmemiz 22:00-22:30 arası oldu.Yorgunluk hat safhada oldu ama,aldığımız keyif'e fazlasıyla deydi.;)
Bütün katılan herkeze tekrar,tekrar teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Geri