Scudo Sports

Decathlon'dan alışveriş yapmıyoruz

Scudo
@trainspotting35
Samimi söylüyorum Reise kızmıyorum.
O vatandaş son raddeye gelmiş, evime ekmek götüremiyorum diyor, reis cevap veriyor. Sonra reis çayı fırlatıyor, bizimki havada kapıyor:acpsnr:. Sen evine ekmek götüremeyen, artık son raddeye gelmiş bir biçaresin.Artık ölmüş bir eşeksin.O çayı alma, tepkini koy. Ölmüş eşek kurttan korkar mı?

Peugeot kadroları seviyordum, alayım diyordum dursun şimdi. 1 sene beklesem bi sonraki seçimde macron düşse fransayla arayı düzeltsek boykot kalksa alırım gibi gibi.. Gidip sadece kadrosu yerli bisiklet mi alıyım ne alıyım napıyım ben 😂
Bu arada bimdeki le'cola Fransız mı aydınlatın 😂

Boykot olayı küreselleşmiş dünyada etkili bir çözüm değil, devletlerin gaz alma tekniği. Sadece bizim cumhurbaşkanı demedi bunu, 3 devlet boykot çağrısı yaptı. S. Arabistan ve Fransa Türkiye mallarını boykot ediyorsa bizimde aynı şekilde bu ülke mallarını boykot etmemiz ve bu çağrıyı yapmamız normal. Kaldı ki Türkiyenin çağrısı diğerlerinden daha güçlü olacaktır. Şuanda kuzey afrikadan asyaya kadar "Halkı Müslüman" olan ülkeler bu duruma destek veriyor. Bu iş ciddi tutulursa Fransız markalar ciddi zarar görebilir, tek pazarları Avrupa değil sonuçta.

@Anonim giyim ile alakalı katmanlardan bahsederken " base layer " dediğimiz katman var. Şu zaman için Fransanın ekonomik gücü , kültürel etkisi Turkiyeden daha fazla ayrıca bu gücünden faydalandirma olasılığı ve faydası başta kuzey afrika için çok daha yüksek . Dibimizdeki suriyeli bile Fransa mi Türkiye mi sorusuna Fransa der.
Önce bu ülkenin zenginleşmesi kendi vatandaşına bunu paylastirmasi lazım ki bir cazibe olsun. Sonrasında bunu dışarıdan gelenlerle paylaşırsa yada paylaşma ihtimali oluşursa o zaman bu bölgede etkili olur. Ama bu katmanın ötesinde de ürettiği sanayi ve sanat ürünlerini o ülkelerde dominant hale getirebilmesi lazım.
Bizdeki durum biraz geçici coşku ve ittifakın üzerinden gidiyor. Fransa bu konu da daha emperyal yaklaşıyor. Zaten sömürgeci olabilmek için savaşmadan da egemen olabilmek gerekiyor.
Fransanın matematik , gıda, telekomünikasyon, uçak , uydu ve nükleer konularinda bilgi birikimi ve uretim gücü de kucumseniyor.
Yabancı lejyon birliklerine benzer birseyi de islami parali savaşçı üzerinden yapıyoruz.
Ayrica fransanin degil kendi ulkesindeki okullarla buradaki okullari ile bile rekabet edebilecek okulumuz yok. Birara var gibiydi. Onun da kurucusu an amerikada eski komunizmle micadele dernegi uyesi 😂🤣😄 O hikayeyi zaten herkes biliyor.
Mevcut eğitim sisteminin de dibine kibrit suyu döküldü . Tıpkı diğer tüm kurumlar gibi. Eskiden ne kadar eksik yada hatali olsalar bile .....

Son düzenleme:
Decathlon tam da şu zamanda şöyle bi %25 indirim yapsa, hem de kış öncesi ne güzel olur. Bakın görün o zaman boykotu savunanar mağazaya nasıl hücum ediyo.

Decathlon ülkemizde istihdam sağlıyor vergisini veriyor ,vergiden kaçınıyordur orası ayrı Macronun politikasını destekleyen firmaların ürünlerini boykot etsek yeter her fransız markası islamafobik değil.
şunuda unutmamak lazım fransızlarda macronu istemiyor.
Her rus şirket nasıl ermenistana yardım etmiyorsa ,her fransız şirketde terörü desteklemiyor.

@seko35.50 Serkan abi Lapierre ini Fransayı protesto etme amaçlı Gündoğdu Meydanında,basın açıklaması yaparak parçalamanı bekliyoruz😀 Ben de Alman ve İtalyan var. Ben şimdilik yırttım. Ama yakındır onlarlada papaz oluruz 😀

Gavurun islama kufur etmesi islama bisey yapmaz.
Muslumanim deyip dini siyaset, ticaret, makam icin kullanmak islama zarar verir.

Şu yaşıma geldim ama siyaset bilimini anlamadan sanırım bu Dünyadan göçüp gideceğim. Siyaset ile uğraşanların birbirlerine ettikleri lafları birbirimize söylesek, tabiri caizse kan çıkar, çıkmasa bile birbirimizin suratına bir daha bakmayız ama adamlar bir süre sonra el sıkışıp birbirlerinin omuzunu sıvazlayabiliyor. Bu arada dövizin geldiği seviyeye bakarsak bu gidiş ile boykota falan gerek kalmayacak, zaten alamayacağız.

Geri