Scudo Sports

Delta Bisiklet İstanbul Turu Belgrad Ormanı :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
yeni uye olarak orda olacagim ama tam net bilmiyom Belgrat ormanin neresinde bulusacagimizi ve saat kac gibi orda bulunmak gerektigini. 4 Levent civarinda oturmaktayim... ihtiyacim olan sadece kisa bi yol tarifi 4 Levent civarindan gelen biri icin ...

fas

Scudo
sanirim dag bisikletiyle gelen elemanlarin hepsi bahsettikleri rotalari deneyecekler... su an bende yol bisikleti var.. buyuk ihtimalle benim bisiklet bu rotalari kaldirmaz...umarim bi kac yol bisikleti olan uyede gorme imkanim olur ve onlarla normal yoldan daha icerlere gidebiliriz. Eger yol bisikleti olupta gelecekler varsa ve bu mesaja cevap verirlerse cok sevinirim

dostcakalin

fas

Arkadaslar direk ormana gelecekler icin bulusma noktası ana giris kapısı onu olacaktır bilginize

Arkadaşlar şu an için "kamyonet" ulaşımında bize katılacak arkadaşların listesi;
Halil Öztürk
Emir Alaca
Alican
Erkal
Sinan (Sinto)
Bedo
Ozan (Bulunmaz)
Atacan
Korhan Akman

Şeklinde. Yani 9 kişiyiz. Sanırm bir veya iki kişi daha alabiliriz.

Pazar günü büyük olasılıkla ben de geliyorum. Belki, size biraz geç katılabilirim. Benim ev zaten ormana 7 km. uzaklıkta. Gelirsem aşağıdaki (Çayırbaşı) yolu kullanırım.
Görüşmek üzere..

@fas

4. Levent'ten Maslak-Sarıyer yönüne doğru ilerlerken Solda Orman Fakültesi'ne geçtikten sonra Sola dönüş var. Tabela Bahçeköy-Kilyos yazıyor. Oradan gireceksin temiz hava bol oksijen alarak pedallayama devam edeceksin. Karşına bentler çıkacak (tıpkı unkapanından-Yenikapı'ya giderken varya) onu görünce altından geçip düz devam et (en sevdiğim yol) ileride Belgrad Ormanı levhası var zaten. Ayrıca Bentlere geldikten sonra kime sorsan gösterir. İyi eğlenceler. Ramazan'dan sonraki etkinliklerde bende varım :( kısmetse.

@Hasan Derya

Teşekkürler Hasan,
asvaltta binilecek bi parkur yokmu orda?belki benim gibi asvaltı tercih edecek arkadaşlar varsa bizde onlarla asvaltta süreriz,orman havasında bisiklette olmak iyi olurdu...:)

Arkadaşlar bugün itibari ile plan şöyle;

Avrupa yakasından katılacak arkadaslar sevgili kardesim Halil'i bulsunlar ve onun kamyonetinde kendilerine yer ayirtsinlar sağ arka köşe sol orta demir üstü :)

Anadolu yakasından katılacak arkadaşlar buradan konuştuğum pikap kamyonet vs araclar ormana gidip daha sonra bizi alıp a.yakasına getirmeye yanasmıyorlar. Biz orada ne yapacagız diyorlar. Size de bisiklet ayarlıyayım siz de bizimle binin diyorum yaaaa gardaşım niye biz çocukmuyahh diyorlar o ayrı mevzu. Tanıdığınız eğitimli :) bir kamyoncu varsa onunla konuşalım. Aksi taktirde sınırlı otomobil ile gitmek zorunda kalacağız. Bir tanesi ile anlastık ama o da cok para istedi bos ver dedik..

Delta'da pazar sabahı 08:30 en gec bulusulacak 09:00 da hareket edilecek. Gelecekler planlarını ona göre yapsın.

yedek iç lastik getirmeyenlere duyur :) kesinlikle lastiginiz patlarsa kalırsınız :D

gorusuruz

@sadeceA

Selam; belgrad'da parkur olarak asfalt parkur yok fakat orman içinde otomobillerin ulaşımı için kullanılan zaman zaman bazı yerleri delik asfalt var ve Bahçeköy girişinden başlayıp Kemerburgaz'a çıkışına bağlanıyor. Bu asfalt yol Orman sınırları içinde olup, Normal piknikçiler veya araba ile gidenlerin kullandığı asfalt güzergahtır. Kemerburgaz çıkışından çıkmadan tekrar geriye doğru bir tur yaparak tıpkı bahsettiğiniz gibi orman havası alarak bu yolu rahatlıkla kullanabilirsiniz dediğim gibi bazı yerleri delik ama onlara dikkat ederseniz sizde asfalt keyfi yaşamız olursunuz..

• Beğen
Tepkiler: sadeceA
Ben kesin geliyorum :) Halil abiye tekrar teşekkürler

her şey tamam da galiba kimse saatten bahsetmedi. ya da ben kaçırdım:)

@ahusenem

Avrupa yakası saat en geç 08:50 de Sirkeci garın önünde buluşuyor. Anadolu yakası ise 08:30 da Delta Bisiklet'in önünde. İki grupta saat 09:00'da yola çıkmış olacak.

• Beğen
Tepkiler: ulas ve ahusenem
ben gelıyorum demesemde olur listede ismim hertürlü yazıyor :)

• Beğen
Tepkiler: ulas
Merhabalar,
Daha önce sizinle herhangi bir tura katılmamıştım. Bu sefer bende gelmek istiyorum. Araba ile geleceğim, direkt olarak Belgrad kapısından katılmayı düşünüyorum fakat kızıltopraktan katılma durumum olursa size gün içinde telefon ile ulaşırım. Görüşmek üzere..

• Beğen
Ben gelemiyorum. Hem iş yerinin yoğunluğu hemde sol bacağımdaki ağrı yüzünden katılamıyorum. Bayramdan sonraki hafta katılmak için elimden geleni yapacağım. :) Hepinize iyi eğlenceler

• Beğen
ahh bende gelmek istiyorum ama babamla anlaşamadım daha babam nakitimi yollarsa gelicem ulaş abi

10:00 ana kapıda buluşma saatimiz arkadaşlar.

Kamyonet ile gelecek arkadaşlar için bir güncelleme yapmak istiyorum.
Bugün son detayları konuştuk şoförle, kendisi (benim oturduğum semtten dolayı) hareket yerini Sirkeci değil, Gaziosmanpaşa şeklinde düşünmüş. Ancak hareket yerimiz değişmiş değil tabi ki. Yarın Sirkeci Tren Garı'nın önünden 9:00'da hareket edeceğiz. Yalnız ücrette ister istemez bir değişiklik oldu, şoföre 75 YTL ödememiz gerekiyor ki bu da adam başı 5 YTL yerine 7,5 YTL ödemek demek. Umarım hiç kimse için bir mahsuru yoktur.
Yarın sabah görüşmek üzere :).

@HaliliOzturk

Sabah 08:00'da Kadıköy'de buluşup vapurla Sirkeci'ye geçiceğiz,
Anadolu yakasından gelip kamyonla gideceklerin dikkatine :D

ben de arabayla geleceğim. isteyen olursa 1 ya da 2 kişiyi beşiktaş iskelesinden alabilirim. akşam timberwolves-efes pilsen maçına gideceğim için online olamayabilirim ama msn den mesaj atarsanız gece size dönerim. sabah 9-9:20 arası beşiktaş iskelede olurum.

not:taşıma aparatı olarak bagaj arkası askılardan kullanıyorum. 3 bisiklet taşıyabileceği iddia edilliyor:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri