Scudo Sports

Delta Bisiklet 1.İstanbul Triatlonu 24 Temmuz 2011

@mustafa akman
konuyla ilgili değil ama çok güzel bir konuya işaret etmişsiniz,bunu bende en azından forum üyelerine uyarı niteliğinde yazmıştım,sağlık ve antrenman konularının bir elemeden geçmesinde çok fayda var,bu kolay birşey değil ,hatta çok zor,ama genede şekil olarak bu şekil çok güzel olur,en azından üyeler buna uyarsa genede faydalı olur.

Scudo
Bu ilk Delta Triathlon'unu kaçırdığım için üzülüyorum. Nedensen sadece bisiklete binmekten daha çok ilgimi çekiyor. Öyle ya insan çeşitlilikten hoşlanıyor...:D

Acaba vidyo çekimi yapılacak mı? Yani 10 dk.'lık özet olsa bile iyi olurdu. İnsanların yüzündeki o çoşkuyu görmek isterdim. Hatta YouTube'da şunun gibi bir kanal oluşturulursa benim gibi kaçıranların hoşuna gidecektir:

(link)

Bu yarışa binlerce kişi (sanırım kesin sayı 2351) katılmış. Vidyodaki yüzme başlangıcındaki çoşkuya bakar mısınız! Ancak 2187 kişi üç parkurdan da derece alıyor. Zor iş tabi 235 km.'ye yakın yolu 10 saatin altında bitiriyorlar...:)

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
resimde 1 tur 5k, 4 tur, talimatta 1tur 4k, 5 tur diyo bisiklete. :)

+++
Gidiş ve dönüş 1 tur 4 km olup, 5 tur atacaklardır.
+++

• Beğen
Tepkiler: Fırat Dizman
organizatörlere güvenelim
4 tur dönülecek

organizasyonu yapanlar tur sayısını da değiştirebilirler
uzunluğunu da
güvenlik vs
onların sorunu
bize katılmak ve BİTİREBİLMEK (kendime söyledim) düşer

her tur 5 k

(link)

• Beğen
Tepkiler: ulas
Arkadaşlar bisiklette 1 tur 5 km yani 4 tur atılacak.

çok hoş bir organizasyondu
dubanın kaçarak yüzme kapasitemin üstünde bir mesafeyi yüzmem gerekince
kramp girdi
bitiremedim

çalışma eksikliğimin de belirtisi elbet
sadece 6 kez yüzebilmiştim havuzda

olsun
iyi bir tecrübem oldu

yüzmeyi seviyordum
bisiklete aşığım
koşma tutkum

üçünü birleştirmek evlilikten de zor olacak
ama
triathlon
acıdan zevk alabilenlerin işi

yani benim

sevgiler herkese
ve organizasyon yapanlara

izlemesi çok keyifli güzel bir organizsayondu,düzenleyen delta grubuna :in: ve o mücadeleyi yarışarak tamamlayan ya da tamamlayamayan tüm triatletlere:in: teşekkürler,
seneye daha geniş katılımlı bir organizasyon olması ve uzun yıllar devam etmesi dileğiyle

• Beğen
dubanın ilk defa bir yarışta sürüklenmesi gerçekten büyük talihsizlik oldu, 20 dk'da yüzen arkadaş sudan 40 dk.'da çıkmış. Hatta yüzmesi çok iyi olmayan ve en geç start alanlardan duba sürüklenirken yakalayamayan olmuş.. :) Kano gelip, tamam yeterince yüzdünüz, siz artık dönün demiş. :)

Onun dışında her anlamda çok iyi hazırlık yapılmıştı, trafiğin tamamen kesilmesi ise çok gerekliydi, neyse ki bunu da hallettiler.

Kendimi Avrupa'da bir yarışta gibi hissettim. Emeği geçen herkese teşekkürler..

sonuçları bekliyoruz.

• Beğen
@Ulaş Önol

ilk kez katıldığım triathlonda dubanın kaçması
yarışı terk etmeme neden oldu
su içinde kramptan dolayı çektiğim acı inanın hiç birşey

kenarda yarışın bitmesini beklemek
bisikletimin asılı halde mahzun duruşu
beni 45 yaşımda neredeyse ağlatacaktı

triathlon, sevdalarımı birleştiren bir organizasyonmuş
bunu en azından gördüm

yüzme kesin 750 mt den fazlaydı ayak çırparak gitsem 750 mt yi 30 dk altı yüzerim 30 dk zor çıktım sudan ama geri kalan herşey çok güzeldi emeği geçenlere çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Fırat Dizman
yarışın organizasyonuna diyecek birşey yok,çok güzeldi,tebrikler,teşekkürler,ayrı olarak sorun bazı sporcu ve takımlarla ilgili,adını vermiyeceğim bir takım ve ve bazı sporcular daha önceki yılda olduğu gibi etik olmayan ,fairplay ruhuna aykırı davranışlarda bulundular,örnek olarak masterlar yarışan ,ama bu yarış büyük erkekler de isimi yazdığı için büyük erkeklerle start alıp yarış bittikten sonra ben masterim yanlış yerde yazılmışım diyerek ,itaraz ederek kürsüye çıkmak için olan durum ,zaten 1. geleceği belliydi,ama bu şekli yapmasına bile gerek yoktu,ne fark eder dersen çok şey ediyor,bunuda bilen biliyor,buradan yazmama gerek yok,

