@Asusmune içeriye giren müşterilere potansiyel hırsız gözüyle bakılmıyor, ama hırsızlık vakaları bolca oluyor ki başıma benim de bir olay geldi.
aldığım gözlük kabının içi boş çıktı, adamlar içindeki gözlüğü araklamış, kabı yerine koymuşlar. daha sonra mağazaya gidip durumu anlattığımda hemen de yardımcı oldular. bugüne kadar decathlon her zaman memnuniyetimi sağlamıştır benim. yeri geldi ön tekerin mandal somununu kaybettim atölyeden verdiler, yeri geldi bisiklet fiyatlarıyla ilgili önden bilgi verdiler. yurdum insanı gıda maddelerini mağaza içinde yiyor, toz besin desteklerini soyunma kabinine girip boşaltıyor, mağazanın da buna karşı önlem alma hakkı bırakın da olsun, bu insanları potansiyel hırsız olarak görmek demek değildir. öyleyse bile, bunu bizim insanımız sağlıyor yine.
bisiklet park yerine gelirsek, bunca zamandır hiç kullanmadım, haberim de yoktu. iki farklı mail var ortada, ikinci verilen daha bağlayıcı, muhtemelen bilgiyi veren kişi süreç konusunda daha bilgili.
decathlon tırtlıyor mu, buradan bisiklet alınır mı tartışmalarına girmek yersiz. x9 arka, x7 ön aktarıcılı, manitou havalı maşalı, db3 frenli bir bisikleti bana 2400 liraya alma fırsatı veren mağaza için "bisiklet alınmaz" diyen çalışanı dikkate almam ben.