- Tepki
- 19.395
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yav dur zar zor dişimden tırnağımdan biriktirerek almışım zaten@seko35.50 Serkan abi Lapierre ini Fransayı protesto etme amaçlı Gündoğdu Meydanında,basın açıklaması yaparak parçalamanı bekliyoruz😀 Ben de Alman ve İtalyan var. Ben şimdilik yırttım. Ama yakındır onlarlada papaz oluruz 😀
Macron düşse mi? Biz daha fazlasını bekliyoruz 😉Peugeot kadroları seviyordum, alayım diyordum dursun şimdi. 1 sene beklesem bi sonraki seçimde macron düşse fransayla arayı düzeltsek boykot kalksa alırım gibi gibi.. Gidip sadece kadrosu yerli bisiklet mi alıyım ne alıyım napıyım ben 😂
Bu arada bimdeki le'cola Fransız mı aydınlatın 😂
Önümüz de kış 🤔Grubu Silivri'de görüyorum.Biri üyeliğimi iptal edebilir mi ?
Hitap ettiği kitlenin çoğu zaten bu markaları rüyasında bile göremiyor ki.... adam mutfağına Tefal tencere, altına Peugeot araba mı alabilir?Hitap ettiği kitle bundan anlıyor ve hatta çok hoşlanıyor,vaybe reis dünyaya kafa tuttuyor diye gaza geliyorlar.
Benim de tam tersine, Decathlon'a olan saygım arttı LGBT desteğiyle.İlla bir şeyler yaşanması, bir sürtüşme olması gerekmiyor. Temel düşüncemiz yerli malı kullanmak ve desteklemek üzerine olmalı. Fakat burda kaliteden uzak, pahalı fiyat politikasını benimsemiş adeta bizi enayi yerine koyarak bakın biz yerliyiz söylemiyle malının satmasını bekleyen markaları ayrı tutmak gerekiyor. Decathlon için ayrı bir parantez açmak gerekirse, kendi alanlarıyla ilgili olmayan LGBT konusunda destekçi olduklarını söyledikleri günden bu yana ordan mümkünse alışveriş yapmamaya çalışıyorum. Bu konu benim için siyasetin çok çok üstünde bir konuydu. LGBT destekçileri belki beni linçleyecek ama durum böyle.
Kadro ve kalite farkı olmasın? 🤔Ve halen daha biz dolarla maaş almıyoruz ki diyenler var ulan salak ama gidip iphone alırken dolarları veriyorsun
ayrıca arkadaşlar decathlon bisikletleri neden bu kadar pahalı satıyor ben geçen hafta carraro tıagra seti 052 modeli 4600 e aldım sıfırını bunlar sora seti 4500 e satıyor bakabilirsiniz
birde arkadaşlar bütün fransizlar macronu desteklemiyor ve hepsinde de islamafobi olduğunu düşünmüyorum aynı şey firmalar içinde geçerli
(link)
Boykot ?!
Fransa sermayeli firmalar tarafından Türkiye'de gerçekleştirilen doğrudan yatırımların toplamı 7 milyar 274 milyon dolar.
Türk sermayeli firmaların Fransa’ya gerçekleştirdiği doğrudan yatırımların toplamı ise 235 milyon dolar.