Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon'dan bisiklet aldım lastik patladı

Adammı çocukmu kızmı belli değil. Kısaca ben bunu geldiği gibi kapı dışarı ederdim de neyse. birde boyadım diyor. oto lastikçisine gitmiş :D Hey Allahım Hey. o çivide götürü ver iade etmeye giderken. :D
 
Scudo
Aynı bisikletten bende var.2 tane iç lastiğini 8,95 tl ye satıyorlar.1 tane iç lastik 4,50 tl'ye gelir.bence yanınızda iç lastik her zaman taşımalısınız,ve tabiikide plastik levye.;)
 
@kasaplanca
benimle istediğiniz kadar dalga geçin arkadaşlar, gülünen birşeye gülmeyin diyemem. bu alanda yeniyim o nedenle oto lastikçisine gittim. bilseydim gitmezdim.
 
yanliz baslik olmamis bence hemen degistirin yada adminler kaldirsin bosyere decatlhon ismine zarar vermeyin.
 
  • Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Arkadaslar arkadasimiz yanlis yazmis fakat bukadar dalga gecmeye gerek yok sonucda oda yanlis yazdiginin farkinda bukadar ustune gitmeyin biraz daha yapici olun belliki bazi seylerden haberi yok ama ogrenecektir zamanla
 
delinin biri bir taş attı kırk akıllı çıkaramıyor. adam ilk yorumunda moralim bozuldu yazmış geri vericem geri götüreceğim yazmamış ama herkes decathlon alır mı almaz gibi olaya girmiş direk. ilginç bir durum
 
Başlığa bak ahaushshhhd ciddiye alıp yazanlara da ayrı güldüm.

Araba alıp lastiği patladı diye iade alırmı araç şirktleri acaba
 
@niyazi akarken hocam enson ki yorumumu okumadınız galiba iade etmek veya onarmak arasında kararsız kalmıştım ancak iade etmekden vazgeçtim bugün götürüp yaptıracağım.
İade etmek konusuna arkadaşlar doğru olmadığını söylemek için öyle yazdılar.
 
birgün patlamayan lastik icad edildiğinde sorun çözülecektir.
 
Gülü seven dikenine; bisikleti seven dikenine, çivisine-vidasına, cam kırığına, daha büyük sorunlarda ise o zaman kadar kendisini taşıyan bisikleti kilometrelerce taşımaya vs. katlanır, katlanmalıdır.
 
Hayatımın 4 dakikasını bu başlığı okuyarak heba ettim. Önce kendimi, sonra irademi, son olarak ta iğrenç şekilde dalga geçme isteğimi, esefle kınıyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
benimde başka bir marka bisikleti aldığımda aynakol dişli yemişti satıcının montaj hatası yüzünden, sonra lastik patladı. soğudum bisikletten ve sattım. bi üst modelini aldım :)
 
Bende dün decathlon dan multipower protein bar aldım. Antrenmandan sonra yedim bitti.
Ambalajını götürsem yenisini verirlermi acep:)
 
Geri