Scudo Sports

Delta Bisiklet İnternet Sitesi Yenilendi

Site çok hoş olmuş elinize sağlık :)
Ayrıca kazanılacak puanlar gördüğüm kadarıyla ürünlerin altında yazıyor. Güzel bir uygulama tekrar tebrikler :)

Scudo
arkadaşlar bazı arkadaşlar site çok güzel olmuş hızlı diyor bazıları halaa benim gibi geri sayım görüyor.. siteyi 3 browserler de açmayı denedim ama geri sayım var ? (firefox-explorer-chrome)

• Beğen
Tepkiler: MertcanBalıkçı
@MustafaOzkul

arkadaşlar sitenin açık olduğundan eminmisiniz, yoksa siteyi görmeden mi hayırlı olsun güzel olmuş diyorsunuz :D

şaka mı bu

@mcsilver

Site gayet açık :D ctrl+f5 deneyin.

Site eskisine nazaran devrim niteliğinde olmuş herkesin yakındığı bir durumdu tebrik ederim...

• Beğen
Tepkiler: Burak Yılmaz
@mcsilver

TARAYICINIZDAN GEÇMİŞİ SİLERSENİZ GİREBİLİRSİNİZ ;)

Tam incelemedim daha ama ilk izlenimim kendi adıma olumlu. Özellikle işkence gibi olan hızı düzelmiş; çok iyi olmuş. Teşekkürler.

Site şuanda açıldı

Arkadaşlar bazı sunucularda site eski halini algılıyor olabilir.

Seçenekler

Geçmişi sil tanımlama bilgisi sil

veya modemi açıp kapatın

ctrl f5 yapın

crome firefox explorer hepsinde test edildi ve sorunsuz çalışıyor

Eğer explorer 6 sürümü kullanıyorsanız onu yükseltin. Zaten 6 sürümü önümüzdeki ay tamamen kalkıyor.

geçmişi silerek hallettim teşekkürler..

ve site çok daha modern ve hızlı olmuş çok beğendim.. fakat lütfen şu prowell kasklarıda ekleyelim siteye..

site hayırlı ve uğurlu olsun.. :rolleyes:

Sedona Kron vs yok mu Delta bisiklette? Yoksa çok şaşırdığımı söylemeliyim. Halbuki İstanbul'da Delta bisikletten almayı düşünüyordum sedona ya da kron..

site süper fakat her bisiklet için +gözlük+kask+eldiven eklemesi olsa yani her bisiklette istenirse indirimli olarak bu ürünler yanında verilse.sadece 2 modelde var biride çocuk bisikleti

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederiz.

Hediye paketleri daha da arttırılacak. 1 mayısa yetişşin diye hediye paketlerini indirimli ürünleri sınırlı tuttuk ama önümüzdeki günlerde daha çok seçenek sunulacak.

• Beğen
Tepkiler: observer
Ulaş bey delta bisiklete sedona ve kron yok mu? Sırf bu yüzden Delta bisiklete gelecektim İstanbul'a bisiklet için ama şimdi galiba başka limanlara yanaşmak zorunda kalacağım! Sedona ve kron satan yerleri yazabilir misiniz? tek tek aramak epey uzun sürüyor. Sedona ve kron un sitesinde de detaylı yazmamışlar.

Lütfen ürünler konusunda daha ayrıntılı bilgi yazın. İnternetten alışveriş yapan insanların hepsi bisiklet konusunda çok bilgili değil. Bazen herkes tarafından bilindiği düşünüldüğü için siteye konulmamış bir bilgi bilmeyen kişi tarafından o malzemenin eksikliği olarak kabul edilebilir. Lütfen bizim gibi bilgisi az olan bisiklet tutkunlarını da düşünerek ürün bilgisi yazın. Örnek olarak şu ürüne bakalım. "SHIMANO ALIVIO ST-M405 VİTES/FREN KOLU SET" Kaç vitesle uyumlu bilgi yok. Kardeşim o seri 8 li diyebilirsiniz belki ama bunu sadece bu işi iyi bilen bilebilir. Çoğu insan bunun dağmı yolmu olduğunu bile bilmeyebilir.

@Erol Kethüda

Erol bey bahsettiğiniz markalar delta bisiklette yok. Eminönünde başka mağazalarda bulabilirsiniz, o civarda delta bisiklet şubeside bulunmaktadır.

Ulaş bey üstteki linklerde hata var sanırım (kırmızı şeritli olması gereken yer :). Ayrıca çok beğendim, teşekkürler.

Geri