Scudo Sports

Decathlon'dan alışveriş yapmıyoruz

@YucelDursun hocam lafim size degil . Bu ulke saydıklarınız ile derdi olmayan hep beraber yasayan üstelik birbiriyle bu konular üzerinden sakalasabilecek yada deyimler üretebilecek bir seviyedeydi. Böl- yönet stratejisine maruz kaldık.

Scudo
Cahil insanların en iyi anladığı şey totaliter rejim ve korkudur. Verirsin baskıyı ,konuşanı içeri atarsin. İletişim kanallarını kapatırsın. Yinede cahil topluluklar stockholm sendromuna tutulur ve kendi tokatçılarına ısınıverirler. Böyle yerlerde çıkıp fransız ürünlerini boykot edin diyenlerde çıkar. Bakın aynısını kim yapıyor arabistan. Denkliğimiz bu işte

Bizim ev de Fransız balkon, ne yapsam bilemedim.

İsterseniz yerli ve milli olarak bordan üretilen balyozumla gelip keyifle balkonunuzu kırabilir ve değişik sloganlar atarak hem evinizi hem gününüzü renklendirebilirim.

Yaw arkadaş toros 20 binlerin üstüne çıktı. Ayağımı yerden keseyim , çoluğu çocuğu bir yerlere gezmeye götüreyim derseniz en ucuz araba grubu renault. Yakıt olayında da en hesaplısı.
Ha fransız parfümü köpüğü almayız. Ne başkasının dinine söveriz nede dinimize sövene gel buyur deriz.
Bazı şeyler siyaset üstü olmalı. Dünya global hale gelmiş. Küresel pazarda tüketiciler en hesaplısını ve en verimlisini tercih eder.
Yerli firmalarımız tüketici tercihlerini baz alarak kaliteli ürünleri piyasaya sürdüklerinde kimseyi de boykot etmeye gerek kalmaz sanırım.

Isın en komiği memleketin tüm işletmelerini yabancılara peşkeş çekenler arada böyle hareketler yapıyor.
Banka sigortacılık
Perakende
Ilaç , tıbbi malzeme
Tarim, gıda
Aramadde üreten işletmeler
Liman ve madenler .
...
...

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve seko35.50
Bizim ev de Fransız balkon. Ne yapsam bilemedim, tavsiyelere açığım.
Yıkmayasın sakın balkonu :komik: bunlar siyasi işler devletler arası işler değil,çünkü devletler arası işler bu kadar gayriciddi olmaz,bak elin fransızı ne yaptı bizim Türk mallarını boykot planımız yok dedi,ulan neyi boykot edicen hangi Türk malını boykot edicen:komik: Türk malımı kullanıyor fransızlar,ülkede üretimmi bıraktılar herşey hazır,boykot moykot bu kafa 3.dünya ülkesi kafası,arabistanda bizi boykot ediyor bizle aynı kafada çünkü! fransayı boykotmu edicen tamam,senin fransa ekonomisini sarsman için önce birşey üretebilme yetisinde olman lazım! rakip olabilmen lazım

@seko35.50 lafla peynir gemisi yürümez derken akla önce fransız peynirleri sonra memleketin peynir cesidindeki zenginliği sonra bizdeki süt üreticisi ve çiftçinin hali geliyor. Fransız mutfağını özetleyen fransız şef soyle diyor " tereyağı, tereyağı, tereyagi" .
Bizde de " zeytinyağlı yiyemem " şu sıralar zeytin ağaçlarını kesen iş makinesinde en çok dinlenen şarkı !!!
Danoneyi sattırmayan fransaya karşılık bizde batan ve el degistiren firmalar ; Yörsan , keskinoğlu,....

Decathlon'dan gayet memnunum, her antalya'ya gittigimde ugrarim, hem kaliteli hem garantili. Almanyaya kizdiklarinda mersedeslerini yakip yerli ve milli el arabalarina binerlerse ciddiye alirim, gerisi fasa fiso. Bunlar yerli ve milli bilinci mezhepci arap bilinciyle karistiriyolar

Son düzenleme:
Düdük makarna ile sazan yakalanıyor. Bak gördüm fakat denemedim. Şimdi tatlı suda işe yarıyor.
Denize kefal tutmak için mi dökmüşler makarnayı bu işi çözemedim. Ha diyelim ki bunu çözdük eylem olsun diye dökülmüş.
O zaman soruyu sorayım? Yaw arkadaş bu makarnayı yiyen deniz canlılarını aslan sütüyle olmadı çayla taçlandırıyoruz. Bu nasıl bir boykot? :koptum:

Bisiklet de decathlon malı.Artık kullanamayacak mıyım yoksa?:)

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
herkes özgür iradesiyle karar veriyor bence durum bu, kim isterse boykot eder istemezse devam eder. Özgür irade kimine göre terör sevicileri normal kimine göre vatan severler. Takılmayın arkadaşlar..

• Beğen
Tepkiler: dgny.berke
Walla ben triban 500 ümü yakmam yakamam!

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri