Scudo Sports

Decathlon'da çalışan veya daha önce çalışmış var mı?

Atlamamış zaten, bi önceki mesaja bakarsanız 😃
Ben o mesajı fark ettim. Arkadaş ne demek istediğinizi anlamadım deyince mesajını alintilamadan sebebini yazdım.

Scudo
yok yok direk satis fiyati bu
Abi onu ben de biliyorum beya 😁 sağol paylaşım için .. carraro da çalışanlara.falan her sene 1 bisiklet, istediği bisikleti %30 indirimli olarak falan verdiklerini biliyorum..Tabi değişmiş de olabilir ama bu yaz öyleydi.. Dechatlonda da böyle nasiplendirme varsa , burdan müşteri toplarız diye dedim 😁 gerçi is calisan kardeşimiz için de yeni bir mezatcilik kapısı da açabilir

• Muhteşem
Tepkiler: a.valverde
Selamlar dechatlonda çalışmak için bir süredir aşırı bir şekilde çabalıyorum en son beni aradıklarında mailime bir link göndereceklerini ve o linkte bir sınava gireceğimi söylediler 60 soru 20dk dan oluşan bu sınavı tamamladım sorular kişiseldi ancak tekrar bir geri dönüş alamadım bu sınav hakkında bilgi sahibi olan biri var mı teşekkürler

Selamlar dechatlonda çalışmak için bir süredir aşırı bir şekilde çabalıyorum en son beni aradıklarında mailime bir link göndereceklerini ve o linkte bir sınava gireceğimi söylediler 60 soru 20dk dan oluşan bu sınavı tamamladım sorular kişiseldi ancak tekrar bir geri dönüş alamadım bu sınav hakkında bilgi sahibi olan biri var mı teşekkürler
Sınav normal bir sınav geçen sene 10 üzerinden 6 puanı alıyorlarmış bu sene 10/7 olmuş limit sanırım. Öyle çok çabalamana da gerek yok kapitalist sistemin içinde olan bir işletme yine ve Fransız şirket. Merak ettiklerin varsa sorabilirsin ben atölyeciydim orada. (Tabii ki sadece atölye ile kalmıyorsun her şey yapmanı istiyorlar)

Merhaba. Bana bu gün başvurduğum pozisyon için kişilik testi ve ingilizce sınavı için bir link gönderdiler Decathlon'dan. İngilizce sınavına giren oldu mu aranızda, ne tür sorular soruluyo ?

Geri