Scudo Sports

Decathlon'dan alışveriş yapmıyoruz

Scudo
Sen Decathlonu boşver, o HERMESeleyi kendi halleder merak etme;)

İspanya'yla bozuşmasak bari :)

Reis ''ona boykot buna boykot'' diyor. Super!
Ancak 2018'de Papaz Brunson krizinde ABD ve Apple urunleri boykot edilecek cagrisi yapildi. Birileri I-phonelarini kırdı.
Gelgelelim Reis 2020 Agustos'unda I-phone kullanıcısı olarak tespitlenmiş. Haber 7'nin yalancısıyım :)

Ekran Resmi 2020-10-28 11.41.50.png

Bu durumda nasıl olacak o zaman?
Bir atasozumuz vardır:
''Hocanın dedigini yap, yaptigini yapma''
Birde bunu tamamlayıcı olan atasozumuz vardır:
''İmam yellenirse cemaat ...''

Bilemedim şimdi :kötü::harika::)

'Kardeşim Macron' a geri sayım başladı
Bana mı sordunuz Fransayı boykot ederken 😀
Şaka şaka. Biz reisle hep şakalaşırız zaten ( bi dansöz emojisi bulamadım 😁)

29 Ekimde kimi boykot etsek?

Renault ne olacak!!!?? :hihi:

Yeniden yazıyorum, Fransa menşei olan bisiklet, outdoor ürünlerinizi yakıp çöpe atıp yırtmayın gönderin ben kargo ödemeli alayım, hatta Tefal ürünleri de olur özellikle ortası kırmızı yuvarklı yapışmaz tavasından. Yada elindeki ürünleri boykot etmek isteyen değerli forum üyeleri Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim buradan ihtiyaç sahibi forumdaşlara vererek sevaba da girebilir.

Bisiklet, kask, iç lastik, anahtarlık, kamp bıçağı, uyku tulumu, mat, ayakkabı, çorap bunlar hep decathlondan aldım. Hiç birinde de en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Hangi mağaza 3 tanesi 10 liraya 46-50 numara arası patik çorap satıyor.

Aşağıdaki anlatılanlar kesinlikle yaşanmıştır.

Benim canı isteyince calışan, çoğu zaman da istemeyen Fransız malı Renault Laguna aracım var. Bugün arabaya binmek zorunda kaldım ve bastım marşa, bastım marşa. Yine çalışmadı. Sonra arabaya dedim ki "len teneke seni ibreti alem için yakarım, küllerini de Macron'a gönderirim" dedim ve dememle birlikte V8 motorlu bir araba gibi kükreyerek çalıştı.

Demek ki neymiş; gündemi kendi çıkarlarımız için kullanmak önemliymiş.

Renault 12 Rainbow var garajda , calistirir gibi yapip, hemen kontagi kapatayim mi ? kendine gelsin terbiyesiz :)
Senin araba da en az 30 yaşına gelmiştir, bu kadar senede zaten Türkleşmiştir. Bundan dolayı çok kızma ona , bir keyif çayı ver. Marie Antoinette'i hatırlat. Ekmek bulamıyorlarsa çay içmelisin de. Şakalaştım mecazi konuştum de. Bu kadar şeyi söylemeye üşeniyorsun aç A haberi, kendine gelsin.

bTwin, Triban, Van Rysel, ne varsa attım çöpe artık bisiklete de çıplak binerim ne aksesuar kaldı ne kıyafet 🤗🤗
İnşallah İtalya sorun çıkarmaz bisikleti de atmayalım çöpe.

• Hahaha
Tepkiler: Tolga Özdemir
Carrefour'a ya da Decathlon'a gitmeseniz ölürsünüz sanki!

@beermug Hep ölen biz oluyoruz bir seferde politikacılar ölsün. PKK ile savaşırken biz ölüyoruz, madende göçük altında biz ölüyoruz, bomba patlıyor biz ölüyoruz, korona dan bile biz ölüyoruz paşamlara hergün 1 tane test yapılıyor meclise girerken, iş kazasında biz ölüyoruz, kırmızı ışıkta ehliyeti olmayan bebeleri arabayla geçiyor biz ölüyoruz daha o kadar çok sayarım ki. Evet Decathlon dan alışveriş yapmazsak ölmeyiz belki ama Şehit politikacı çocuğu duyarsak o zaman hepimiz bu yolda ölürüz merak etmeyin.

@beermug aslinda demek istedigi;
Pirzola yemeseniz olursunuz sanki.
Playstation 5 almasaniz olursunuz sanki.
Tatile gitmeseniz olursunuz sanki.
Kiranizi odemezseniz olursunuz sanki.
Pasta yerine kuru ekmek yeseniz olursunuz sanki.

Son düzenleme:
SON DAKİKA! ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ // "FRANSIZ AİRBUS'LARI SAT DİYOR, NE ALAKA ONLAR STRATEJİK ÜRÜN"

Ağa kusura bakma ama benim "Zefal No Mud" çamurluklarım ve "Zefal Wiiz"matara kafeslerim de benim için stratejik ürün.
Çamurluk olmayınca, ayaklarım ve sırtım çamur oluyor. Su olmayınca ,o kadar km pedal basamam.

SON DAKİKA! ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ // "FRANSIZ AİRBUS'LARI SAT DİYOR, NE ALAKA ONLAR STRATEJİK ÜRÜN"

Ağa kusura bakma ama benim "Zefal No Mud" çamurluklarım ve "Zefal Wiiz"matara kafeslerim de benim için stratejik ürün.
Çamurluk olmayınca, ayaklarım ve sırtım çamur oluyor. Su olmayınca ,o kadar km pedal basamam.
aynen çok doğru

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Geri