Scudo Sports

Decathlon

Bir süredir sözediliyordu ancak daha yeni tanık oldum. Decathlon içinde, sıfır bisikletlerin yanında ikinci el, çalışan bisikletlerde satılıyor.
Türkiye'de durum nasıldır bir fikrim yok ancak güzel bir uygulama bence.

Scudo
@Cemal Ç. Resim yoksa gerçekleşmemiştir .
Zaten teşhir ürünleri bir süre sonra 2. elden daha yıpranmış oluyordu. Artık sabitlediler.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
@Cemal Ç. Resim yoksa gerçekleşmemiştir .
Zaten teşhir ürünleri bir süre sonra 2. elden daha yıpranmış oluyordu. Artık sabitlediler.
Öyle değil sayın @Çağdaş78 . Dedeler zamanından kalma yol bisikleti falan vardı. Yani gerçekten ikinci el satıyorlardı. Sadece B'Twin değil, başka markada vardı.

Öyle değil sayın @Çağdaş78 . Dedeler zamanından kalma yol bisikleti falan vardı. Yani gerçekten ikinci el satıyorlardı. Sadece B'Twin değil, başka markada vardı.
Son 3 haftada bir şey değişmediyse İstanbul'daki Decathlonlarda atölyede tamir için bekleyen bisikletler var, onlar satışta değil. İkinci el satışı olsa harika olur ama Decathlon'da yönetici olsam ikinci el bisiklet toplamakla hiç uğraşamam. Sahibinden'de 5 yıllık Tourney bisikletlerini 2000 TL'ye satmaya çalışan insanlar mağazama gelirlerse ruble sökme anahtarıyla kovalarım çünkü.

• Hahaha
@portakallimon ben Fransa'da yaşıyorum. Oturduğum kasabada ki Decathlon'dan sözediyorum.🙂
Tamire falan gelen bisikletler olduğunu biliyorum. Ancak onları tamir bölümünde ayrı tutuyorlar.
Dediğiniz doğru da olabilir. Göz atmadım tamir bölümüne. Çok fazla bisiklet geldiyse tamire oraya da koymuş olabilirler.
Bir süredir konuşuluyordu Decathlon ikinci el bisiklette satıyor diye de ona yordum bende.🙂

Bu Almanya'da da olan bir uygulama. 2. El bisiklet değil de yukarda çok övülen kolay iade almalarından kaynaklanan bir durum. Atıyorum bir bisiklet aldınız, 1 ay sonra beğenmediğiniz ve iade ettiniz. Bu bisikleti sıfır satamayacakları için, temizleyip bakımını yapıp biraz fiyat kırarak fırsat reyonunda satıyorlar. IKEA da yapar hatta bunu. Her gittiğimde bir göz atarım uygun fiyata bir şeyler var mı diye.

Hasiran ayında Decathlon'dan online sipariş vererek getirttiğim Van Rysel bisikleti hiç teslim almadan iade etmiştim. Önce sıfır reyonunda satılırken gördüm. 1 ay sonra komik bir şekilde fırsat reyonunda gördüm.

@portakallimon ben Fransa'da yaşıyorum. Oturduğum kasabada ki Decathlon'dan sözediyorum.🙂
Tamire falan gelen bisikletler olduğunu biliyorum. Ancak onları tamir bölümünde ayrı tutuyorlar.
Dediğiniz doğru da olabilir. Göz atmadım tamir bölümüne. Çok fazla bisiklet geldiyse tamire oraya da koymuş olabilirler.
Bir süredir konuşuluyordu Decathlon ikinci el bisiklette satıyor diye de ona yordum bende.🙂
Anladım, ben Türkiye'de sandım 👍 Türkiye'de düzgün ikinci el kültürü ve pazarı olmaması (sadece bisiklet değil, her konuda) hep şikayet ettiğim bir şey. Keşke burada da olsa.

• Beğen
@TrEddieMercury dediğiniz doğrudur anca gördüğüm bisikletler B'Twin, Decathlon veya Rockrider falan değildi. Hatta bir tanesi gövdeden (kadrodan) vitesli Peugeot'ydu sanırım.
Dikkatli incelemedim de yüksek olasılık konuşmalar doğruymuş.😅

• Hahaha
Tepkiler: ErzincanLee
@Cemal Ç. Hocam gecen benim vida işine döndü bu iş Fransa'daki dechatlon mağazası olduğunu söylesene yav milleti dechatlon mağazalarına yığacaksın 🤣🤣

• Hahaha
Çok değişik bir durum...
(link)

X bey kimse onun işgüzarlığı. Zaten Decathlon da beklenen hareketi yapıp, mağdur kişiyi aramış ve özür dileyip durumu telafi etmiş. Decathlon'un burda tek hatası X bey'i işe aldıktan sonra yeterince eğitememek.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Bu Almanya'da da olan bir uygulama. 2. El bisiklet değil de yukarda çok övülen kolay iade almalarından kaynaklanan bir durum. Atıyorum bir bisiklet aldınız, 1 ay sonra beğenmediğiniz ve iade ettiniz. Bu bisikleti sıfır satamayacakları için, temizleyip bakımını yapıp biraz fiyat kırarak fırsat reyonunda satıyorlar. IKEA da yapar hatta bunu. Her gittiğimde bir göz atarım uygun fiyata bir şeyler var mı diye.

Hasiran ayında Decathlon'dan online sipariş vererek getirttiğim Van Rysel bisikleti hiç teslim almadan iade etmiştim. Önce sıfır reyonunda satılırken gördüm. 1 ay sonra komik bir şekilde fırsat reyonunda gördüm.
Burada olsa herkes kullanıp iade eder, fırsat reyonuna düşünce gider oradan alır. :booo:

• Beğen
Tepkiler: mali.ozdemir
Evet ülkemizdeki ekonomik şartlar ne yazık ki insanları bu tarz şeyleri suistimal etmeye itiyor. Üzülüyorum gerçekten, bu tarz güzel uygulamaları kaçırıyoruz ülkecek.

• Hahaha
Geri