Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 24.761
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Bakıma gelenleri tezgahın yakınına koyuyorlar. Bunlar satılıktı bence.@Cemal Ç. Bakıma getirilmiş bisikletler olmasın?
Son 3 haftada bir şey değişmediyse İstanbul'daki Decathlonlarda atölyede tamir için bekleyen bisikletler var, onlar satışta değil. İkinci el satışı olsa harika olur ama Decathlon'da yönetici olsam ikinci el bisiklet toplamakla hiç uğraşamam. Sahibinden'de 5 yıllık Tourney bisikletlerini 2000 TL'ye satmaya çalışan insanlar mağazama gelirlerse ruble sökme anahtarıyla kovalarım çünkü.Öyle değil sayın @Çağdaş78 . Dedeler zamanından kalma yol bisikleti falan vardı. Yani gerçekten ikinci el satıyorlardı. Sadece B'Twin değil, başka markada vardı.
Anladım, ben Türkiye'de sandım 👍 Türkiye'de düzgün ikinci el kültürü ve pazarı olmaması (sadece bisiklet değil, her konuda) hep şikayet ettiğim bir şey. Keşke burada da olsa.@portakallimon ben Fransa'da yaşıyorum. Oturduğum kasabada ki Decathlon'dan sözediyorum.🙂
Tamire falan gelen bisikletler olduğunu biliyorum. Ancak onları tamir bölümünde ayrı tutuyorlar.
Dediğiniz doğru da olabilir. Göz atmadım tamir bölümüne. Çok fazla bisiklet geldiyse tamire oraya da koymuş olabilirler.
Bir süredir konuşuluyordu Decathlon ikinci el bisiklette satıyor diye de ona yordum bende.🙂
Çok değişik bir durum...
(link)
Gerçekten değişik bir durum. Ben olaya Hekimoğlu gibi bakıyorum. Herkes yalan söyler.😉Çok değişik bir durum...
(link)
Burada olsa herkes kullanıp iade eder, fırsat reyonuna düşünce gider oradan alır.Bu Almanya'da da olan bir uygulama. 2. El bisiklet değil de yukarda çok övülen kolay iade almalarından kaynaklanan bir durum. Atıyorum bir bisiklet aldınız, 1 ay sonra beğenmediğiniz ve iade ettiniz. Bu bisikleti sıfır satamayacakları için, temizleyip bakımını yapıp biraz fiyat kırarak fırsat reyonunda satıyorlar. IKEA da yapar hatta bunu. Her gittiğimde bir göz atarım uygun fiyata bir şeyler var mı diye.
Hasiran ayında Decathlon'dan online sipariş vererek getirttiğim Van Rysel bisikleti hiç teslim almadan iade etmiştim. Önce sıfır reyonunda satılırken gördüm. 1 ay sonra komik bir şekilde fırsat reyonunda gördüm.
yok canım olur mu öyle şey diyemiyorum malesef.Burada olsa herkes kullanıp iade eder, fırsat reyonuna düşünce gider oradan alır.![]()