Scudo Sports

Delta Bisiklet İnternet Sitesi Yenilendi

Scudo
Site hızlanmış ve daha bir optimize edilmiş, inşallah sitenizdeki değişiklik işlerinizde artışa neden olur ve hayırlı kazançlar elde edersiniz, bizlerde rahat rahat sitede artık gezebiliriz. Bir önceki websitesi hantal idi.

Ulaş Bey, ürün stok durumu ancak ürün detay bilgilerine girilince gözüküyor. Kategori şeklindeki gösterimde de stokta olup olmadığı görünebilirse güzel olur bence.

Ellerinize sağlık başarılı olmuş hızı da bir o kadar artmış.
Müşteri talebini değerlendirmeniz ayrı bir güzellik.

@emre karakoç

kesinlikle bu yoruma katılıyorum.. ürünler ile ilgili detaylı bilgi bir siteyi ön plana çıkartmak için en önemli opsiyondur.. hem müşteri bilgilenir, hemde yaptığı alış-verişten pişman olmaz..

Site güzel olmuş elinize sağlık, daha kullanışlı ve çekici bir hal almış.

Benim gözüme çarpan ilk eksiklik ise tarayıcı uyumu. Maalesef Chrome ile cerimli çalışmıyor. Bunun için yapılabilecek bir şey varsa güzel olur. Kullanılabilirliği artırır diye düşünüyorum.

Saygılarımla

Değerli arkadaşlar site tamamen sizlerin aylardır önerileri doğrultusunda yapıldı. Ürünlere ayrıntı girme işi hızla devam ediyor. Çok ürün olduğundan biraz zaman alacak.

Link hataları olabilir onları gördüğümüz zaman hemen düzletiyoruz.

Tamamen yeni bir alt yapı olduğundan sistem biraz daha farklı çalışıyor sizler gibi biz de buna yeni yeni alışıyoruz.

Stok ürün detayında gözükmek zorunda çünkü görsel güzelliği bozuyor.

Elimizden geldiğince mevcut olan bütün detayları giriyoruz.

Chrome de nasıl bir hata çıktı belirtirseniz hemen düzeltiriz. Bezen site eski halini algıladığından farklı çıkabilir.

Bütün sunucularda sorunsuz çalıştığını bizzat kendim denedim.

Size önerim modeminizi açıp kapatın ve geçmiş bilgilerini silin.

stok takibi ile kargo takibi konusunda önceki eksikler giderilirse tadından yenmez hayırlı olsun

acaba delta bisiklette akord ayarı ne kadar bilgisi olan var mı?

@ulas

Evet, görsellik açısından size katılıyorum. Ama yine de kullanışlı oluyor. :)

Bu arada sipariş vermeye kalksak bir sıkıntı olur mu bu aralar? Hani site yenilendi ya, o bakımdan..?

O eksiklikler de giderildi. Bir alışma dönemi olacak. Sonra tam olarak rayına oturulur.

Ayrıca bundan sonra Online Satışa İstanbul bakacak.

Bilginize

Bence çok zarif, çok hoş olmuş hayırlı uğurlu olsun Delta Bisiklet. Ama 200 tl lik alışveriş yapana kargo bedava birazcık banel olmuş sanırım şunu biraz daha düşürsenizde 100-150 yapsanız daha iyi yer edinmiş olunur diye düşünüyorum :)

@ulas

Çerezleri ve geçmiş dosyaların hepsini silip denedim fakat Chrome da denediğimde sitenin düzeni bozuk bir şekilde karşıma çıkıyor. Üstteki kırmızı menü kısmının rengi yok, ve orada bulunan bisikletim, atölyem v.b linkler iki sıra olarak çıkıyor karşıma. Ve genel olarak ürünlerin resimlerinin bulunduğu sayfalarda birbirine geçmeler oluyor.

Ben ihtiyaç halinde İnternet Explorer üzerinden açıyorum siteyi. Gördüğüm eksiği sorunuz üzerine belirtmek istedim sadece :)

Tekrar elinize sağlık.

Saygılarımla

Firefox'ta üye girişi yapamadım arkadaşlar. Giriş butonu çalışmıyor. Acaba eklenti eksiğim falan mı var tarayıcıda? Girebilen var mı?

@Bora Borahan

Bende hep chrome kullanıyorum fakat bu gün normal çalışıyor. Bir eksiklik gözükmüyor benim bilgisayarımda.

Arkadaşlar benim de Chrome üzerinde ki sorunum düzeldi. geçmiş verileri temizledikten sonra, tarayıcıyı tekrar başlatmamıştım. Sanırım bu sebepten problem yaşadım.

Arkadaşlar,

Eksikliklerin neredeyse tamamı bitti. Hata yaşayan varsa lütfen bildirsin. Düzeltelim.

Hata olduğunu düşünmeden önce mutlaka geçmişi ve tanımlama bilgilerini silin.

Yapıkredi bankasındaki problemde çözüldü..

Bilginize.

Site, tasarim ve hiz olarak oldukca basarili olmus, tebrikler:in:
Hayirli ugurlu olsun.

Geri