Scudo Sports

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

Scudo
google play store üzerinden yorum yaptım ve 5 yıldız verdim:)

• Beğen
Tepkiler: ulas
Uygulamanın onca izin isteğine rağmen yükledim .

Dosyalar

• Screenshot_2016-03-21-16-47-29.jpg
    Screenshot_2016-03-21-16-47-29.jpg
    38,3 KB · Okunma: 13
  • Beğen
@ugur005

Maalesef google istiyor inanın biz istemiyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
@ugur005

İos yeni yüklendiğinden haksızlık olmasın diye 1 hafta bekleyeceğiz çekiliş için.

Fakat bu hafta bir hediye veya indirim kodu yollayacağız. Sanırım çarşamba veya perşembe. Zaten kodu yollamadan önce burada yazacağım. Çünkü öncelik forum üyelerinin ;)

Ios 8.0 veya üzeri gerekiyormuş. Appstore en zayıf halka seçerek beni bu turda eledi. :D

@Abdllh

Biz seni yine de çekilişe alacağız ;) Attığın bu mesaj bile yeterlidir. Olunca yüklersin. Teşekkürler

Appstore'a gelmiş yükleyelim madem. Hayırlı olsun :)

Dosyalar

• image.png
    image.png
    21,1 KB · Okunma: 15
Biz de yerimizi alalım. Bu arada bahane ile sormuş olayım bu topeak telefon tutucuyu kullanan var mı:)

Dosyalar

• image.png
    image.png
    28,1 KB · Okunma: 20
Yerimizi alalım abi lütfen ben okuldayken yapmayın çekilişi okul dörtde bitiyor

Dosyalar

• image.png
    image.png
    22,1 KB · Okunma: 15
  • Beğen
Tepkiler: selmantuncer
benim çekiliş yapılacağından henüz şimdi haberim oldu beni de alın:eek:Screenshot_2016-03-22-20-15-52.png :aglyrmngaa:

bir de çekiliş nasıl yapılacak ve kazanan kişi istediği bisikleti alabileck mi?(aklımda deli sorular...)

Allah Allah heyecan dorukta cekiliste bisiklet mi var dedi biri... Ne zamandir bir tur bisikleti icin bekliyorum
ben de takipteyim o zaman ulas bey;)
bu heyecan icin tesekkurler...

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@cihan cambaz

bir saniye karışıklık olmasın ben de çekiliş hakkında hiç bir şey bilmiyorum konuyu görünce heyecanlandım ve hemen screenshot aldım sonra bir kaç mesaja bakınca gördüm bisiklet hediyeli bir çekiliş olacağını.kesin bilgiyi@ulas abiden alabilirsin benim yanlış bilgi vermeye niyetim yok;)

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Ben de indirdim ya, ekran resmimi cekemedim. Beni de boyle kabul et, delta bisiklet

• Beğen
Arkadaşlar bugün bir bildirim yollayacağız bilginize ;)

Bildirimlerinizin açık olduğundan emin olun. Gelen kodu kaydetmeyi unutmayın.

Bu günkü jest %25 İndirim olacak ve 20 kişi ile sınırlı kalacak. Bugün bisiklet zili sesinde kulağınız olsun. Bütün ürünlerde geçerli olacak. ( İndirimli ürünler hariç)

Geri