Scudo Sports

Decathlon

Ben de Bostancı'da oturuyorum ve daha siz yazarken yoruldum vallahi. :)

Scudo
valla ben dağcılık faaliyetinde bile bu gözlüğü kullandım süper..

Bende bu gözlüklerden dün bi arkadaşıma ısmarlayıp aldırdım.:)
Fiyat ve kalite açısından son derece başarılı,tavsiye edeceğim gözlüktür.

Eve döndüm.Gözlüğü baya inceledim.Çok beğendim yüzüme tam oturdu.4 farklı camının olması çok güzel.Tavsiye ederim.

(link)benzeri bir bisiklet taşıma çantasını decathlonda göreniniz var mı?

ben eskişehirdeyim banada bir tane gözlük albilirmisin acaba?

ben buradan kask, iç-dış lastik, mini pompa (4,95lira çok komik), fren papucu, sele için jel kılıf, sırt çantası, bisiklet eldiveni hatırladıklarım bunları aldım. hepsinden de memnunum, ankarada ucuz birşey bulunmaz oldu, örneğin mahalle arasındaki uyduruk bisikletçilerden çok çok daha iyi, hem ucuz hem daha kaliteli...

benim gibi yazlığa gittiğinde bisiklete binenler için çok ideal bir yer...

Bisiklet pompası 4.90. marka btwin ama ürün baya kaliteli görünüyor(şahsen gidip bakmadım netten baktım) tip olarak sedonanın pompalarına benziyor

Belki Decathlon çok da yeterli olmayabilir.Fakat içinde bulunduğumuz ortamda yine de fiyat/performans açısından idare edilebilir diye düşünüyorum =)

fiyatları uygun ama bu yüzyılda internetten satış yapmamaları çok saçma.Örneğin 30 tl lik hidrasyonlu çanta için ben ankaraya gidip gelsem çok fazla yol parası vercem.Umarım internnetten satış yapmaya başlarlar.

Üst seviye bisiklet kullananlar( ort. 1000 lira ve üstü gibi) Gidipte eşortmanlarla çıkmaz dışarı.Onların yüzlerce liraya alınmış formaları vardır.Bu arkadaşlar nedense bisiklete başlayan herkezi cebinde 1500 lirayla bisiklet alacak zannediyor.Sebep? Çünkü maddi olarak rahat.Fakat şu unutuluyor.Ülkemizde gençlerin bir kısmı (bende dahil) sırf bisikletçilik yapmak, destek olmak için bütün sene 500 lirayı zor biriktiriyor.Kask gözlük eldiven zorunlu olarak düşünürsen 600 lira de.Şimdi o insandan nasıl gidipte 150 liralık bir forma almasını bekleyebilirsin...

Size çok açık bir soru sorayım.

Mahallenizde sadece pahalı formaları olan bir kişiyimi yoksa

Böyle uygun yerleden alışveriş ederek kendini daha az maddi sıkıntıya sokarak bisikletçilik yapan 10 kişimi görmek istersin...?

Unutmayın ki şimdi durumu olmadığından 150 liralık forma alamayan insanlar maddi durumları düzelince (gençler için ise çalışmaya başlayıp para kazanınca) elbette bu bahsettiğimiz kaliteli Trek, HTC gibi formalar alır...

Gerçekten güzel ürünler var. Şorttu, t-shirt bir iki malzemeydi, eksikerimi tamamladım. Oldukça uygun fiyata iyi ürünler. Ama bir tek çoraplardan memnun kalmadım. Uygun fiyatlıydı. Bir kere giydim yara yaptı ayağımda. Şimdi normal bir çorap giyin. İçine bir avuç deniz kumu atın, nasıl rahatsız ediyorsa o şelikde paraladı ayaklarımı. Neyse, asıl sormak istediğim, bu mağazada tamir takımları bulunuyor mu? Aynakol anahtarı zincir tamir seti vs ? Onlara bakamadım.

Decathlon mağazasını çok beğeniyorum.
Bir sürü spor malzemeleri ürünleri var.
Forum İstanbul karşısındakine gittimm.

Btwin markalı eldiven + Kablosuz KM aldım. Gayet uygun fiyata

@Lütfü Ekşioğlu

Sevgili kardeşim,

Açıkçası söylediklerine çok feci katılıyorum. Ben şahsen, herkesin bisiklete binmesini isterim. Bu nedenle de herkesin ekonomik durumuna göre birşeyler bulunmasını isterim. Çalışan ve para kazanan biri olarak, bisikletime iş gören ama olabildiğince uygun fiyatlı ürünler almayı tercih ediyorum. Örneğin, arka flaşörü iki adet piliyle beraber 5 TL'ye aldım, gayet güzel çalışıyor. Elimde 8 LED'li küçük bir el feneri vardı, kalın lastikle bisiklete bağlayıp zorunlu hallerde ön ışık olarak kullanıyorum. İleride turlara katılıacağım zaman zorunluluk hissedersem daha fazla ışık veren, kendinden sabitlenen bir ön ışık alabilirim. Ama yine en uygun fiyatı araştırarak. Söz konusu güvenlik ekipmanları olunca biraz daha fazla para verebiliyorum, ama en pahalı ürünlere yine gitmiyorum.

Sonuç olarak, uygun fiyatlı alternatiflere ihtiyaç var ve bunlar bisiklete binen insan sayısının artışına destek olur kanaatindeyim.

Görüşlerinde bence çok haklısın. Görüşmek dileğiyle.

@Murat Çetinkale

İnsanlar bisiklet sporuna baktıklarında ''Ohooo la bi kıyafeti 150 liraysa bütçeyi zorlar '' diyeceğine.

Uygun fiyatlı alternatif ürünleri görünce bu sporu düzgün şekilde(Kask ,gözlük,eldiven,forma vsvs.) Yapmak istemeli.

• Beğen
Tepkiler: Sercan Güneş
Geri