• Beğen
@Fırat Dizman

sevgili fırat
dün triathlon mayosunu keyifle giyip katılımcı olmamda senin çok katkın oldu
sana teşekkür ederim
bundan sonra
Allah sağlık verdiği sürece görüşeceğiz

Sporda centilmenlik
dürüstlük yoksa istersen birinci ol

spor ruhunu terbiye edemediyse
acaba ne terbiye edebilir

sana ve diğer sporculara
şu an içimde olan sevgi sadece spordan kaynaklanıyor

ortada bir yalan varsa
bu çok büyük bir acıdır

sevgiler

evet aynen öyle ,bende sizinle tanışmaktan memnun oldum,sıkıntı sebebiyle ilk yarışı bitirememenize üzüldüm ,ama bu sizi bir sonrakine daha veremli hazırlıyacak

Yarışı başından sonuna izledim, çok güzeldi. :)
Bir daha yapılırsa katılmak istiyorum.

• Beğen
hakemler ve değerlendirmelerin ne kadar sağlam olduğuna dair şüphesi yok mu kimsenin, kullanılan chiplerin bir işe yaramadığını ve değerlendirmelerde hesapa katılmadığını farketmediniz mi; yüzme dönüşünde, hakem olmaması, bisiklet ve koşu turlarında dönüşlerde paspas olmaması ve chiplerin işlevsiz oluşu komik değil miydi..... bu arada ilk üçler belirlenirken bazı isimlerle oynandığı klüp sporcusu olmayan sporcuların haklarının kaspedildiği gözlerden kaçtı tabii....

hakemler ve değerlendirmelerin ne kadar sağlam olduğuna dair şüphesi yok mu kimsenin, kullanılan chiplerin bir işe yaramadığını ve değerlendirmelerde hesapa katılmadığını farketmediniz mi; yüzme dönüşünde, hakem olmaması, bisiklet ve koşu turlarında dönüşlerde paspas olmaması ve chiplerin işlevsiz oluşu komik değil miydi..... bu arada ilk üçler belirlenirken bazı isimlerle oynandığı klüp sporcusu olmayan sporcuların haklarının kaspedildiği gözlerden kaçtı tabii....

hakemler ve değerlendirmelerle ilgili neden şüphemiz olsun?
bisiklet ve koşu turlarında dönüşlerde hakem vardı ve kimin kaç tur attığını belirliyorlardı.
chipler neden işlevsizdi ki?
ilk üçler belirlenirken bazı isimlerle oynandığını nereden çıkardınız?
ferdi katılıp da ilk 3'e giren birisi var ve bu kişiyi bir şekilde ilk 3 dışında mı tuttular diyorsunuz?
siz yarıştınız mı veya triatlonla bağlantınız nedir acaba?

açıklarsanız aydınlanmış oluruz, teşekkürler.

evet yarıştım; masterlerde ferdi olarak yarıştım, listeler oluşturulduğunda 3.olarak görünüyordum fakat ödül töreninde yanı listede ismimin çizilip Ataköy spor klübü sporcusu kerem ömer ertenin adının yazıldığını gördüm. itirazlarıma karşılık hiç bir hakemden hiç bir açıklama alamdım herkes bir başkasına salladı, ve chip in işlevsel olduğunu sölüyorsunuz paspas etkinliği olmayan özellikle dönüşlerde paspası olmayan ve elektronik olarak zamanları aktarmayan chip sistemi mi varmış ....
Ben altı yıldır avrasya maratonu(42.195) koşuyorum ve hepsinde masterlerde derece sahibiyim son iki yıl yaş grubu birincisiyim internetten sonuç listelerine bakabilirsiniz adım ALİ KEMAL GÜNER. benim burada asabımı bozan kürsüye çıkamamak değil birilerinin her zaman bir yerlerde başka birilerinin üzerine basma heveslisi olmasına karşı duyduğum öfke dir. yalnız bunu tüm organizasyona yüklemek doğru değil ben sadece bir kaç uyanıktan bahsediyorum.. genel manada organizasyonu yapanların iyi niyetlerinden eminim ve onlara bu özverili çalışmalarından dolayaı teşekkür ediyorum .. bilmem yeterince kendimi ifade edebildim mi??

Geri