Scudo Sports

Delta Bisiklet İstanbul Turu Belgrad Ormanı :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bisikletle gelmek isteyenler bize katılabilirler. Saat 7:15 vapuru ile kadıköyden beşiktaşa geçmeyi planlıyoruz. Oradan da sahil şeridini izleyerek yavaş yavaş Sarıyer civarlarından belgrada çıkacağız. İsteyenler bize caddebostanda veya beşiktaşta katılabilirler. Caddebostandan 6:45 gibi hareket ederiz.

Halil , bisikletle gelmeye karar verdiğim için sana attığım özel mesajın bir önemi kalmadı.

Scudo
yarın için son hazırlıklarımı yaptım sabahı bekliyorum :)

Dün hava durumuna baktığımda pazar günü Sarıyer yağmurlu gözüküyordu ama bugün öyle gözükmüyor. Parçalı bulutlu ve 24 derece. Hava da güzel olacak gibi umarım kazasız belasız güzel bir gezi olur.

Evet Doğru 3 bisiklet taşır ;)

bi aksilik olmazsa bende geliyorum ;)

eğer halilin kamyonete adını yazdıran var vede anadolu yakasında oturan var ise yarın alicanla ben 8.10 eminönü vapurunda olucas bilginize...

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
@soneryen

İlginize ve bilginize teşekkürler...:)
tura katılmayı çok istiyordum fakat işim çıktı katılamıyorum:( katılan tüm bisikletlilere keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum,başka bi turda görüşmek üzere...

Saat 3...3 Saat sonra kalkıp, duş alıp, giyinip, Kadıköy'e Manuel yapacağım:p
Heyecan dorukta:D:D:D

Hepinize bol kahkahalı , eğlencesi çok, kazasız geziler dilerim.
Artık çektiğiniz resimlerle yetinicez bizde:(

bende gelmek istiyordum ama gelemedim :( hastayım resimlerle yetinicem :'(

Valla gelemeyenler çok şey kaçırdı, harika bir tur oldu. Benim makinamın pili bitiiği için resim çekemedim, artık Ulaş ve Hasan ekleyecekler.

sabah sabah iş çıktı. hala çalışıyorum.
umarım çok eğlenmişsinizdir.

Birazdan konuyu açıp resimleri giriyorum bekleyin

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
şimdiye kadar katıldığım en güzel turdu herkese teşekkürler :D

ağlamak istiyorumm ya resimlere bakarken bu turu kaçırdığım için gözlerim yaşlandı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri