Scudo Sports

Decathlon

@Cemal Ç. Dr house değil miydi o yav 😅
Türkiye uyarlaması 'Hekimoğlu" sanırım. Kanım ısındı bu karaktere. Severim böyle sıradışı karakterleri.
Deli mi diyordu insanlar böylelerine? 🤪

Scudo
Arkadaşlar Decathlon'dan daha dün tayt ve forma aldım maalesef bugün 40-45 km hızla dağda kaza yaptım ve yırtıldılar. Götürsem iade edebilir miyim ?

@Dongtaes fişini atmadıysanız bir şansınızı deneyin. Ancak haksız bir kazanç olur bu. Sonuçta kullanım kaynaklı bir durum.

Arkadaşlar firmayı falan suçlamadım niye direkt böyle çıkıştınız anlamadım :D. Merak ettim ve böyle bir durumda olan biri varsa sorayım dedim.
Arkadaşlar firmayı falan suçlamadım niye direkt böyle çıkıştınız anlamadım :D. Merak ettim ve böyle bir durumda olan biri varsa sorayım dedim.
Yalan söylemeyi de düşünmüyordum sadece soru sordum yani.

Arkadaşlar Decathlon'dan daha dün tayt ve forma aldım maalesef bugün 40-45 km hızla dağda kaza yaptım ve yırtıldılar. Götürsem iade edebilir miyim ?
Şaka ise hiç komik değil, ciddi ise çok komik 😆

Sayın @Dongtaes belki şansınıza değişim ve ya para iadesi hakkınız olabilir. Ancak bunun haklı bir davranış olduğunu düşünmüyorum.
Markayı suçladınız diyen yok.

Decathlon: Yırtılan formaları getirin bir üst modeliyle değiştirelim!
Normalde siz gibi dalga geçmeye çalışanlara cevap vermezdim fakat yine de vereyim. Formayı dün aldım bugün BENİM hatam yüzünden yırtıldı fakat bu kadar kolay yırtılacağını düşünmüyordum çünkü daha yumuşak bir zemine düştüm diyebilirim. Üzerimdeki ŞORTUM yırtılmadı (Daha çok şortumun üstüne düştüm) fakat formam ve taytım yırtıldı. Bak yine senin için altını çiziyorum bu BENİM hatam. Fakat ne olursa olsun sadece merakımı gidermek için soru sorulmak için yaratılmış (Forumun tanımı) bir siteye düzgün dille soru sordum. Sen dalga geçmeyi seçtin. Teşekkürler dostum.

Yırtılmayan, bisikletçiyi koruyan kumaşlar konusunda ar-ge yapılıyor. Henüz profesyonel bisikletçilerde dahi görmedik.

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Normalde siz gibi dalga geçmeye çalışanlara cevap vermezdim fakat yine de vereyim. Formayı dün aldım bugün BENİM hatam yüzünden yırtıldı fakat bu kadar kolay yırtılacağını düşünmüyordum çünkü daha yumuşak bir zemine düştüm diyebilirim. Üzerimdeki ŞORTUM yırtılmadı (Daha çok şortumun üstüne düştüm) fakat formam ve taytım yırtıldı. Bak yine senin için altını çiziyorum bu BENİM hatam. Fakat ne olursa olsun sadece merakımı gidermek için soru sorulmak için yaratılmış (Forumun tanımı) bir siteye düzgün dille soru sordum. Sen dalga geçmeyi seçtin. Teşekkürler dostum.
Ha hatırlamışken şaka yapmıyorum tutku içliğini tayt niyetine şort altına giymiştim hafif soğuktu daha kötü bir şekilde daha sert bir zemine dizim üzerinde düştüm yıkadıktan sonra hiç bir iz bile kalmadı.

Firmanın ürünlerinde 100 den 900 e kadar kalite skalası mevcut.
Satın aldığınız ürün alt segment mi idi?

Firmanın ürünlerinde 100 den 900 e kadar kalite skalası mevcut.
Satın aldığınız ürün alt segment mi idi?
90'lık olandı yırtılmasına yapabileceği onların da benim de bi şey yok da sadece biraz üzdü yani yeni aldığım forma ve taytımın yırtılması o kadar.Decathlon'un iade ve garanti konusunda iyi olduğunu okuduğum için yine de şansımı deneyeceğim. Üst 120 liralık olan orta-üst segment olarak pazarlanan forma. Bir de hazır bir moderatör bulmuşken konuyla alakasız olarak ben ne zaman konu açabileceğim bilgilendirebilir misiniz?

90'lık olandı yırtılmasına yapabileceği onların da benim de bi şey yok da sadece biraz üzdü yani yeni aldığım forma ve taytımın yırtılması o kadar.Decathlon'un iade ve garanti konusunda iyi olduğunu okuduğum için yine de şansımı deneyeceğim. Üst 120 liralık olan orta-üst segment olarak pazarlanan forma. Bir de hazır bir moderatör bulmuşken konuyla alakasız olarak ben ne zaman konu açabileceğim bilgilendirebilir misiniz?
Mağazaya gitmeden önce İnternetten ürüne yorum yazın 1 yıldız verin. O zaman decathlon temsilcisi dönüş yapıyor. Çözebilirseniz böyle çözersiniz yoksa mağaza bişey yapmaz.

Geri