Scudo Sports

Decathlon'dan alışveriş yapmıyoruz

ÆSir

Dora Otomotiv Yedek Parça
Tepki
1.475
İsim
Emre
Başlangıç
2001—02
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Cumhurbaşkanımızın açıklamasına göre Fransız ürünlerini satın almayacağız. Buna göre kullandığımız Renault, Citroen, Peugeot arabalarımızı yakıyoruz.

Lapierre, Look bisikletirimizi parçalıyoruz.

Fransız Decathlon markasından ürün almıyor bütün Btwinlerimizi çöpe atıyoruz.

Biz dolar yakmış milletiz, bunları yapmak bize zor olmasa gerek.

Bu arada Bugatti mi boykota ayak uydurmak için denize attığımı belirtmek isterim.

Sıra sizde!

(link)

Edit// tour de France izleyenleri ayrı ayrı tespit edip sınır dışı edilmelerini sağlamayı boynumun borcu bilirim.

Son düzenleme:
Scudo
Ben de bugün Patek Philippe almamaya karar verdim (haftada en az 3 tane alırım). Aslında İsviçre markasıydı, neden listeye girdi bilmiyorum ama bir bildikleri vardır.

• Hahaha
Tepkiler: ÆSir
lapierre alacaktım almıyorum o zaman🇹🇷🇹🇷🇹🇷

@Dongtaes Bugatti dışında ironi. Onu bugün gerçekten denize attım. Buz parmak dondurma çubuğundan çıkmıştı.

Son düzenleme:
Bugatti İtalyan. Yazık olmuş güzelim arabaya 🤣

Hemen decathlon pompamı ve eldivenimi yakıp çöpe atıyorum. Artık mavi beyaz kırmızı renklerinin aynı olduğu yerde bulunamam !!

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Decathlon'dan aldığım kilidi ve pompayı parçalamaya gidiyorum. (!)

Hemen 1 kamyon Fransız malı ürün sipariş edip onları yakıp hacizlik olmalıyım!!!!!

Son düzenleme:
Tüh desenize şimdi kasksız kalacağım.

@ATALAY16 yok o zaman çizme bile giymeye yüzümüz kalmaz.

Hemen decathlon pompamı ve eldivenimi yakıp çöpe atıyorum. Artık mavi beyaz kırmızı renklerinin aynı olduğu yerde bulunamam !!

Seneye büyük turlara "Tour de Şahsım" ile başlayıp bahar klasiklerini "Polatlı - Rize" şeklinde taçlandırırız. :D

Geri