Scudo Sports

Decathlon

Bugün içlik elime ulaştı, tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Scudo
Gecen hafta Decathlonda gördüm. Halihazırda balaklavam olduğu ve nadiren kullandığım için almadım. Ama aklımda da kaldı güzele benziyordu. Deneyen oldu mu yeni ürünmus

(link)

Cuma günü pompa ve iki uç siparişi verdim fakat dış lastikle oluşan sorundan dolayı maalesef alımları iptal etmek zorunda kaldım. Yapılan satın alım iadesi gerçekleşir mi yoksa kargoya vermek mi gerekiyor?
---
Mağaza ile iletişime geçtim:
İade talebi oluşturulduktan sonra hiç alım yapılmadıysa ürünler mağaza tarafından ulaştırılmaktadır.

Bunu decathlona sormanız daha uygun olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Decathlon'un hangi servis hizmetinin hangi şubede yapıldığına dair bilgiler içeren sayfası: (link)

Decathlon'da çalışan arkadaşım var, Ocak ayında neredeyse 2 katına yakın zamlar gelecek, listeyi görmüş. "Varsa alacağınız beklemeyin" dedi

Decathlon'da çalışan arkadaşım var, Ocak ayında neredeyse 2 katına yakın zamlar gelecek, listeyi görmüş. "Varsa alacağınız beklemeyin" dedi
Piyasa sene başında yapılacak asgari ücret zammına fiyatlanıyor diye okudum :)

Piyasa sene başında yapılacak asgari ücret zammına fiyatlanıyor diye okudum :)
Çok normal, geçen yılbaşı da aynısı olması mı. Asgari ücret %40 zamlandı diye göbek atan vatandaş, daha maaşı almadan eksiye inmişti bile. Yeni ekonomik düzen "sabır düzeni" varana millete hayırlı olsun.

Yarın saat 10'da Maltepe Park AVM'de Decathlon açılışı varmış diye mesaj geldi şimdi, muhtemelen indirimli falan bir şeyler olabilir yakınlardakilerin haber olsun.

Decathlon ile ilgili görüşümü adım adım, satır başı vererek yazacağım;
2021 Ekiminde ikinci el bir Triban RC500 almıştım.
Aldıktan sonra nisan sonuna kadar 3000 km kadar kullandım
Ekim ayında tekrar bir tura çıkayım dedim ve 20. km'de falan lastik patlattım. Yarılmış olduğundan doğrudan taksiye atladım ve Optimum Decathlon mağazasına gittim.
İki takım iç-dış lastik aldım, teknik eleman yoktu, kendim şu kenarda takabilir miyim dedim, tamam dediler. Jantlar nasıl üretildiyse lastiği geçirmek mümkün değil saatlerce uğraştım.
Derken sonunda bisiklet personelinin mesaisi başladı ve geldi yardıma, lastiği takana kadar akla karayı seçtik, çocuğun üstü başı mahvoldu, üstüne taktığımız her lastikte iç lastik patlattı.
Siz bunu burada bırakın dedi nazikçe, bıraktım, taksiyle eve döndüm. Bu arada gps kaydı açık kalmış patlaktan itibaren yol üstündeki bütün KOM'ları almışım.
Neyse iki hafta sonra aradılar buyrun bisikletiniz hazır dediler.
Gittim, iki adet iç ve iki adet dış lastiği kusurlu olma ihtimaline karşın değiştirmişler, jant akordlarını yapmışlar bisikleti temizleyip yağlamışlardı.
Bisikletin garantisi çoktan bitmiş olduğu için ne kadar ücret ödeyeceğimi sorduğumda ücret almıyoruz dediler.
Önümüzdeki hafta yarım kilo baklava alıp mağazaya uğramayı düşünüyorum.

Şimdi soruyorum kendi kendime ben bu süreci Türkiye'de en güvenilir dediğimiz herhangi bir mağazada yaşasaydım neler yaşanabilirdi?
Forum platformunda da kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.

Üstteki mesajda yazılanlara katılıyorum. Benimde bir kaç kez decathlonda değişim ve iade konularım oldu ve hepsinde de müşteri odaklı davrandılar. Ortadoğu'da yabancı olduğumuz bir tutum olduğu için garipsiyoruz doğrusu.

keşke şu (link) örnekteki gibi daha fazla bisiklet seçeneği ile Türkiye'de olsa.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: samet akkaya
keşke şu (link) örnekteki gibi daha fazla bisiklet seçeneği ile Türkiye'de olsa da, satış sonrası hizmetleri ve yaklaşımlarından dolayı 0km bisiklet alırken tercih etsek.

Iyi de örnek verdiğiniz bisiklet ikinci el, siz 0km alırken nasıl tercih etceksiniz?

Iyi de örnek verdiğiniz bisiklet ikinci el, siz 0km alırken nasıl tercih etceksiniz?
Zannediyorum "Keşke Türkiye'de de böyle bir hizmetleri olsa da 0 bisiklet almak zorunda kalmak yerine böyle bir seçeneği de değerlendirebilme şansımız olsa" gibi bir şey söylemek istemiş arkadaşımız. Ya da zorlayaraktan oraya böyle bi anlam çıkarmış da olabilirim, bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Arkadaşlar elinde kargo ücretsiz kodu olan varsa özelden atabiilir mi? 50 TL'ye suluk buldum 20 TL kargoya vermek istemiyorum. (O suluğun da siyahı 70 TL olmuş)

Arkadaşlar elinde kargo ücretsiz kodu olan varsa özelden atabiilir mi? 50 TL'ye suluk buldum 20 TL kargoya vermek istemiyorum. (O suluğun da siyahı 70 TL olmuş)
Decathlonda alt sınır var diye biliyorum kod bile olsa

Decathlonda alt sınır var diye biliyorum kod bile olsa
50 TL'lik suluğun stoğu tükendi şuan sadece 70 TL'lik siyah var stokta ya şaka gibi sırf bir saat önce suluğu almadım diye 20 TL daha fazla ödemek zorundayım💀 20 TL öyle büyük bir miktar değil ama yüzdeye vurunca %40 yapıyor hiç azımsanacak bir oran değil neyse yapacak bişey yok 70e almazsam eninde sonunda 70den daha pahalı olacak. bende yanına bir tane yağmurluk buldum bari onu alayım da kargo boşa gelmesin😆 yağmurluk cebe sığacak cinsten hafif ciselemede falan kurtarır

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Geri