StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.359
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
üst kısımlarda kumaş farkı var gibi duruyor. Birisi daha esnek ve daha hava alır gibi bir hali var.Bu iki ürün arasındaki farkı birisi bana söyleyebilir mi lütfen?
(link)
(link)
Teşekkür ederim abi. O zaman fiyat farkına değer sanırım.üst kısımlarda kumaş farkı var gibi duruyor. Birisi daha esnek ve daha hava alır gibi bir hali var.
Değmez. Ucuz olanı al.Teşekkür ederim abi. O zaman fiyat farkına değer sanırım.
Bunlar tamamen pazarlama hilesi mi oluyor o zaman? Arada ki fiyat farkı bariz var açıkçası.Değmez. Ucuz olanı al.
iki ürüne de sahibim. Kumaş kalitesi farkı var ama bunu ancak yıkamalarda görebiliyorsun. İşlevsellik olarak aynı.Bu iki ürün arasındaki farkı birisi bana söyleyebilir mi lütfen?
(link)
(link)
Bisiklet İçliği - Siyah - Training
Ürün Bileşimi
Ana kumaş 65% Polyester, 29% Poliamit, 6% Elastan
Bisiklet İçliği - Siyah - Essential
Ürün Bileşimi
Ana kumaş 100% Polyester
(link)
Pahalı olan sonbahar-kış için, ucuz olan sadece kış kullanımı için denmiş. Kalınlıkta ve kullanılan elyaf karışımında fark var.Bu iki ürün arasındaki farkı birisi bana söyleyebilir mi lütfen?
(link)
(link)
training var bende çok güzel. essentialında 2 sene önceki versiyonu vardı açık mavi renk olanı. onu pek kullanmıyorum iyi değil çok terletiyor ve teri dışarı iyi atmıyordu hatırladığım kadarıyla. havalar soğuyunca tekrar denerim onuda. geçen sene hiç giymedim beğenmediğim için. şuanki satışta olan essential güncellenmiş , iyi olabilir.Bu iki ürün arasındaki farkı birisi bana söyleyebilir mi lütfen?
(link)
(link)
training var bende çok güzel. essentialında 2 sene önceki versiyonu vardı açık mavi renk olanı. onu pek kullanmıyorum iyi değil çok terletiyor ve teri dışarı iyi atmıyordu hatırladığım kadarıyla. havalar soğuyunca tekrar denerim onuda. geçen sene hiç giymedim beğenmediğim için. şuanki satışta olan essential güncellenmiş , iyi olabilir.
(link)Selamlar, Decathlon'dan aldığınız jel pedli tayt varsa öneri alabilir miyim?
Bende memnun kalmadım,500 serisi kışlık taytını kullanmıştım bir zamanlar,kumaşı gayet güzeldi askısı fermuarıda iyiydi ama pedi çok rahatsız bir peddi.Selamlar, Decathlon'dan aldığınız jel pedli tayt varsa öneri alabilir miyim?
Ürünlere verilen yüksek fiyatların yanında 35 tl pek bir şey değil açıkçası. Ayrıca şuanda Decathlondan alacağınız orta halli tayt 800₺ civarlarındayken bu sitede 415₺ ye alabiliyorsunuz. Jordanred de aşırı kaliteli değil, zamanında beni de üzdü fakat Decathlon yerine kesinlikle tercih edilebilir.@M.İhsan Jordanred markasınıda araştırdım iyi bir marka ama kargo fiyatı konusunda ki tutumları beni rahatsız etti. İndirim yapıyor ama 35TL'de kargo yazıyorlar indirimi geri çekiyorlar![]()
Şuan sadece bu model ve iki bedeni kalmış uzun taytın. Buda galiba yazlık. Kış aylarına doğru kışlık satıyorlar mi?Ürünlere verilen yüksek fiyatların yanında 35 tl pek bir şey değil açıkçası. Ayrıca şuanda Decathlondan alacağınız orta halli tayt 800₺ civarlarındayken bu sitede 415₺ ye alabiliyorsunuz. Jordanred de aşırı kaliteli değil, zamanında beni de üzdü fakat Decathlon yerine kesinlikle tercih edilebilir.