Scudo Sports

Delta Bisiklet İstanbul Turu Belgrad Ormanı :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Anlaşılan bu turda bayağı keyifli olacağa benziyor.

Arkadaşlar gelenler için..
Yanınıza yedek iç lastik
Yama takımı
Pompa
İlk yardım malzemesi.
Varsa Zincir sökme aparatı
Alyan ve tornavida seti
Bulundurmanızda fayda var.başka birşey aklına gelen varsa eklesin

• Beğen
Tepkiler: ulas
@Hasan Derya

Birde yanınızda bomba imha ekibini getirin bu pimi çekilmiş bombayı imha etsinler (Hasan Derya'yı) neme lazım bir kere pimi çekilmiş nede olsa; mandalıda sıkışmışken kimseye zarar gelmeden önleminizi alın :)

@HaliliOzturk

bu duyuru gözden kaçmasın !!

@HaliliOzturk

Arkadaşlar bu duyurunun üzerine devam ediyorum.

:cool: Kamyoneti ayarladık :cool:
Pazar günü sabah saatlerinde (şimdilik 9:00 gibi görünüyor, ancak değişebilir) Sirkeci'den hareketle bizi Belgrad Ormanı'na bırakacak. Bana şu ana kadar sadece Ozan (Bulunmaz)'dan mesaj geldi. Onunla beraber 7 kişi olduk(Bedo ve Sinto'nun kesin geleceğini var sayıyorum, gelmezlerse zaten onları da yok sayacağım :Skull-175:D)
Sayımız rahatlıkla 10'a kadar çıkabilir. O nedenle Cumartesi akşamına kadar mesaj atabilirsiniz.
Kamyonetin toplam ücreti 50 lira, gelecek arkadaşlarla aramızda bu parayı toparlayıp şoföre vereceğiz. Yani 10 kişi olsak 5er lira eder :).

Dönüş için de pedallamayı düşünüyoruz. Ancak özellikle FRci arkadaşların yolda pek gidemeyeceklerini düşünürseniz, sahilden boğaz hattı vasıtaları ile Sirkeci'ye direk dönmek de mümkün sanıyorum. Bunun ayarlamasını da o gün yapacağız :)
Haydin bakalım, özel mesajları bekliyorum... Çok eğleneceğiz çooook :D

Valla ben de kamyonetle gelmeyi çok isterdim tam gırgır olur valla :)

Biz de yaklasık 10 kisi olduk bu taraftan

Gelmek isteyen olursa bu taraftan 0 216 450 66 30 da benimle gorussun yanimiza alabilirsek alalım

Arkadaşlar kamyonet ekibine Anadolu yakasından da katılabilirsiniz zira Alican ve Erkal öyle yapıyorlar :)

Geri dönüş saat kaç gibi olur. Ben Pazar günü saat 17:00 de işbaşı yapıyorum. Eğer uygun bir dönüş saati olursa katılmak isterim.

Wagnar bisikletinle direk işe gidebiliyorsan tahminim rahat yetişirsin. Ancak önce ev, sonra iş dersen biraz hızlı pedal çevirmen gerekebilir.
Ev ve iş nerede?

@HaliliOzturk

Ev İdealtepe'de, iş Maltepe'de. Eve 4 gibi girebilirsem rahat yetişirim. Benim için önemli olan dönüş saatimiz.

10da ormana girecek olursak tahminim en geç 3te de çıkmış oluruz. İdealtepe'nin tam olarak nerede olduğunu açıkçası bilmiyorum, ancak bir saat yeterli olmaz yol için diyorsan, seni erken yolcu ederiz :) Kızmazsın değil mi?

@HaliliOzturk

İdealtepe Bostancı'ya yakın. 1 saat büyük olasılık yeterli olmayacaktır. Ama işe geç gitme gibi bir opsiyonum olabilir. Erken çıkmam gerekirse ve kızma olayına gelirsek, onu tek dönerken yolda düşünürüm :D

Ben iş yeri ile bir vardiya ve gecikme planı yaptıktan sonra size bilgi veririm.

@ulas

Selam Ulaş,
Ben gelmek istiyorum ve aracım yok yeriniz uygunsa ve beni de sayarsanız sevinirim.görüşmek üzere...:)

• Beğen
Tepkiler: ulas
:S:S:S:S:S

Arkadaşlar olmadı bir de anadolu yakasından kamyon tutarız :) ama kimse konfor beklemesin herkes arkaya otursun ne dim yani :)

eğer öyle bir sey yaparsak köprüden geçerken sorun yaşar mıyız? Bunu bilen biri cevaplasın lütfen....

@sadeceA

Ablacım başımızın üzerinde yerin var fakat.Hem parkur olarak zorlu geçeçek hemde bisiklet senin bisikletin daha çok asfalta uygun.Ayrıca Sanırım çok performansllı bir tur olacağı kanısındayım.Yinede sen bilirsin.Bildiğim kadarıyla ne kadar yarış parkuru varsa dalacağız.

• Beğen
Tepkiler: sadeceA
Durumu izah edelim :)
Karşıdan gelecek arkadaşlar 2. köprüyü kullanırlarsa hem daha rahat ulaşım sağlarlar, hem de kamyon gibi bir alternatif ulaşımda sorun yaşamazlar.
Diğer yandan, Belgrad hali hazırda 3-4 sağlam parkur içeriyor. Biz bunların en azından 2sini gezmeyi planlıyoruz. Malum, yer Belgrad olunca koşu parkurunda bisiklete binmek olmaz, zaten yasak :)
O nedenle güzel iniş ve çıkışlara hazırlıklı olmak gerek :)

Diğer yandan kamyonet saat 9'da Sirkeci Tren Garı'nın önünden hareket edecek. Dediğim gibi 50 lira ücreti var, kişi sayısına böleceğiz.
Kamyonet'le gelmek isteyen arkadaşların en geç 8:50'da garın önünde olmaları gerekiyor ki geç kalmayalım. Diğer yandan konfor beklemeyin, malum arkasında yolculuk yapacağız :D... Ancak eğlence derseniz sonuna kadar...
Ve yanınızda mutlaka gazete kağıtları getirin, hem oturmak hem de bisikletleri korumak için gerekli olacaktır.
Benim aklıma gelenler bunlar. Arazi lastiklerinizi ve yedek lastiklerinizi unutmayın ;)

Halilin dedigi gibi gelecekler mutlaka yedek iç lastik getirsin

ben gelirsem eğer bi tane köşede sakladığım iç lastiğim var :d onu alırım yanıma :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri