Decathlon ile ilgili görüşümü adım adım, satır başı vererek yazacağım;
2021 Ekiminde ikinci el bir Triban RC500 almıştım.
Aldıktan sonra nisan sonuna kadar 3000 km kadar kullandım
Ekim ayında tekrar bir tura çıkayım dedim ve 20. km'de falan lastik patlattım. Yarılmış olduğundan doğrudan taksiye atladım ve Optimum Decathlon mağazasına gittim.
İki takım iç-dış lastik aldım, teknik eleman yoktu, kendim şu kenarda takabilir miyim dedim, tamam dediler. Jantlar nasıl üretildiyse lastiği geçirmek mümkün değil saatlerce uğraştım.
Derken sonunda bisiklet personelinin mesaisi başladı ve geldi yardıma, lastiği takana kadar akla karayı seçtik, çocuğun üstü başı mahvoldu, üstüne taktığımız her lastikte iç lastik patlattı.
Siz bunu burada bırakın dedi nazikçe, bıraktım, taksiyle eve döndüm. Bu arada gps kaydı açık kalmış patlaktan itibaren yol üstündeki bütün KOM'ları almışım.
Neyse iki hafta sonra aradılar buyrun bisikletiniz hazır dediler.
Gittim, iki adet iç ve iki adet dış lastiği kusurlu olma ihtimaline karşın değiştirmişler, jant akordlarını yapmışlar bisikleti temizleyip yağlamışlardı.
Bisikletin garantisi çoktan bitmiş olduğu için ne kadar ücret ödeyeceğimi sorduğumda ücret almıyoruz dediler.
Önümüzdeki hafta yarım kilo baklava alıp mağazaya uğramayı düşünüyorum.
Şimdi soruyorum kendi kendime ben bu süreci Türkiye'de en güvenilir dediğimiz herhangi bir mağazada yaşasaydım neler yaşanabilirdi?
Forum platformunda da kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.