Scudo Sports

Decathlon

Bu iki ürün arasındaki farkı birisi bana söyleyebilir mi lütfen?
(link)

(link)

Scudo
(link)

(link)
iki ürüne de sahibim. Kumaş kalitesi farkı var ama bunu ancak yıkamalarda görebiliyorsun. İşlevsellik olarak aynı.

Bisiklet İçliği - Siyah - Training
Ürün Bileşimi
Ana kumaş 65% Polyester, 29% Poliamit, 6% Elastan

Bisiklet İçliği - Siyah - Essential
Ürün Bileşimi
Ana kumaş 100% Polyeste
r

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Selamlar, Decathlon'dan aldığınız jel pedli tayt varsa öneri alabilir miyim?

(link)

(link)
Pahalı olan sonbahar-kış için, ucuz olan sadece kış kullanımı için denmiş. Kalınlıkta ve kullanılan elyaf karışımında fark var.
Kalın olan ılık sonbahar günleri belki terletir, çok soğuklarda kullanıma daha uygun diye anladım.

Cevap veren herkese teşekkür ederim.

merhaba decathlon 2 el ürün alıp satıyordu. Kirlama da yapıyordu. Hatta IST optimum avm de standı vardı. Bu uygulama kalktı mı?

(link)

(link)
training var bende çok güzel. essentialında 2 sene önceki versiyonu vardı açık mavi renk olanı. onu pek kullanmıyorum iyi değil çok terletiyor ve teri dışarı iyi atmıyordu hatırladığım kadarıyla. havalar soğuyunca tekrar denerim onuda. geçen sene hiç giymedim beğenmediğim için. şuanki satışta olan essential güncellenmiş , iyi olabilir.

• Beğen
training var bende çok güzel. essentialında 2 sene önceki versiyonu vardı açık mavi renk olanı. onu pek kullanmıyorum iyi değil çok terletiyor ve teri dışarı iyi atmıyordu hatırladığım kadarıyla. havalar soğuyunca tekrar denerim onuda. geçen sene hiç giymedim beğenmediğim için. şuanki satışta olan essential güncellenmiş , iyi olabilir.

katiliyorum. 2 urunu de kullaniyorum. essential iclik daha cok kisa mesafe, dusuk tempolu surusler icin uygun, teri disari atma konusunda basarili oldugunu soyleyemem. training olani ise kismen daha ince diyebilirim fakat teri atma ve konfor anlaminda cok daha basarili.

(link)
Bu taytın mavi pedlisini geçen sene indirimde 250 tlye almıştım. 15 aydır falan kullanıyorum. İlk başlarda gayet memnundum fakat sonradan kumaşın siyah boyası griye döndü. Kumaş üzerine dökülen her damla suyun izi aşırı derecede belli oluyordu. Teri tutmaya başladı, aynı zamanda teri belli ediyordu. Beni oldukça rahatsız ediyordu bu durum. Sürüşlerde çok terleyen alt göbek ve sırt bölgesinde boya atmaları oldu. Bu kısımlarda iç taraf dikkatli bakılırsa gözüküyor. Ayrıca paça kısımlarındaki lastiklerde genişleme oldu. Ben memnun değilim ve tavsiye etmiyorum. Uygun koşullarda giyildi ve temizliği yapıldı.

Bu tayttan önce Jordanred'den aldığım vardı. Onun kumaşı hala ilk günkü gibi sağlam mesela. Ama Decathlon'dan aldığım bir seneyi doldurmadan kumaşının yapısı bozuldu. Eğer alacaksanız Jordanred'e bakabilirsiniz sanırım %40 indirim vardı.

• Beğen
Tepkiler: safex ve seko35.50
Bende memnun kalmadım,500 serisi kışlık taytını kullanmıştım bir zamanlar,kumaşı gayet güzeldi askısı fermuarıda iyiydi ama pedi çok rahatsız bir peddi.

• Beğen
Tepkiler: safex
@M.İhsan Jordanred markasınıda araştırdım iyi bir marka ama kargo fiyatı konusunda ki tutumları beni rahatsız etti. İndirim yapıyor ama 35TL'de kargo yazıyorlar indirimi geri çekiyorlar:)

• Beğen
@M.İhsan Jordanred markasınıda araştırdım iyi bir marka ama kargo fiyatı konusunda ki tutumları beni rahatsız etti. İndirim yapıyor ama 35TL'de kargo yazıyorlar indirimi geri çekiyorlar:)
Ürünlere verilen yüksek fiyatların yanında 35 tl pek bir şey değil açıkçası. Ayrıca şuanda Decathlondan alacağınız orta halli tayt 800₺ civarlarındayken bu sitede 415₺ ye alabiliyorsunuz. Jordanred de aşırı kaliteli değil, zamanında beni de üzdü fakat Decathlon yerine kesinlikle tercih edilebilir.

Dechatlondan aldığım taytlar arasında en iyisi buydu, bulabilirseniz böyle birşeyler alın kenarlar daha ince olsun, kullanırken daha rahat edersiniz, bulamaz iseniz de başka markalarda yine böyle bir tasarımı tercih ederseniz sürüş konforunuz daha iyi olur.

Dosyalar

• 5b7f47cf-b250-4077-8242-aecfe4634a05.jpg
    5b7f47cf-b250-4077-8242-aecfe4634a05.jpg
    90,3 KB · Okunma: 96
Ürünlere verilen yüksek fiyatların yanında 35 tl pek bir şey değil açıkçası. Ayrıca şuanda Decathlondan alacağınız orta halli tayt 800₺ civarlarındayken bu sitede 415₺ ye alabiliyorsunuz. Jordanred de aşırı kaliteli değil, zamanında beni de üzdü fakat Decathlon yerine kesinlikle tercih edilebilir.
Şuan sadece bu model ve iki bedeni kalmış uzun taytın. Buda galiba yazlık. Kış aylarına doğru kışlık satıyorlar mi?

(link)

Geri