Scudo Sports

Decathlon'dan alışveriş yapmıyoruz

2 yıl önce Continental firması haritadan Türkiyeyi silip bizim coğrafyayı deniz olarak göstermişti..
Sonra hepimiz onların lastiklerini yakmış, jantlara çaput bağlayıp sürmüştük...Hey gidi günler...

Scudo
Boykot ?!
Fransa sermayeli firmalar tarafından Türkiye'de gerçekleştirilen doğrudan yatırımların toplamı 7 milyar 274 milyon dolar.
Türk sermayeli firmaların Fransa’ya gerçekleştirdiği doğrudan yatırımların toplamı ise 235 milyon dolar.

Tribünlere oynanan oyun bu, çok önemsemeyin gençler. İç siyaset hamlesi. Politika malzemesi söylemler. Kervan yürür merak etmeyin. Fransa bayrağı yerine hollanda bayrağı yakarlar, burda makara yaparız. Olacağı hepi topu bu.

Her ne kadar kaliteleri bozup fiyatları yükseltmiş olsa da ben Decathlon'u çok seviyorum. Alışveriş yapmaya da devam edeceğim. Çünkü outdoor konusunda ulaşmanın çok zor olduğu çoğu ürünü alabiliyoruz.
Kusura bakmayın sayın cumhurbaşkanım. Daha iyisini siz yapın, oradan alalım.

@seko35.50 Serkan abi Lapierre ini Fransayı protesto etme amaçlı Gündoğdu Meydanında,basın açıklaması yaparak parçalamanı bekliyoruz😀 Ben de Alman ve İtalyan var. Ben şimdilik yırttım. Ama yakındır onlarlada papaz oluruz 😀
Yav dur zar zor dişimden tırnağımdan biriktirerek almışım zaten :komik: Şöyle yapsam olmazmı,bisan yerli marka sonuçta bunlarda yerli milli lafına çok takılmışlar,rica etsem bisandan bana stikır verseler en azından ortalık yatışana kadar yazıların üstünü kaplasak olmazmı?:kötü:

Arkadaşlar her gün müslümanlara zarar veren Çin ve Yahudi mallarını ne kadar boykot edebiliyoruz ki Fransa ya sıra gelsin.
Asıl meselenin sürekli bir yerleri boykot etmek değil kendi iç piyasamızı kendi devletimizi güçlendirmek olduğunu düşünüyorum. Fransa nin müslümanlara ve Türk milletine bakış açısı beni de rahatsız ediyor. Ama kusura bakmayın böyle popüler söylemlere de artık kulak asamıyorum.

İlla bir şeyler yaşanması, bir sürtüşme olması gerekmiyor. Temel düşüncemiz yerli malı kullanmak ve desteklemek üzerine olmalı. Fakat burda kaliteden uzak, pahalı fiyat politikasını benimsemiş adeta bizi enayi yerine koyarak bakın biz yerliyiz söylemiyle malının satmasını bekleyen markaları ayrı tutmak gerekiyor. Decathlon için ayrı bir parantez açmak gerekirse, kendi alanlarıyla ilgili olmayan LGBT konusunda destekçi olduklarını söyledikleri günden bu yana ordan mümkünse alışveriş yapmamaya çalışıyorum. Bu konu benim için siyasetin çok çok üstünde bir konuydu. LGBT destekçileri belki beni linçleyecek ama durum böyle.

Bir üyede çıkıp uyarmıyor başlık yanlış diye. Burada boykot yapacağız dedik. Başlıkta "yapıyoruz" yazmışım. Yap-ma-ya-ca-ğız. Fransız firmalarına ölüm!

