Scudo Sports

Değişmeden kalan tek bir parçasıyla, WHISTLE! Full XT, 10.63 kg

Scudo
Ancak bir SLR bu kadar güzel gösterebilirdi. Bisikletin parçaları olsun, renk uyumu olsun, jant seti olsun (benim de istedigim bir jant seti :) ) çok şahane. Güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Yalnız
bisiklet çok güzel olmul güle güle kullan.

söyleyen oldumu bilmiyorum ama bu bisiklete kablolu km saati gitmemiş.

• Beğen
Sizi alkışlamak istiyorum.Özel seri bisikletler bile bu kadar hoş gözükmüyor.Parçaların renk uyumu çok güzel.güle güle kullanın...

• Beğen
Herşey hoş.Renk uyumu parçaların seçimi.
Ama renk uyumu olmasa o kadaronun sökülüp atılması lazım gelir.Abi 2 kilo 40 gram gibi bir ağırlıktan bahsediyoruz?
1.600 gr gibi bir kadro yakaladığımızı düşünsek;
bisiklet 10 kilo 200 grama düşer.Carbon bir kadro düşünsek bisiklet 10 kilonun altına inecektir.Bence bu komponentlere bu kadro rengi haricinde yakışmıyor.Belki bir specialized bir kadro (onlarda siyah ve kırmızı renkler çoğunluktadır) harika olur.
:)
Kazasız belasız güle güle binin inşallah.Allah kaza bela vermesin :)

• Beğen
Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim yorumlarınız için, gerçekten duygulanmamak elde değil, sağolun.

Kadro konusunda, söylediğim gibi bütün bisikletin parçaları konusunda oldukça titiz davrandım ve öyle seçtim. Ama inanın ki kadroyu çok üst seviye birşey alamadığım sürece değiştirmeyi hiç düşünmüyorum : )

Bu arada ilanı da açtım, hayırlı olur inşallah, ilgilenenler ikinci el bölümünü ziyaret edebilir.

:) ankaradaymışsın abi bizim hafta sonu turlarımızda hiç görmedim seni ben? gelirsen tanışmak isterim :)

• Beğen
Harika bi bisiklet olmuş...Merak ettiğim, ilk resimde bisikletin o şekilde nasıl durduğu, örnek olması açısından o şekilde foto çekecekler için..Mesela ben ;)

• Beğen
güle güle kullan donanım çok güzelde neden bu agır kadroda ısrar ettiniz daha hafif kadrolarla agırlıgı dahada aşagıya çekebilirdiniz

• Beğen
merhaba serkan, öncelikle bisikleti toplarken gösterdiğin zevki ve özeni sunuma da yansıtmışsın, tebrik ederim.

bu bisikletin doğuş hikayesine bizzat şahit olan bir insanım. 9'lu rubleyle gelen jantları hala dün gibi hatırlıyorum. her parçanın nasıl bir özenle seçildiğinin, diğer parçalarla uyumunun ne kadar ince düşünüldüğünü biliyorum. aylar süren sabır dolu bir sürecin sonuçları da harcanan tüm emeğe ve çekilen tüm sıkıntılara değmiş oldu. (makina bölümünün önünde yaptığımız ayaküstü muhabbette olayın bu noktaya geleceğinin hayalini bile kurmamıştık.)

bu bisiklet bizimle beraber büyüdü diyebilirim. ancak satış ilanını görünce içim bir tuhaf oldu.. bir an benim yaptığım şakanın bir benzeri mi diye düşündüm. bu kararı ne amaçla verdin bilmiyorum, ancak umarım hayırlısı olur.. saygılar

• Beğen
Geri