Scudo Sports

Decathlon

Sem çantanın 55litrelik modelini aldım kısa turlarda üst bölümünü bırakıyorum oldukça memnunum çok rahat bir kullanımı var

• Beğen
Tepkiler: muhyt ve Keşkeler
Scudo
Hangi amaçla kullanacağınıza bağlı.. Günlük kullanım için ideal bence.... İşe gidip gelirken yedek giysi vs. için çok uygun..
Geçtiğimiz günlerde fethiye festivalinde bile kullandım.. Dağ bayır epey birşeyler taşıdı.. ;)
Alt kısımı ne olur ne olmaz diyerek bir kancalı lastikle sabitledim.. DSC02424.JPG

• Beğen
Tepkiler: joachim ve muhyt
Sırt çantası yaz kış ter yapıyor, tek taraflı çanta ufak şeyler için güzel olabilir bisiklet üzerinde de hoş durmuş güle güle kullanın. Fiyat ne 38 lira olmuş hayın decathlon :( Bu çantaya ile bilgisayar laptop taşısak uygun olurmu ki ? @Sebahattin Gerceker

Laptop vb. gibi eşyaları taşımanızı tavsiye etmiyorum. En azından kendi kılıfı/çantasına koyun eğer taşıyacaksanız da. Fiyat konusuna gelecek olursak sanırım (emin değilim) bazı mağzalarda hala 25 lira, tamamen sezon geldi geçirelim olmuş...

Gün itibariyle ağzına kadar yaklaşık 8-10 kilo dolu şekilde 120km'lik bir kamp turunda pişman etmemiştir, bilgilerinize.

• Beğen
Tepkiler: hamidgf
Bende alacaktım ama fiyatı görünce enayi gibi hissetim kendimi vazgeçtim

@hamidgf
Laptopu kendi cantasına koyup bu cantaya yerlestirseniz daha uygun olur sanki. Bagaj titresimlerini laptopa iletebilir.
Ben laptop koyacagım zaman iç tarafa oturma matı(titresim izolatoru olması için) onun dısına bi naylon poset içine laptop koyuyorum.

@hamidgf
Kendi çantasıyla belki olur... Ama bana kalsa, ben taşımam ;)

Arkadaşlar decaltlon dediniz geldim :D bana rüzgarlık lazım Ispartanın havası malum sürekli faranjit oluyorum göğsümden rüzgar yiye yiye. Decaltlondan rüzgarlık alıp kullanan var mı ?

Fiyatı uygunmuş. Kalenji ürünleri belli bir standartta. Kötü diyemeyiz, bence iş görür. Bedeni varsa alınabilir.

@Auron Sanchez Ahh ne yaptınız? Çok kötü bir üründü. :hhhhhh::hhhhhh:
Hayırlı olsun. Bence fiyat/performans ürünü.

@Auron Sanchez
Bende var bu rüzgarlık. Rüzgardan korur ama soğuktan korumaz.

bandanayı ağzınıza geçirin soğuk girmesin o yeterli oluyor

• Beğen
Tepkiler: Alizee
Arkadaşlar bugün decathlonun internet sitesinden ininal banka kartımla alışveriş yapmayı çalıştım ama 6-7 kez denememe rağmen onaylanmadı kartta yeteri kadar para var ama gene olmuyo acaba decathlonun sitesindemi bir sorun var yada benim kartım mı sıkıntılı ?

paypal tanımlayıp alabilirsin enparada olmuyor havale yapıyordum paypal geldi zaten sorun kalmadı

ininalle başka sitede alışveriş yaptınız mı? 3d secure sorunu vardı benim kartımda zamanında müşteri hizmetlerini aradım 48 saat içinde çözülceğini söylediler ve oldu

Geri