Scudo Sports

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

Kodu girdim ama sanırım 10 kişi kullanmış o yüzden alamadım bişey

Scudo
Bu kodla onceki kodu ayni anda girebilirmiyim acaba

@ulas tekrar bakınca indirimli fiyat düştü. Siparişi verdim teşekkürler :)

Evet ben de yukledim hediye çeki geldi ama sepette göremiyorum yardım lütfen

Dosyalar

• Screenshot_2016-03-02-13-58-47.png
    Screenshot_2016-03-02-13-58-47.png
    31,4 KB · Okunma: 12
@ulas
Baktım ekranima düştü ama senette beklerken kayboldu kısa süre icinde

Ya hocam 100 TL değerinde çek kazandım fakat aklıma takılan konu bu çeki hangi tarihler arasında kullanabilirim yada son kullanma tarihi nedir

• Beğen
Tepkiler: erdicim
Aynen bana da 100 lira indirim diye bir kod geldi ama bildirim ekranından kayboldu. Uygulamadan da çek falan gözükmüyor? Kullanım şartları nedir? Son kullanma tarihi nedir? Daha önemlisi kod nerededir nereye kayboldu :kötü:

büdüt: Önceki sayfada kullanım şartları belirtilmiş :islik:

• Beğen
Tepkiler: edoardo ve erdicim
Benim de başıma aynı olay geldi bi cevap bulamadım mail de attım destek hattina müşteri hizmetlerine bakalım bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: mekolac ve edoardo
340 tl toplam tutarlı sepet 221 liraya indi.Bence tüm firmalara örnek olmalı.
Sezon başlıyorken ıvır zıvır ihtiyacı olan kaçırmasın.Dokuz taksit te var.Teşekkürler DELTA BISiKLET...

• Beğen
Tepkiler: ulas ve ElcaSeJawS
@cazci
@cazci

Elimizden geleni yapıyoruz isteyen arkadaşlar bu fırsatı değerlendirir. Her geçen zamanda daha güzel güzellikler yapacağız. Kaybolan kodlar için her defasında yazıyorum yine yazayım destek@deltabisiklet.com adresinden alabilirsiniz.

Uygulamayı yükledikten sonra indirim kuponu geldi. Kuponu kullanmak için ne gibi şartlar var. Gelen indirim kuponunu miktarının ne kadar üzerinde alışveriş yapma zorunluluğu var veya var mı? Kaç gün içerisinde kullanmam lazım. Bu konuda açıklama yaparsanız sevinirim.

gerçekten tüm firmalara örnek olmalı bu hareket. 330 küsürlük alışverişim 210 tlye geldi. alışverişlerimde önceliğim bundan sonra delta bisiklettir.

En az- kdv hariç- 250 tl civarı bir tutar yaklaşık 300 tl oluyor.Kodu girince indirim hesaba yansıyor.Sorun varsa bir ileti yollarsanız yardımcı oluyorlar.

• Beğen
Tepkiler: erdicim
(link)

(link)

Dosyalar

• Screenshot_2016-03-03-22-27-19.png
    Screenshot_2016-03-03-22-27-19.png
    73,5 KB · Okunma: 13
Geri