Scudo Sports

decatlon pedli tayt tavsiye edermisiniz?

zahiradam

Aktif Üye
Tepki
46
arkadaşlar en son ankara decatlona gidişimde bisiklet reyonunda pedli kısa taytlar vardı. fiyatı tam hatırlamasamda 20 - 30 arasıydı sanırım. alan kullanan tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilirmi. kalitelimidir, ped kısmı işimizi görürmü? fikir verirseniz sevinirim. bu hafta sonu almayı düşünüyorum da. tesekkürler şimdiden...

Scudo
@Tolga Yücel

hocam ben hiç pedli tayt kullanmadığmdan soruyorum. ped kısmı kalitelimidir veya forma takımlarındaki tayların pediyle karşılaştırırsak nasıl yorum yaparsınız? birde ne kadara aldınız?

20 tl likde 100 tl likte tayt kullandım. pedleri arasında aralarındaki fiyat farkı kadar olmasada belirgin fark var. kaliteli olanlar daha yoğun ,uzun süre deforme olmuyor, havalanması da iyi. ucuz olanlarda yeterli oluyor.
sonuç pahallı olanlar 60 tl falan olsa hiç düşünmeden onları tavsiye ederdim ama 90-100 olunca fiyat performans oranı çok bozuk .

geçen hafta decathlondan btwin markasının askılı pedli kısa taytını aldım 25 tlye. yaklaşık 40 km sürüşte hiçbir sıkıntı yaşamadım.
eğer çok para vermek istemiyorsan benim gibi ve rahat sürüş istiyorsan tavsiye ederim. performans sürüşlerinde nasıl olur bilemiyorum.

Merhaba,
Arkadaşlar İstanbul decathlon mağazasında bisiklet kullananlar için popo bölgesine kullanılacak krem var.Ankara daki mağazada varsa ondan da alın.
Giysi ile sürekli hareket halinde temas eden tahriş olması yüksek bölgelere kullanılıyor (popo,koltuk altı gibi).Ayrıca geçen sene pedli şort almıştım galiba 24 TL'ye memnunum bu paraya bundan iyisi olmaz.Daha doğrusu aynı kalite de olan ürünler piyasadaki mağazalarda daha pahalı.
Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan.Altay
@zahiradam

Kaliteli geldi bana ve saatlercede bisikletten inesi gelmiyor insanın :) 20TL veripte memnun kalabilceğiniz ve içinizin rahat olucağı bir tayt.. hayırlısı olsun

19 tl ye aldım. giydikten sonrada 30 km kadar yol yaptım. alışmadığım için değişik geldi ama kötü diyemem. karşılaştırma fırsatım olmadığı için net bir yorum yapamıyorum ama boxer alınıyor nerdeyse o paraya o yüzden alınabilir diyorum. yorum yapan arkadaşlara tesekkür ederim...

@Sabri Atalay

sabri bey istanbulda nere var acaba tarif edermisiniz ? tepe üstü ikeanın ordamı yoksa :/

Ben de indirime giren bir tayt aldım deachlon'dan inşallah yarın deneyip söyleceğim. 95 de 70 liraya inmişti.

Siyah olanla mavi olanın pedi farklı. Ben siyah aldım ve bu gün ilk kez giyip Madalyadan Eskisehire 185 km pedal çevirdim.20 TL verdigim tayt görevini fazlası ile yaptı. Bundan iyisi can sağlığı.

@Sabri Atalay

@Batuhan Altay

Aynı şorttan bende aldım 24 liraya. Aldıktan sonra yaklaşık 100 km yol yaptım ve gayet memnunum. Pedli kısmı düğmeler ile şorta tutturulmuş. Bu sayede farklı şortlarınızın içine de giyebilirsiniz.

Batuhan Bey; otogarın oradaki İkea'nın orada mağaza.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan.Altay
Merhaba arkadaşlar,

aynı taytlara bende baktım fakat ped kısımları biraz yetersiz yani ince gibi geldi, daha önce bu tarz bir ürün kullanmadım, o yüzden karşılaştırma yapamam fakat deneyimli arkadaşlardan maks 30-40tl civarı tayt önerisi isteyebilirmiyim?

konuyu kirletmek istemem, konuya paralel olduğunu düşündüğüm için buraya yazıyorum ve yeni konu açmıyorum.

Yardımcı olanlar için çok teşekkür ederim

ben de kullanıyorum... fiyat/performans bakımından gayet iyi...

@Alper Yıldırım

hocam dekatlonda 20 ve 40 lira olmak üzere 2 tane kısa tayt var. 40 olanın pedi daha kaliteli ve daha uzun sürüşlerde tavsiye ediyorlar. ona bakabilirsiniz. ayrıca askılı pedli taytlarda var onların pedini incelemedim. sanırım fiyatı 40 civarı olan tayt ciddi olarak işimizi görür..

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldırım
@Alper Yıldırım

42 tl lik olanlar orta mesafe sürüşlerde gayet iyi kendim ondan kullanıyorum(2-3 saat) ayrıca 50 tl civerında da askılı taytlar var onlarda aynı malzemeden yapılmış pedli bisikletin üzerinde biraz fazla kalıyorsanız onları tercih edin bence ,

• Beğen
Aynı ürünü Ankaradaki kentpark dechatlondan almıştım.Geçen gün bisikletle geçerken dayanamayıp bir tane daha aldım.Sadece alırken bedenlere dikkat edin zira standartlara göre biraz küçük.Yani L iseniz xL almanızda fayda var.

@Derya Keçeci

bedenlerde usa ve avrupa farklı o yüzden ikisine görede denemekte fayda var. bende bikaç tane stok yapmak niyetindeyim. tez zamanda decatlona tekrar uğramayı düşünüyorum..

• Beğen
Teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için.

Tavsiyeniz ışığında yakın zamanda bende bir tane alacağım. :)

Teşekkürler :)

Geri