Scudo Sports

Değişmeden kalan tek bir parçasıyla, WHISTLE! Full XT, 10.63 kg

Scudo
Çağrı'nın bahsettiği efsane bisiklet buydu demek. Bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmemiştim hiç :D Yalnız kadro 1051 demişsin 1052 yazıyor hocam, anlamadım :)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Yalnız
sadece merak ettiğim için soruyorum, ilk resimde nasıl duruyor bisiklet öyle kendi başına :D ayaklığa baktım ama göremedim sanırım yaşlanıyorum :p

çok güzel bisiklet...

• Beğen
@Yavuz Çetin

@Hüseyin Vuruşkan

Önceki sayfalarda biryerde yazmıştı. Bir dal v.s ile sabitleyip fotoğrafı çekmiş. Sonrasında teknoloji devreye girmiş photoshop yada başka bir programla silmiş.:D

• Beğen
tek kelime ilen !! süper !! emeklerin için sana ve sana yardımcı olanlara teşekkür ederim.

• Beğen
@TahaSezer

Bence bisikleti bi arkadaş hızlıca itmiş ve Serkan arkadaş da dengedeyken fotoğrafını çekmiş. Bilirsiniz, tekerleklerin eksenal eylemsizliğinden bisiklet bir süre dengede kalabilir ve yüksek bir enstantane hızıyla da fotoğrafın durgun olması sağlanabilir. Zaten SLR bir fotoğraf makinesi ile çekildiğinden sabit bir noktaya odaklama yapıp hazırda beklemek mümkündür ve alan derinliği fotoğrafı etkileyici kılmaya yeterince yardımcı oluyor.

Bu arada, bisiklet kül kedisinden prensese dönüşmüş. :) Güle güle kullanın.

Arkadaşlar yorumlar için sağolun.

Bazı gözüme çarpan soruları cevaplamak gerekirse, bisiklet nasıl duruyor konusunu açıklamıştım, bir dalla sabitlemiştim ve onu photoshop ile sildim. Ayrıca bir arkadaş da sormuş maşa ters mi takıldı diye, hayır düzgün takıldı sadece modeli öyle. Bir maşayı ters takmanız pek mümkün değil zaten ^^

İyi forumlar..

Geri