Scudo Sports

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

Valla destek hattina yazdım hala geri dönmediler sipariş vermek istiyorum cevap bekliyorum hala

Scudo
Bende ekledim. 100_6675.JPG

@KaliteliBisiklet
Evet maille aldım teşekkür ederim

Indirdim :)

Dosyalar

• Screenshot_2016-03-09-04-07-00.png
    Screenshot_2016-03-09-04-07-00.png
    67,6 KB · Okunma: 22
tempFileForShare_2016-03-10-10-46-23.jpg
Basit ve kullanışlı olmuş..tebrikler

Bisiklet almayi dusunuyorum, kampanya veya indirim bekliyorumm :) Istedigim bisikletin fiyati 1799 sizin sitenizde. Indirimmm lutfen :)

merhaba @ulas dey, delta bisiklet uygulamasını indirdim ve indirim kuponu geldi. Fakat kullanamadan süresi dolmuş. Ne yapabiliriz bu konuda :(

@enjoymosso
Merhaba bu durumlarda acele davranmak gerekiyor. Çünkü belli sayıya gelince kapanıyor.

Yükledim üye oldum

Dosyalar

• Screenshot_2016-03-16-10-37-06.png
    Screenshot_2016-03-16-10-37-06.png
    40,8 KB · Okunma: 14
Arkadaşlar nihayet App Store ios uygulamamız da bitti. Bekleyen arkadaşlara önemle duyurulur. Bisiklet camiasına hayırlı uğurlu olsun.

Büyük çekiliş için apple tablet mac ve iphone kullanıcılarını bekliyoruz.

app store uygulamalarında Delta Bisiklet olarak aratıp bulabilirsiniz.

Yorum yapmayı ve puan vermeyi unutmayınız ;)

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5d/Available_on_the_App_Store_(black).png

@ulas hayirli ugurlu olsun, indirdim hemen. Yeni magazaniza ugrayip sunu alicam indirim icin ne yapiyoruz bilmiyorum gerci

image.png

Arkadaşlar bir hafta gecikme oldu kusura bakmayın. :)

Şimdi apple kullanıcılarının yüklemesini ve yorumunu bekliyoruz. Çekiliş yaklaşıyor.

Ödül tabi ki bisiklet ;) olacak

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Kazuya

uygulamayı göstermen yeterli olacaktır ;) Ayrıca uygulamalara arada bir şifre atıyoruz o şifre ile internet üzerinden ciddi indirimler alabiliyorsun veya hediyeler.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Geri