Ve halen daha biz dolarla maaş almıyoruz ki diyenler var ulan salak ama gidip iphone alırken dolarları veriyorsun

ayrıca arkadaşlar decathlon bisikletleri neden bu kadar pahalı satıyor ben geçen hafta carraro tıagra seti 052 modeli 4600 e aldım sıfırını bunlar sora seti 4500 e satıyor bakabilirsiniz

birde arkadaşlar bütün fransizlar macronu desteklemiyor ve hepsinde de islamafobi olduğunu düşünmüyorum aynı şey firmalar içinde geçerli

(link)

Son düzenleme:
Benim kızı aldım karşıma, bildiğin bütün Fransızcayı unutuyorsun dedim. "Oui" dedi.
Peugeot kadroları seviyordum, alayım diyordum dursun şimdi. 1 sene beklesem bi sonraki seçimde macron düşse fransayla arayı düzeltsek boykot kalksa alırım gibi gibi.. Gidip sadece kadrosu yerli bisiklet mi alıyım ne alıyım napıyım ben 😂
Bu arada bimdeki le'cola Fransız mı aydınlatın 😂
Macron düşse mi? Biz daha fazlasını bekliyoruz 😉
Grubu Silivri'de görüyorum.Biri üyeliğimi iptal edebilir mi ?
Önümüz de kış 🤔

• Beğen
Tepkiler: Mansouki
Hitap ettiği kitle bundan anlıyor ve hatta çok hoşlanıyor,vaybe reis dünyaya kafa tuttuyor diye gaza geliyorlar.
Hitap ettiği kitlenin çoğu zaten bu markaları rüyasında bile göremiyor ki.... adam mutfağına Tefal tencere, altına Peugeot araba mı alabilir?

İlla bir şeyler yaşanması, bir sürtüşme olması gerekmiyor. Temel düşüncemiz yerli malı kullanmak ve desteklemek üzerine olmalı. Fakat burda kaliteden uzak, pahalı fiyat politikasını benimsemiş adeta bizi enayi yerine koyarak bakın biz yerliyiz söylemiyle malının satmasını bekleyen markaları ayrı tutmak gerekiyor. Decathlon için ayrı bir parantez açmak gerekirse, kendi alanlarıyla ilgili olmayan LGBT konusunda destekçi olduklarını söyledikleri günden bu yana ordan mümkünse alışveriş yapmamaya çalışıyorum. Bu konu benim için siyasetin çok çok üstünde bir konuydu. LGBT destekçileri belki beni linçleyecek ama durum böyle.
Benim de tam tersine, Decathlon'a olan saygım arttı LGBT desteğiyle.
LGBT hangi şirketin alanı ile ilgiliymiş, onu da merak ettim ayrıca. Sex shoplar falan mı?

Ve halen daha biz dolarla maaş almıyoruz ki diyenler var ulan salak ama gidip iphone alırken dolarları veriyorsun

ayrıca arkadaşlar decathlon bisikletleri neden bu kadar pahalı satıyor ben geçen hafta carraro tıagra seti 052 modeli 4600 e aldım sıfırını bunlar sora seti 4500 e satıyor bakabilirsiniz

birde arkadaşlar bütün fransizlar macronu desteklemiyor ve hepsinde de islamafobi olduğunu düşünmüyorum aynı şey firmalar içinde geçerli

(link)
Kadro ve kalite farkı olmasın? 🤔
Ayrıca satış sonrası destek, müşteri memnuniyeti falan filan..
Ha, bir de ithal.

Son düzenleme:
Akşam haberlerde horoz kesme videoları izlersem işte o zaman keyfim yerine gelir.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Boykot ?!
Fransa sermayeli firmalar tarafından Türkiye'de gerçekleştirilen doğrudan yatırımların toplamı 7 milyar 274 milyon dolar.
Türk sermayeli firmaların Fransa’ya gerçekleştirdiği doğrudan yatırımların toplamı ise 235 milyon dolar.

Zaten mevcut ticari ve siyasi denklem kendi lehine olmasaydı masayı bizden önce yıkarlardı. Savaşın amacı da bu değil mi? Şimdiki durum da taş atmadan kolları yorulmadan kazanıyorlar. Biz ise onların malları ile savaşmamız yüzünden attığımız taş urkuttugumuz kurbagaya değmiyor. Sonuçta ticari ve siyasi olarak kaybediyoruz.
Dünya savaşları hammadde ve pazar arayışı yüzünden çıkmadı mi? Demek ki istedikleri durum sozkonusu ki sesleri çıkmıyor.
Almanya ihracatta dünya 1. bazen 2. Eğer dışarıya mal satamazlarsa ne hale gelirler. Hele Cin ihracat yapamazsa ne yer ne içerler ?

Geri