Scudo Sports

Decathlon

http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/02/c7ea9f0b79f26e0a82637e7f9730d302.jpg bak ben böyle kullanıyorum.
Çıkardım öndeki plastik siperliği. .

Scudo
şu mağazadan bursa da niye yok anlamıyorum arkadaş :mad:

şu mağazadan bursa da niye yok anlamıyorum arkadaş :mad:

Arkadaşlar yazmış aynı şeyleri ama bende yenileyeyim :D
matara :iyisini al
matara kafesi : diğer modelden al daha kullanışlı hem termos daha rahat oturuyor diğer modele.
çanta : alpenaz çanta aldım bir kere kullandım sırtı çok terletiyor ,bir daha kullanmadım.

Bende ARROYO gözlük setini kullanıyorum ve çook ama çok memnunum 59 tl ye bu fonksiyonel ve kafayı ağrıtmayn silikonları super yumuşak bir seçenek bulutlu ve karanlıkca havalardaysa gül kurusu rengi muhteşem iş yapıyor...Kaskım , pompam ZEFAL XL (9 bar),soğuk hava kollu formam, hep dekatlon malı ,biraz reklamasyon gibi oldu ama arroyo.jpg arroyo3.jpg arroyo2.jpg

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Çağdaş sevinguler
Aynen.. O yüzden lensleri değişebilir gözlük daha iyi..

Bisikletiniz hayirlisi olsun.. ben de ilk heves bisikletimi aldigim gun decathlona kosup sizin almayi dusundugunuz urunleri aldim.. ilk tecrubesizlikle de denebilir.. canta guzel.. matara sakın almayin berbat kokuyor.. ve giderilmiyor.. 50 tl yi sadece termal bir matara icin gozden cikarin derim.. eldiven kisa surusler yapacaksaniz iyi olabilir.. ben bir binis 40 km. biniyorum ellerim agriyordu.. gittim gel takviyeli bir tane cube marka eldiven aldim 75 tl verip.. butun sorunum cozuldu.. simdi 50-60 km. Binis yapiyorum.. gozluk... kask iyi.. bunlarin daha pahalisi simdilik gerekmez.. bol pedallar :)

AliExpress'e de baksaydın keşke. Matara kafesi, gözlük ve eldiveni Decathlon'dan alacağınız eldiven fiyatına alabilirdiniz.

Gözlüğü sadece sadece sinek -böcek olarak düşünmeyin çünkü insan vücuduna ve doğadaki bütün malzemeye en çok hasarı veren UVA ve UVB denen güneşin ölümcül ışınlarıdır ki lastikler bile güneşte kalırsa hiç binmeden çürürler..Gözlerimiz geri dönüşü olmayan dünya pencerelerimiz olduğuna göre ona harcanacak paraya biraz kıymak gerekir derim,çünkü aşırı soğuk-rüzgar-ultraviyole-yağmur damlası -insect yani sinek-böcek ve daha bir sürü parametre bizi bekleyen tehlikeler ve zaman içinde katarakt gelişimini hızlandıran faktörlerdir...Sırf trafik polisi savar veya laf olsun diye nazi tası takan hatta tencere kapağı gibi tepesine koyan ters takan sucu-tüpcü veya apaçi tabir ettiğimiz kişilerden olmayalım ki örnek alacak küçük çocuklar ve gençlerimize de bu sporun adabını ve usullerini en iyi şekilde gösterip örnek olmak tabii ki bizim görevimiz ve misyonumuz olmalıdır...

• Beğen
Tepkiler: Volg
Mataranın ağzının kapalı olmaması güzel değil bence. Diğer ürünler hakkında bişey diyemem. Decathlon a gittiğimde matara çeşitlerinin azlığından şikayet etmiştim. [emoji28] Yazı falan doldurdum hatta bir çalışanla. Ellerinde kağıtla müşter memnuniyeti hakkında anket yapıyorlardı. [emoji56]

Kask resimdeki gibi değil yanları gri üstünde şekil falan var ama fiyatıma göre güzel,matara benim su kafesine uymadı ama güzel çantaya falan su falan akıtmıyor,çanta fazla terletiyor

Çantayı tavsiye ederim

matara almayın koku yapıyor.sele kılıfıda kayma yapıyor.

Ben de decathlon dan almıştım iki adet bisiklet fakat şu anda satma asamasindayim. Motosiklet alicam çünkü. Birisi 500s çift amortisör dağ bisikleti diğeri bayan bisikleti.

belki güvende olabilir ama çalınma açısından güvende olabilir.
bu gün dechatlona gittim bayrampaşaya.
bisikleti bisiklet kilitleme yerine kitledim.
içeri girdim yarım saat sonra çıktım.
bisiklet yerindeydi.
kilidi söktüm çantaya koydum bisiklete bindim tam pedala bastım vitesler ellenmiş oynanmış olduğunu farkettim. ön vitesle oynamalarında sıkıntı yoktu zaten ortadaydı. yukarı almışlar. onda problem yok
problem olan arka vitesti.
zorlaya bildikleri kadar zorlamışler.
arka viteste 7 yada 8 deydi baya yukarı çekmişler olduğu yerde. kıracak kadar zorlamış olmaları lazım.

buradan viteslerle oynayan arkadaşa sesleniyorum.
o oynadığın vites kolunun bulunduğu gidon borusunu tutan boğazın bulunduğu bisikletteki bulunan sele borusu biyerine g....n

@bianchircx229
ya oynasın merak eder oynar ama bu bildiğin kırma iç güdüsü ile oynanmış :ssrtcbya:

Geri